Αρειανάρα ρε!

Παρελθόν από την ομάδα του Αρη αποτελεί ο Μπλάγκοτα Σέκουλιτς, ο οποίος για τον επόμενο 1,5 χρόνο θα φορά τη φανέλα της Αλμπα Βερολίνου. Ο 27χρονος σέντερ δέχτηκε μία αρκετά καλή οικονομική πρόταση από τον γερμανικό σύλλογο και η ΚΑΕ Αρης έκανε δεκτό το αίτημα του να αποχωρήσει από τους «κιτρινόμαυρους» και να δοκιμάσει την τύχη του σε άλλη ομάδα του εξωτερικού.

«Ήταν καθαρά μια επαγγελματική απόφαση. Λυπάμαι που αποχωρώ από την ομάδα. Πέρασα υπέροχα στο χρονικό διάστημα που αγωνίστηκα στον ΑΡΗ και απόλαυσα την συμμετοχή μου στην ομάδα. Είναι τιμή μου που φόρεσα την φανέλα του Αρη», τόνισε μεταξύ άλλων ο Σέκουλιτς μετά την λύση συνεργασίας του με τους Θεσσαλονικείς.

Κριμα που φευγει,αλλα δεν απεδωσε τα αναμενομενα.Σιγουρα μπορουσε και περιμεναμε να δωσει πολυ περισσοτερα.

Το ματσακι πως ηταν;Το ειδε κανεις;

Στα πρώτα δέκα δευτερόλεπτα της τέταρτης περιόδου του χθεσινού ντέρμπι της Θεσσαλονίκης, ο ΠΑΟΚ πέτυχε περισσότερους πόντους απ’ όσους είχε σκοράρει στα πρώτα εννέα λεπτά της τρίτης: τρεις έναντι δύο. Να συνεχίσω ή θα γυρίσετε σελίδα αηδιασμένοι, εσείς που δεν είδατε τον αγώνα;

Αυτό το φριχτό δεκάλεπτο ήταν ό,τι χειρότερο έχουν δει τα μάτια μου σε «αιώνιο» ντέρμπι της Θεσσαλονίκης. Ο ΠΑΟΚ έβαλε όλους κι όλους 5 πόντους, με 0/11 δίποντα, 1/6 τρίποντα, 2/2 βολές και 2 λάθη σε 21 επιθέσεις. Η «βροντερή» απάντηση του Αρη ήταν εξίσου θλιβερή: 2/7 δίποντα, 1/8 τρίποντα, 2/2 βολές και 1 λάθος, σούμα 9 πόντοι σε 17 επιθέσεις.

Τα τούβλα έπεφταν σωρηδόν, το 28-34 του ημιχρόνου έγινε 33-43 στο 30ό λεπτό και οι ανύποπτοι παρατηρητές έσκυβαν έντρομοι μην τους χτυπήσει καμιά αδέσποτη μπάλα. Οσοι αρχικά πίστεψαν ότι οποιοσδήποτε αγώνας ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Αρη θα ήταν ιδανικό ορεκτικό πριν από τα κοψίδια της Τσικνοπέμπτης, θα έφυγαν για την ταβέρνα πανικόβλητοι. Το μπάσκετ τούς κάθισε στον λαιμό με τις πρώτες μπουκιές.

Παρά τη σαφή υπεροχή του Αρη στα πρώτα 30 λεπτά, ήταν γραφτό να εξελιχθεί ο αγώνας σε ντέρμπι. Με 2-3 εύστοχα σουτ από πλευράς ΠΑΟΚ, η διαφορά μειώθηκε σχεδόν στο μίνιμουμ, η φανατισμένη εξέδρα μπήκε στο παιχνίδι και η ισορροπία του τρόμου σχηματίστηκε στην «αρένα» της Πυλαίας. Ποιο μπάσκετ, άλλωστε; Το μόνο που ενδιέφερε όσους πήγαν στο γήπεδο ήταν η νίκη, ανεξαρτήτως του κόστους και του δείκτη ποιότητας.

Ο ΠΑΟΚ μείωσε σε 44-42 και έδειχνε ικανός για την ανατροπή, όταν απέμεναν 6 λεπτά για τη λήξη και το «μομέντουμ» του αγώνα ήταν «ασπρόμαυρο». Τότε οι οπαδοί του «Δικεφάλου» βοήθησαν την ομάδα τους όσο βοήθησαν τη δική τους οι οπαδοί της ΑΕΚ 24 ώρες νωρίτερα.

Ερεθισμένοι από τον πανηγυρισμό («πρόκληση», τον ονομάζουμε στα νεοελληνικά) των αναπληρωματικών του Αρη, έπειτα από ένα καλάθι του Μπετς, πέταξαν στο παρκέ αντικείμενα και προκάλεσαν μια διακοπή η οποία βοήθησε τους φιλοξενούμενους να ορθοποδήσουν.

Ο ΠΑΟΚ δεν πέτυχε πόντο στα επόμενα 5 λεπτά. Το σερί 0-11 έκρινε οριστικά και αμετάκλητα τον αγώνα. Ο Αρης έφυγε από την Πυλαία με το ροζ φύλλο στην τσέπη και μερικά καρούμπαλα στα κεφάλια των παικτών του. Ηταν το τίμημα για τη νίκη που τον άφησε μοναχό στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα: 50-57. Ακούς εκεί, 50-57.

Αφήστε με τώρα, δεν αντέχω άλλο. Πάω σπίτι να παρακολουθήσω κάποιο dvd από τα χρόνια του Γκάλη, του Γιαννάκη, του Φασούλα και του Πρέλεβιτς. Αν οποιοσδήποτε από αυτούς κατόρθωσε να παρακολουθήσει το απερίγραπτο χθεσινό ματς από την αρχή έως το τέλος, θα πέρασε την Τσικνοπέμπτη βυθισμένος σε μαύρη μελαγχολία.

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ,εχω κλασει στο γελιο,θεουλας ο τυπος!

Ε οταν βλεπεις σκορ 50-57,τι ματς περιμενες να ηταν.Σκατα.
Ευτυχως που δεν το ειδα(βασικα ειχα ξεχασει εντελως οτι ηταν χτες).

Ε αφου φαγαμε μονο τοσα καλα ηταν,τοσα προβληματα που εχει το μπασκετ μας,δεν εχουμε που δεν εχουμε και καμμια σπουδαια ομαδα…Εγω το ηξερα αλλα μεχρι και το ραδιο βαρεθηκα να ανοιξω,ενας φιλος μου Αριανος μετα μου ειπε μονο ποσο εληξε

ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

δεν αντεχουν τα κολλεγιοπαιδα τις κροτιδες ΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑ

Ο γκαρσια ουτε φαουλ οταν σακατεψε το γιαννακοπουλο…

ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΤΙ ΑΛΑΝΙΑ ΕΙΣΤΕ ΠΕΤΑΤΕ ΚΡΟΤΙΔΕΣ ΣΤΑ ΚΟΛΛΕΓΙΟΠΑΙΔΑ ΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

Ε ας εδινε φαουλ,θα χαιροσουν?Θα το βαζε απευθειας ε!
Πες οτι σφαζουν τη Λαρισα,ελα,αφου το θες.

Ο Γκουελα που εχει γαμηθει να διαμαρτυρεται και να βαραει οτι κινειται τριγυρω του?
Α ναι,εφαγε κιτρινη,αδικια.

Ο μονος τροπος να μπουν γκολ ηταν αυτος ή απο κανα λαθος της αμυνας οπως πηγε να γινει στη μαλακια του Ρομπερζ που βρηκε αερα.

Μουφιτσα και τα 2 πεναλτυ,ειδικα το δικο μας.Οι αμυντικοι μαζευουν τα ποδια τους και στα 2.
Στης Λαρισας ο Ρομπερζ μαζευει μεν το ποδι,αλλα οπως το λυγιζει βρισκει τον Μετιν με το γονατο.
Στο δικο μας δεν υπαρχει τιποτα,απλα ο Παμποριδης το δινει επειδη εδωσε και της Λαρισας.Αλλη μια “ελληνικη” διαιτησια.

To πέναλτυ που πήρε η Λάρισα κατά τη γνώμη μου είναι 100%. Αυτό του Άρη δεν θα το έδινε αν δεν είχε δοθεί πριν το άλλο αλλά δεν ήταν και ανύπαρκτο. Απλά το πήρε με μαγκιά ο Κάμπορα και την “πάτησε” ο Κώτσιος. Όσο αναφορά τον Γκαρσία μου θυμίζει τον Καπόνε. Ο Καπόνε ήταν αρχηγός της μαφίας και καταδικάστηκε τελικά για φοροδιαφυγή και ο Γκαρσία έκανε τουλάχιστον τέσσερεις φάσεις για κίτρινη και τελικά την πήρε για διαμαρτυρία!!! #-o Γενικά πολύ χάλια ματς. Ο Ρεγκέιρο για άλλη μια φορά άθλιος. Πολύ άργησε να τον βγάλει

Οντως ο Γκαρσια εδερνε πολυ,γενικα πολυ ξυλο στο ματς.Ρεγκεϊρο,Χαβιτο παλι σκατα,ο Μπατιον ολως περιεργως ηταν απο τους λιγους που την ψιλοπαλευαν.
Τα στημενα μας ηταν τρελα ανεκδοτα παλι.

Κοιτα και της Λαρισας το κερδιζει καπως ο Μετιν,συν του οτι μετρησε μαλλον η απειρια του Ρομπερζ,η μπαλα ειναι πανω στη γραμμη,δηλαδη γιατι να πας να απλωσεις ποδι εκει…Δεν το θεωρω καραμπινατο πεναλτυ,αλλα απο το δικο μας πιο καθαρο.

ρε αρχισατε παλι για τη διαιτησια, αρρωστια ειναι αυτο

το ματς ηταν χαλια παντως, 0-0 επρεπε να ληξει, το θεμα για τη λαρισα ειναι πως ο γιαννακοπουλος μπορει να επαθε ζημια…
δεν πρεπει να πει καποιος στο νατσο να σταματησει να βαραει στο ψαχνο?

λαμπρο αλανι αναψε ντουμανι!

Εεεε,σχολιασα το ποσο αθλιοι ειναι οι Ελληνες διαιτητες.Που ειναι μια κοινη αληθεια.
Δεν γκρινιαξα για κακη διαιτησια κατα του Αρη.

Δεν μπορεις να κοψεις ευκολα απο εναν Λατινοαμερικανο χαφ την αγαπημενη του συνηθεια,τα τακλινγκ.O Νατσο εδω και 4 χρονια που ειναι σε μας ετσι παιζει,απλα φετος ειναι λιγο πιο σκληρος :Ρ

αν θυμαμαι καλα παραπεμψαν το βασαρα στο αεκ παο γιατι δεν εδωσε πεναλντυ στον παο…εδω δοθηκαν κατι απιστευτα πεναλντυ αλλα κανεις δε θα παραπεμφθει γιατι κανεις δε θα γκρινιαξει

Ντάξει ρε παιδιά και στον Καμπορα ήταν πέναλτυ, άσχετα αν είχε αποφασίσει να αρχίσει να πέφτει πριν τον ακουμπήσουν :Ρ

Τέσπα, ο άρης για άλλη μια φορά σε ένα παιχνίδι που έπρεπε να δείξει το κάτι παραπάνω φάνηκε αδύναμος. Από την άλλη έχει το ελαφρυντικό ότι η Λάρισα έχει φανταστική ομάδα φέτος και την περιόρισε σε μια αντίστοιχα άσχημη εμφάνιση.

Ο Ρομπέρζ μέχρι να καταλάβει ότι πρέπει να αλλάξει πορεία και μέχρι να καταφέρει να γυρίσει ζήτω που καήκαμε. Και ο Χαβίτο και ο Κάλβο ανύπαρκτοι σήμερα. Να ναι καλά ο Νέτο το παιδί, σε κάθε παιχνίδι από την αρχή της χρονιάς τα δίνει όλα. Πολύ καλή και η εμφάνιση του Νάτσο. Τώρα για τον Μπατιον δεν μπορώ να πω τίποτα γιατί δεν έχω καταλάβει το ρόλο του στο γήπεδο γενικά. Να κόβει δεν μπορεί. Οργανωτικά δεν έχει βγάλει ούτε μια κάθετη από την αρχή της χρονιάς. Απλά σήμερα πέρναγε περισσότερο από αυτόν η μπάλα γιατί σήμερα δε φοβόταν να τη ζητήσει. Big deal.

Εισαι απλα προκατειλημμενος. :slight_smile:

Βαριεμαι να ξαναξεκινησω συζητηση αφου για μερικους ο,τι και να κανει ειναι αχρηστος.

Γεια.

Αφού βαριέσαι να ξεκινήσεις συζήτηση γιατι απαντας;

Γεια τι λεει καλα?

Βλαμμενε μου το χαλασες.