Αρειανάρα ρε!

αντε να βιασουμε κ τον ατρομητακο τωρα!το μεγαλο παρτυ θα γινει ομωσ το σαββατο…

Μη μου δινεις μουφα πεναλτυ μωρε μαλακα διαιτητη.

Δε γινεται ρε αυτο το πραγμα με τον Χαβιτο.Το παιδι να μην μπορει να κανει ενα σωστο κοντρολ και σε 1 φαση να βαζει γκολ.

Ο διαιτητης ειναι αχρηστος εντελως.Μπροστα του γινονται καθαρα θεατρα και τα σφυριζει.

ΕΛΑ ΡΕ ΧΑΒΙΤΑΚΟ ΚΑΜΑΡΙ ΜΟΥ! Κ ΑΣΕ ΤΟΝ ΘΕΡΙΟΝ ΝΑ ΛΕΕΙ…

οκ προκριση…κ αι σιχτιρ πιτσουνια. Πιεζατε κ στο τέλος για ισοφάριση. Ου ρε!

Το μυρίζει ο Χαβίτο το γκολ ρε προκατειλημένε θεριε. Θα δεις και το Σάββατο!

Δε γουστάρω όμως ρε πούστι μου να βλέπω ο ΑΡΗΣ να κερδίζει με πέτσινο πέναλντι…:-k

Το πεναλτι ηταν ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟ
ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΟΥ ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ ΠΟΥ ΒΡΙΖΑΝΕ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ:evil:

Τι ηταν το πεναλτυ?

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol2::lol2:

Τσιμπησαμε εισιτηριακι για το μπασκετ το Σαββατο.
Πλακα θα εχει αυτο το ματς.

Παει το πουλι.

Παμε για τον αστερια

Γκολαρα απο κοκε ε,ολα τα λεφτα ειναι η ντριπλα του νετο και η σεντρα ακριβειας,μετα ηταν λουκουμι για τον κοκε.

μπραβο στην ομαδαρα που ξεπουπουλιασε για ακομη μια φορα το γλαρο.οσοι ηταν μεσα πιστευω θα ανατριχιασαν με την κερκιδαρα που πηρε το ματς μονη της.
οσο για το ποδοσφαιρο ειναι να χτυπας το κεφαλι σου με τις κ…ομαδες τις ελλαδας.δε γινετε ρε π…ι μου να ερχεται μια ομαδα στο χαριλαου κ να κανει απο το 10 καθυστερησεις.ελεος κ με μας που αν δε πετουσαμε βαθμους χθες κ με τ λαρισουλα θα ειχαμε 18 τωρα!

Καλα ενταξει. Χαλαρα. Σημασια εχει να γουσταρουμε. Στη μπαλα θα ερθουν τα αποτελεσματα. Μακαρι να εχουν κανει και καλη προετοιμασια για να φανει η δουλεια. Οσον αφορα τον αγωνα μπασκετ, κρατησαμε το αηττητο εντος εδρας και παμε αρκετα καλα, ωστοσο το ταβανι ειναι η 3η θεση. (ή μηπως οχι?!) Κατα τα αλλα ειχε φαση ο αγωνας αλλα δεν ημουν σαλονικα αναμεσα σε μπαουγκς σε καμια καφετερια και ετσι δεν ηταν και πολυ τρου.

Συγχαρητηρια σε οσους ηταν στο Παλε και δημιούργησαν τετοια ατμοσφαιρα…
Πραγματικα ηταν κατι το ανεπαναληπτο…
Ακομα και οι εφημεριδες της Αθηνας για τους φιλαθλους του ΑΡΗ λενε
ΑΝΤΕ ΑΡΙΑΝΑΡΑ

Παοκ-Αρης στο κυπελλο,στην Τουμπα το ματς.
http://www.metrosport.gr/?p=8749

Δλδ θα εχουμε 10αρι.

Και αριστερο μπακ.

Προπονητη? χαχαχαχ0α0χα0χ0α

E απ’αυτο δεν εχουμε ουτε τωρα.

Μαλακα το Σαββατο επρεπε να σουν γηπεδο.Καπου στο 70’ και ενω πιεζαμε και καναμε φασεις,κανει την κινηση ματ.
Βαζει Γκαρσια αντι Βλονταρτσικ και γυρναει το 4-4-2 σε ενα περιεργο 3-6-1,με Γκαρσια κατι σαν 10αρι και με Λεμπο και Γκιαρο να γινονται ανα περιπτωσεις σεντερ φορ.

Δεν υπαρχει ο τυπος.

ΠΑΡΤΕ ΤΟΝ ΛΙΝΕΝ ΓΑΜΩΤΟ

Εγω θελω τον Δωνη! χα0χα00χα0χαχα0χα0χα0χα0αχ0αχ0αχ0χα0χα0χα0χα