Ημασταν,ισως.Εδω και 1μιση χρονο εχει χαθει καθε ενδιαφερον,εχουν ξεφυγει υπερβολικα οι 2 πρωτοι και ακομα και για την 4αδα δεν υπαρχει σπουδαιος ανταγωνισμος.
Περισυ χασαμε μονοι μας την 3η θεση λογω παντελους ανικανοτητας προπονητη.Φετος δε νομιζω να γινει κατι τετοιο,αλλα ουτε και να μπορεσεουμε να χτυπησουμε τελικο.Την μεγαλη ευκαιρια μας την χασαμε πριν 1μιση χρονο.
Δοκαριιιιιιιιιιιιιιιιιιιι
δε μπορω γαμω τη γκαντεμια μου
Παρε κ ενα οφφσαιντ γαμω τη καταδικη μου!!!
τι εχεις να πεις για τη γκαντεμια σου τωρα?
Η κοκκινη ηταν σωστη,ο αλλος απλωνει σκοπιμα το χερι του εντελως και σταματαει την μπαλα που παει στον ελευθερο Ζεντιλ.
Η ικανοτητα του Ερναντεθ φαινεται και σημερα
Ακομα και ο Μιχαλιτσιος του τα χωνει,ειπε 100 φορες οτι ο Αρης δεν παιζει σωστα και θα πρεπε να εκμεταλλευτει
το οτι ο Εργοτελης επαιζε επι ενα ολοκληρο ημιχρονο με τον Κουτσιανικουλη να καλυπτει ολη την αριστερη του πλευρα.Και αντι να παιζουμε μονο απο εκει,καναμε σουτ απο τα 20-30 μετρα και που και που καμια σεντρα στην περιοχη,στην οποια υπηρχε μονο ενας παικτης μας(και αμα)…
Αλλα νταξει θελει νοημοσυνη αμοιβαδας για να το καταλαβει κανεις,και ο Κικε κυμαινεται σε λιγο πιο χαμηλα επιπεδα.
Και 3 βδομαδες εξω ο Καλβο λεει.Μμμμ.Ναης.
Καριολη Ογκουνσοτο.
Δεν ξερω αν λυπηθηκα που η μπαλα δεν εμπαινε.Τρεφω μια μικρη ελπιδα για καλα νεα το βραδυ.
Αν δεν υπαρξει παραιτηση και σημερα δεν υπαρχει διεξοδος.
αι σιχτιρ!!!
με 10 παικτες οι αντιπαλοι κ παλι τιποτα!!!
παει κ ο Καλβο;
Οξω ολοι ρε!!! Δρομο!!!
Αντε πανε τωρα μεσα στο τζαμι να δουμε τι θα γινει
Xαχα για γέλια ήμασταν! Παιζαμε με έναν παικτη παραπανω απο το 18 και αντί να ανοιχτούμε μαζευόμασταν μπουλούκι στον άξονα. Χαχαχαχα μαθήματα ποδοσφαιρικής ανικανότητας από τον Κίκε.
Αλλά αν έμπαινε το γκολ του Σιστόν θα λέγαμε πάλι τι καλοί που ήμασταν. Πφ αντε να φύγει γιατί παράγινε το κακό.
Ακριβως,θα ηταν ολα καλα και ολα ωραια.Γι αυτο δεν με στεναχωρει που δεν κερδισαμε.Καλυτερα να χαναμε βασικα,τοτε θα χαμε περισσοτερες ελπιδες.
Αλλα το μονο στο οποιο ελπιζω (λιγο) ειναι η παραιτηση.Μου φαινεται πολυ δυσκολο να ξεκολλησει απ’το μυαλο του ο Σκορδας.
Oxi ρε συ. Δε θα το λεγαμε γιατι σημερα 4 επρεπε να βαλουμε! 1 κ παλι με τη ψυχη στο στομα;
Νταξ ειπαμε γκαντεμια γκαντεμια αλλα αυτο θα συμβει 1-2-3…μετα ειναι ανικανοτητα να βαλεις γκολ.
Σκατα.Τζαμπα ηλπιζα.Δεν καταλαβε τιποτα.
«Οι οπαδοί έχουν πάντα δίκιο. Θεωρώ ότι εκφράσανε την δυσαρέσκειά τους για την εικόνα που έχουμε και για τα τελευταία δύο αποτελέσματα. Να σεβόμαστε την αντίδρασή τους. Αν κάποιοι είναι περισσότερο δυσαρεστημένοι, αυτοί είμαστε εμείς και θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε για να την αλλάξουμε» είπε ο Ισπανός προπονητής του Άρη και αναφέρθηκε στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.
«Κάθε παιχνίδι είναι μια ξεχωριστή ιστορία. Είναι ξεκάθαρο ότι ο ΠΑΟΚ είναι το φαβορί βάσει των εμφανίσεων μέχρι τώρα. Έχουμε κι εμείς, όμως, τις δικές μας δυνατότητες και θα πάμε για να προκριθούμε.»
ΟΧΙ ΜΑΛΑΚΑ.ΤΗ ΔΥΣΑΡΕΣΚΕΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΗΝ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΣ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΕΞΕΦΡΑΣΑΝ.
Πώς γένειν αυτο ???
Πρωτη φορα νιωθω τοσο ξενερωμενος,ισως και αδιαφορος πριν απο τετοιο ντερμπυ.Καριολη Ερναντεθ.
Ελπιζω το τελευταιο του παιχνιδι σημερα.Αν μια στις 100 καταφερει και παρει το διπλο ομως,οι υπογραφες για 2 χρονια ακομα πεφτουν αυριο κιολας.
Η επιθυμια μου να φυγει το μαλακισμενο κονταροχτυπιεται με την καυλα μου για τον Αρη.
Αλλα ετσι οπως θα παιξει,χλωμο να καταφερει πολλα.Ο Κοκε σε μια θεση που οποτε παιζει δεν τα καταφερνει καλα,το χαζο δεξια,πιθανοτατα ο Μπατιον(…!) βασικος,ο Καραμπελας αριστερο μπακ και ο Λαμπριακος κορυφη(σε αυτο συμφωνω βασικα,γιατι ειναι ο πιο πορωμενος Αριανος εκει μεσα).
Σχετικά τώρα με το πώς σκέφτεται να παρατάξει την ομάδα στον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας, το σύστημα δεν προτίθεται να το αλλάξει. Θα εμπιστευθεί και πάλι το 4-2-3-1, με ορισμένες αλλαγές στα πρόσωπα. Συγκεκριμένα, κάτω από τα δοκάρια θα κάτσει ο Σηφάκης. Στα δεξιά της άμυνας θα βρεθεί ο Νέτο, στα αριστερά ο Καράμπελας, ενώ στο κέντρο της άμυνας θα παίξουν οι Λέμπο με τον Γιάχιτς. Στα χαφ θα αγωνιστεί ο Βιτόλο, με επικρατέστερο δίπλα του τον Μπατίον, ο οποίος συγκεντρώνει περισσότερες πιθανότητες από τον Γκαρσία. Στα δεξιά της μεσαίας γραμμής θα παίξει ο Χαβίτο και στα αριστερά της ο Ρεγκέιρο. Σε ρόλο επιτελικού μέσου θα αγωνιστεί ο Κόκε, με τον Λαμπριάκο να βρίσκεται στην κορυφή της επίθεσης.
Δε διαφωνω κ ιδιαιτερα με το Θηριο αλλα τουλάχιστον είχαμε ψυχή σήμερα…Παμε σπιτι μας τωρα 2 παιχνιδια με τον συμπολίτη να δουμε!!!
αν εχουμε όμως την ίδια ψυχή με σήμερα ελπίζω για το καλύτερο!
Νομίζω ο ¶ρης έπαιξε ελαφρώς καλύτερα σήμερα. Επίσης ο Γκαρσία στο φάουλ στον Χαβίτο (που ο Κάκος δεν έδωσε τίποτα) έπρεπε να πάρει για μένα κόκκινη. Φάουλ από πίσω με τα δύο και με τις σχάρες…
Aκόμα πονάει βλέπω το μπουκετίδι
Ε;;;;
:lol: ¶ντε πάλι…
Ούτε καν… αν χάναμε ίσως. Αλλά με 2-0, τι να πονέσει;
Όταν βλέπω έναν γαύρο σε ένα παιχνίδι που έπαιξε πολύ κλωτσιά να βλέπει μόνο κόκκινη στον Γκαρσία τί να σκεφτώ και εγώ ο έρμος;;;
δε πατε κ συ κ ο γαυρος να τα πειτε στα αντιστοιχα θρεντ;