Αρειανάρα ρε!

Λένε τα παιδάκια στο δημοτικό ότι αξίζει περισσότερο ο φετινός ¶ρης???Εγώ περίμενα ότι τα αρειανοπαιδάκια φέτος δεν θα ντυθούν στις απόκριες καθώς η προεδράρα σας έκανε σαφές πως “ΕΠΕΣΑΝ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ”

Tα παιδακια στο δημοτικο λενε οτι ο γαβρος το ειχε το πρωταθλημα και χωρις διαιτησια αλλα για να θυμηθουμε τα παλια καλα χρονια, ας σφαζουμε αραια και που. Οι μασκες στην περιπτωση σας, κρυβουν και αλλες μασκες απο πισω. Βγαζεις τη μασκα του Καστανιδη, και τσουπ νατος ο Χαραλαμπιδης κοκ…

Δηλαδή τα παιδάκια στο δημοτικό συζητάνε για μάσκες που από πίσω έχουν και άλλες μάσκες και χρησιμοποιούν τέτοια σχήματα λόγου για να καυτηριάσουν την ποδοσφαιρική αδικία που συντελείται??? Κούλα, πολύ κωλόπαιδο ο Γκαλέτι…

Που λες, εχω εναν αδερφο. Στην ηλικια σου ειναι. Κοντευει τα 5. Οταν ξεκιναμε να παιξουμε ενα παιχνιδι, δεν εχει καταλαβει οτι υπαρχει η περιπτωση της ηττας. Αν χασει κανει σαν βλαμμενο. Αν κερδισει παλι, δε μπορει να νιωσει τη χαρα της νικης.

Προβλημα ε? Ευτυχως ειναι της ηλικιας (:

εδιτ: http://www.youtube.com/watch?v=sZ1S8bwtB2w

Ρε αυτά τα αστειάκια με τα " έχω έναν αδερφό" τα λέγαμε όντως στο δημοτικό. Που τα θυμήθηκες βρε???:smiley:
Α ρε παλιόπαιδο με έκανες και θυμήθηκα τότε που ο ¶ρης ήταν στην Β( Βήτα, δεύτερη) Εθνική. Γέλιο :smiley:

Ξες η αληθεια ειναι οτι εχω εναν αδερφο στην ηλικια σου…και συμπεριφερεται ακριβως οπως λεω παραπανω.

Φαντασου λοιπον διαφορα ποιοτητας γαβρου και ΑΡΕΙΑΝΟΥ. Ο ενας “γαμαει και δερνει” και ο αλλος εχει να δει τιτλο ποσα χρονια και εχει βιωσει και 2 πτωσεις στη β’. Εγω τουλαχιστον ειμαι περιφανος.

Αλλα δε περιμενα να πονεσει τοσο η τσαπου στο χαριλαου. ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ?!?!

Διαφορά ποιότητας υπάρχει μόνο μεταξύ των δύο ομάδων. Αυτό είναι το πρόβλημα. Ο Άρης με τα λεφτά που δίνει δεν πρόκειται ΠΟΤΕ να πάρει πρωτάθλημα, το οποίο να σου θυμίσω έχει γίνει επαγγελματικό εδώ και 3 δεκαετίες περίπου. Και για να στο κάνω 50αράκια…εσείς έχετε τον Χαβίτο ενώ εμείς τον Γκαλέτι, εσείς τον Βλόνταρτσικ εμείς τον Ντιόγο, εσείς τον Βιτόλο ενώ εμείς τον Ντούντου. έλεος δηλαδή ακόμα και ο αδερφός σου εντοπίζει την ποιοτική διαφορά.

edit: ρε αν θες να βρίσεις, κάντο μην γράφεις αηδίες στυλ τσαπου …έλεος.

Ελεος ειναι οι μαλακιες που γραφεις παραπανω. Αμα ηξερες εστω και λιγο ποδοσφαιρο δε θα εγραφες τις παραπανω μαλακιες. Γιατι οι παικτες δεν κανουν απαραιτητα και την ομαδα. Λαβε σαν απαντηση στις μαλακιες που γραφεις, την ομαδα που εχει φετος ο παοκ. Εχει πολυ μικροτερο μπατζετ και σε ελαχιστες θεσεις εχει ισαξιους -αν οχι καλυτερους- παικτες με την ομαδουλα σου. Αυτα τα λιγα, για τις μαλακιες που γραφεις. Τωρα, λογικο να ειναι τοσους βαθμους πισω, αφου αλλος εχει τα μεσα και κονε. Σταματα να γραφεις μαλακιες λοιπον. Και το κακο ειναι οτι δειχνεις να τις πιστευεις…

…για τις μαλακιες λεω.

Να γράψει ο δοκτορ ροκ για την κόντρα με το βάκιλο παρακαλώ!

Για να διαπιστώσεις το μέγεθος της σύγχυσης που βρίσκεσαι, απλά σου επισημαίνω πως κάνεις σύγκριση Ολυμπιακού με Πάοκ για να μου αποδείξεις ότι τα λεφτά δεν κάνουν την ομάδα…Ρε σίγουρα είσαι Αρειανός?:stuck_out_tongue:
Επίσης η λέξη 'μαλακίες" δεν είναι καμιά ιδιαίτερη βρισιά. Νομίζω μπορείς καλύτερα. Δώσε λίγο ακόμα. Rudolf νομίζω ο δρ.ροκ δεν ασχολείται με ¶ρη ρε :stuck_out_tongue:

Προσεχε την μυγα ε.
Μιλησα για παοκ, γιατι ειναι δευτερος αυτη τη στιγμη. Απλα βρηκες παλι κατι για να πιαστεις και να “απαντησεις”. Πωπω εισαι φοβερος και γρηγορος! Νιωθω τα δαχτυλα μου να πετρωνουν καθως πληκτρολογω αυτη τη στιγμη. Η συγχυση με κυριευει…

Προφανώς σε κυριεύει η σύγχυση αφού θεωρείς ότι με παίκτες στυλ Βιτόλο και Καράμπελα μπορείς να φτιάξεις ομάδας. ΕΛΕΟΣ. Είπαμε γίνε άρης για να γουστάρεις αλλά ακόμα και ο Σκόρδας δεν θα έγραφε αυτά που μου γράφεις εσύ.

Σιγουρα ουτε παντο εχουμε ουτε “πατσα”… Η αληθεια να λεγεται. Ωστοσο ακομα και οταν μπορω να τους κοιταξω αυτους τους 2 παικτες στα ματια, βλεπω ποδοσφαιριστες με φινετσα και αρχιδια.

Πες μας τώρα ότι σε χαλάνε Πάντος και Πατσατζόγλου. Την μπαλιά του δεύτερου πέρσι στον Γκαλέτι την θυμάσαι? Ποιος μέσος του ¶ρη έχει τέτοια πάσα?? Ουδείς… Ο Πάντος μια χαρά την πήρε την αποβολή του τρισμέγιστου α λα Βιειρά Βιτόλο που όταν είδε ότι δεν μπορεί να τρέξει γιατί έχει διασκελισμό χάμστερ αποφάσισε να βάλει τον αγκώνα του στο φρύδι του Τάσαρου μήπως και τον κόψει. Τον έκοψε και ευτυχώς για αυτόν , γιατί θα έτρωγε πολλές τρίπλες ακόμα και θα ρεζιλευόταν, βγήκε με κόκκινη. Cheers 8)

Οτι να’ναι. Ενταξει. Αυτα να τα λες σε κανα συνδεσμο του γαβρου.

Ακου εκει “τη μπαλια του δευτερου περσι…” αληθεια, απο τοτε εχει να βγαλει αλλη πασα?

Ακομα πιστευεις οτι ο Παντος κερδισε την αποβολη του βιτολο.

Εισαι μεγαλος! Εισαι θεος!

Ναι έχεις δίκιο, ο Βιτόλο δεν έκοψε την αντεπίθεση του Ολυμπιακού απλά ήθελε να βγάλει το κερί από το αυτί του Πάντου και επειδή δεν είχε μπατονέτα έβαλε τον αγκώνα. ¶σε που κανονικά δεν έπρεπε να παίζει καν ο Βιτόλο γιατί δεν βουρτσίζει τα δόντια του και μάλλον από αυτό έμεινε κοντός :stuck_out_tongue:

Ακομα πιστευεις οτι ο Παντος κερδισε την αποβολη του βιτολο λοιπον…

XAXAAXAXAXAXAXAX
AXAXAXAXAXAXAXAX
AXAXAXAXXAAXAXAXXA
AXAAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAX

ΜΑΛΑΚΕΣ Ο ΑΛΛΟΣ ΕΒΓΑΛΕ ΤΟΝ ΠΑΝΤΟ ΠΑΙΧΤΑΡΑ
ΑΧΑΧΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧ
ΧΑΧΑ
ΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΑΧΑΧΑΧ

γαυροι σας αγαπαω ειστε θεοι :lol:

Ο Ναθαναήλ Χαραλαμπίδης, που διαιτήτευσε το παιχνίδι Ολυμπιακός- Άρης, τέθηκε στη διάθεση της ΚΕΔ, όπως και ο παρατηρητής, Αντώνιος Σπίκας, γιατί ο τελευταίος δεν τον παρέπεμψε. Οι βοηθοί του, Χρήστος Γενναίος και Ιωάννης Σταματόπουλος παραπέμφθηκαν, επειδή βαθμολογήθηκαν με 5.

ουαου θα τους κανουν ντα :!:

Love is in the air :stuck_out_tongue:

edit: http://www.live365.com/cgi-bin/mini.cgi?membername=rockstormfm&tm=8166