Αρειανάρα ρε!

Δεν εχεις παιχτη σαν το Βιτολο και τον ξερεις. :slight_smile:

Και προλαβαινω τη μαλακια που θες να πεις…

Δεν εχεις καλυτερο απο το Βιτολο στη θεση που αγωνιζεται.

Στεγνα.

Δεν ξέρω αν το καταλάβατε αλλά είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα είμαστε:D

Σ’αγαπάω γαμώτο! :oops:=P~

Κι εγώ σ’αγαπάω ¶ρη μου:oops:

Δεν προλαβαίνεις τίποτα. Ο Βιτόλο είναι συλλεκτικός. Σαν μινιατούρα. Να τον πάρεις να τον βλέπεις σπίτι σου :stuck_out_tongue:
Για μπάλα δεν είναι. Ακούς εκεί Βιτόλο. :stuck_out_tongue:

Ki o Γκατουζο κοντος ειναι. :slight_smile:

Αμυντικος χαφ στην Ελλαδα που να κοβει οπως ο Βιτολο δεν υπαρχει.

Να κόβει χοροπηδώντας για να φτάσει τη μπάλα εννοείς;:-s

Εστω κι ετσι…

Αλλα παλι δεν υπαρχει.

Μοναδικος που τον πλησιαζει στον τομεα αυτο ο Σιμαο.

Βεβαια το οτι ειναι 1ος στο πρωταθλημα σε κλεψιματα δεν πιανεται αφου ειναι 1.68 να φανταστω ε;; :slight_smile:

Πιάνεται, αλλά καταλαβαίνεις πως είναι άδικο για τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές. Έχει ο αντίπαλος τη μπάλα, βλέπει συμπαίκτη και δεν κοιτάει κάτω ώστε να δει αν είναι ο Βιτόλο ανάμεσα και έτσι η μπάλα πάει πάνω στο Βιτόλο…

Βλακεία και του Πάντου πάντως που κατεβάζει το κεφάλι όταν τρέχει. Λίγο ψηλότερα να είχε το κεφάλι του, δε θα την είχε φάει την αγκωνιά και δε θα είχαμε τώρα όλα αυτά τα ντράβαλα :frowning:

Παιδιά με κάθε επιφύλαξη επειδή μπορεί να μην είδα εγώ καλά, αλλά είμαι ο μόνος που είδε ότι δεν έφαγε αγκωνιά, άσχετα από την κίνηση του χεριού του βιτόλο?

φαντάσου! Πάλι δεν είμαστε σίγουροι αν τον έφτασε! Τόσο κοντός είναι!

O Βιτόλο είναι σίγουρα ο καλύτερος παίκτης του Άρη φέτος.

Νταξ τώρα πέρα απ’ την πλάκα ο Βιτόλο όντως είναι με διαφορά ο καλύτερός μας παίκτης φέτος και εν πάση περιπτώση, βασανιστείτε :Ρ

Ποια αγκωνια ρε,πρωτα βαζει το σωμα μπροστα ο Βιτολο,και μετα πιανονται αγκαζε και ο Παντος τσακιζεται.

Τωρα νταξει οταν βγαζετε τον Παντο παιχταρα και μας μιλατε για τον Βιτολο,manowar και laugh with power.

Manowar hail kai kill with powa :stuck_out_tongue:

Aντε τραβα να μαθεις μπαλιτσα αγορι μου.

Δεν είναι δυνατόν ρε παιδιά να κάνετε σύγκριση του Μπιτόλο με τον Τάσο τον Πάντο. Ο ένας είναι απο την Προοδευτική κι ο άλλος από το Σάιρ…

ΥΓ. Από πότε ρε παιδιά ο Τάσος ο Πάντος έγινε σημείο αναφοράς για το πόσο καλός είναι ένας παίκτης; :stuck_out_tongue:

Ο τζορτζεβιτς εχει βαλει 5 γκολ στο Αρη. 4 πεναλτι και 1 οφσαηντ. χαχαχαχαχαχα

Τεσπα, αμα κερδισουμε το Τυρι πιστευω την εχουμε την 5η θεση. Εβλεπα και συγκρινα το προγραμμα και νομιζω οτι εχουμε το πρωτο λογο. Αρκει να κερδισουμε.

Λογικό. Δεν είστε και τόσα χρόνια στην Α’ Εθνική…

Ε ναι. Εμεις κατουραμε και λιγο. (: