Αρειανάρα ρε!

βλεπωντας κατι για διαιτησια με ΟΣΦΠ…ειχα ακουσει οτι ο Νικοπολιδης ειχε και αυτος πεταξει αντικειμενα στις κερκιδες αλλα δεν τιμωριθηκε οπως ο Κονσεισαο…αληθευει?

Ναι,στους οπαδους του Ολυμπιακου επειδη μολυναν το γκαζον του.

χαχαχααχαχαχα:lol::lol::lol::lol: τι ειπε ρε!

Τεράστιο το κενό του Βίτολο σήμερα.

Απλα για να μη μενει η τελικη αποψη οτι οντως ειναι αχρηστος. :smiley:

Ε αυτη μενει ουτως η αλλως :smiley:

Ρε μη τρελαίνεστε. Ο Μπατιόν σας πείραξε. Εδώ έχουμε παίκτες που δε πατάνε μπάλα και είναι βασικοί και αναντικατάστατοι…

To κακό είναι ότι δεν έχουμε και πάγκο όμως ε για να μην παίζουν βασικοί. Ντάξει σέρνεται ο Ρεγκέιρο, σέρνεται ο Χαβίτο, όμως ποιον να βάλεις στη θέση τους;

Εγώ θα προτιμούσα Κάλβο και Ζεντίλ αντίστοιχα, αν και δε μπορείς να πεις ότι μαρκάρουν…

Όπως και να έχει, έρχεται η άνοιξη και όλα θα γίνουν πιο όμορφα! (:*

Με προκαλεις τωρα…:stuck_out_tongue:

Ναι,ενα μπουκαλι στον αγωνα με τον Πανσερραικο στις Σερρες

Σταματα ρε μαλακα,γαυρος ειναι ο αλλος,παρε το μερος μου:!:

Ω ρε φιλε,πεθανα στο γελιο:lol3::lol3::lol3::lol3::lol3::lol3:

se 2 ores xekinao gia pale k apo kei xarilaoy…
trela gia ton ari…

sorry gia ta greeklish den moy bgazei ellinika k den ksero giati…

Tί λες για τον Καράμπελα;

Βασικοι Καμπορα και Ζεντιλ σημερα οπως ολα δειχνουν(εκτος αν βαλει Λαμπριακο στη θεση ενος εκ των δυο),εκτος Κοκε,Ρεγκεϊρο,Γιαχιτς,Βιτολο λογω τιμωριων.
Ξαναπηρε και τον Παπαζογλου στην αποστολη(αναγκαστικα μαλλον,αφου δεν ειχε αλλους παιχτες).

Tί λες για τον Καράμπελα;

Θα παιξει βασικος παλι :confused:

Μεγαλος παικτης,μην βλεπεις που εχασε το πεναλτυ,επειδη τον ζητανε ομαδες και δεν τον αφηνουμε να φυγει το εκανε.

Σαφώς και δεν κρίνω από το πέναλτυ. Απλά δεν μου έχει δείξει κάτι.

Βρε συμφωνω,πλακα εκανα για το πεναλτυ.Επιπεδο κοντα στου Αουρελιο,μονο που βοηθαει λιγο περισσοτερο στην αμυνα (λογικο,αφου ο Αουρελιο ηταν ανυπαρκτος στην αμυνα) και αρκετα λιγοτερο στην επιθεση.Αλλα η ομαδα δε θελει ενισχυση λεει ο μπαμπακας.

Πάντως ο Καράμπελας φέτος έχει βελτιωθεί πάρα πολύ. Ντάξει σε καμία περίπτωση δεν είναι για βασικός βέβαια άλλα λέμε τώρα