Α ρε Therion τι τραβας με αυτον τον Αρη και εσυ!
Κριμα να ειμαι σε μια γωνια να δω την αντιδραση σου οταν το εμαθες.
Τώρα αν εγώ πω ότι είναι πολύ καλή μεταγραφή θα με ρίξετε ντομάτες;
Μιλάμε για έναν παίκτη που μπορεί να παίξει σε 3-4 θέσεις, σκοράρει, έχει δύναμη και είναι και Αρειανός. Εμένα δε θα με χαλούσε καθόλου…
Ολα αυτα τα εκανε πριν 2-3 χρονια αρκετα καλα.Τωρα ερχεται απλα και μονο επειδη ειναι πορωμενος Αρειανος και θελει να κλεισει την καριερα του στον Αρη.Μακαρι να βοηθησει,γιατι ο Βλονταρτσικ δεν φαινεται να παταει καλα και ο Παπαζογλου δεν υπαρχει για τον Κικε.
Απλα το σχολιασα ειρωνικα γιατι εχω αηδιασει με την κατασταση στην ομαδα και δεν βλεπω και τιποτα θετικο στα μεταγραφικα.Θα προτιμουσα να καλυφθουν οι θεσεις που επειγουν πρωτα.
Από κάτι Ντελόρτηδες και Μπατιόνους χίλιες φορές ο Λαμπριάκος. Απλά να μη μείνουμε σε αυτήν τη μεταγραφη.
kοιταξτε…αμα τον πηρατε για αμυντικο ειστε μια χαρα πιστευω…αμα τον πηρατε για επιθεση νταξ γελανε και τα κατσικια…αλλα αμυντικος θα καταντησει θεωρω οπως και να χει
Με τον Κίκε μπορεί να παίζει και δεκάρι. Ποτέ δεν ξέρεις. Είναι σαν το κιντερ εκπληξη.
Όπως και να 'χει, γουστάρω να έχω στην ομάδα μου έναν παίχτη που κάνει τέτοιες δηλώσεις και τις εννοεί.
Ο Άρης είναι η μεγάλη μου αγάπη, η ομάδα στην οποία γαλουχήθηκα, πήγα γήπεδο, ο σύλλογος για τον οποίο έπαιξα ξύλο και πέταξα πέτρες! γιατί δεν πάω στον Άρη να κολλήσω τα τελευταία μου ένσημα. Αν δεν μπορώ να βοηθήσω, σταματώ και αύριο. Εγώ θέλω τον Άρη ψηλά. Ήρθα να βοηθήσω την ομάδα και να δώσω την ψυχή μου για αυτή
το χασαμε το μπασκετ
Τα ειπατε αντι για εμενα.
Σε καραντίνα ο Ρονάλντο Γκιάρο. Ναι λες και έχουμε τέτοιες πολυτέλειες. #-o
Ε θυμηθηκε ο Κικε οτι υπαρχει ο Γιαχιτς και ειπε “Επ!Βρηκα καινουριο παιχνιδακι!”
Πάψε ρε σούπερ ρουφ!
Παυω.
Γιατι???:-k
Προφανως για τη μαλακια που εκανε κ αργησε να γυρισει
Ο Βραζιλιάνος αμυντικός του Άρη, απολογήθηκε σήμερα ενώπιων της διοίκησης για την καθυστερημένη επιστροφή του μετά την άδεια των Χριστουγέννων. Οι δικαιολογίες του δεν ήταν ιδιαίτερα πειστικές και έτσι τιμωρήθηκε από την διοίκηση με το 15% του συμβολαίου του! Πρόκειται για ένα ποσό που συνολικά φθάνει τα 45.000 Ευρώ περίπου. Ο Γκιάρο είναι πλέον εξαιρετικά αμφίβολο αν θα βρίσκεται στην αποστολή του Κίκε Ερνάντεθ για το παιχνίδι με τον Εργοτέλη.
Μήπως ο οδοντίατρος έχει άλλα στο μυαλό του;
edit: για τον παίκτη εννοώ.
Ε δεν αποκλειεται μεχρι αυριο το πρωι να χει φυγει για Βραζιλια ο Γκιαρο.
Το αριστερο μπακ απ’οτι φαινεται εκλεισε,ενας Νταντομο απο Ουρουγουαη.Μαλλον απο τον μανατζερ των Λεμπο και Ρεγκειρο.
Απο τον Αουρελιο χειροτερος δε νομιζω να ναι(ε του πουστη,νταξει).
Ποιος είναι ο Νταντόμο
Ημερομηνία Γέννησης: 10/02/1982
Τόπος Γέννησης: Μοντεβιδέο, Ουρουγουάη
Εθνικότητα: Ουρουγουανός
Ύψος: 1,76 μ.
Βάρος: 75 κ.
Θέση: Αριστερός μπακ-χαφ
Ομάδα: Ατλέτικο ΣέροΗ καριέρα του
Χρονολογία Σύλλογος
1999/2000 Montevideo Wanderers
2000/2001 Montevideo Wanderers
2001/2002 Montevideo Wanderers
2003 Nacional Montevideo
2004 Montevideo Wanderers
2005 Montevideo Wanderers
2005/06 Montevideo Wanderers
2006/07 Montevideo Wanderers
2007/08 Montevideo Wanderers
2008 Χάμαρμπι
Στο τσακ το σώσαμε με τα τρίκαλα χθες. Πάλι καλά.
και ο παοκ τα ιδια…εσεις παιζατε με τα τρικαλα την τελευταια ομαδα και ο παοκ με την προτελευταια την λαρισσα…
παντως επιβεβαιωνεται το ρητο οτι οι μικρες ομαδες κανουν τα καλα πρωταθληματα…γιατι πολυ απλα τα τρικαλα τελευταια στη βαθμολογια και επαιζαν πολυ ομορφο μπασκετ.οριστε γιατι ειμαστε απτα καλυτερα μπασκετικα λιγκς στο κοσμο