Αρειανάρα ρε!

Από την τρελή βελτίωση πάει Αεκ.

Ακολουθεί τα βήματα του Καμπαντιγκολ!

Εμένα μ’αρέσει πάντως ο Καράμπελας. Ο Καμπάνταης θα γινόταν μεγάλος παίκτης αν δεν ήταν τόσο επιρρεπής στους τραυματισμούς.

Τώρα θυμήθηκα εκείνο το αρχιδάκι που είχαμε στη Β από το gayρο. Πώς τον λέγαν μωρέ. Αυτός που έσκισε και τη φανέλα. χΑΧχαχΑΧαχαΧΑΧαχαΧαχΧΑΧΑΧΑ

Φιλιππάκο?

Τέλος στο 30 το μπάσκετ. Όμορφα.

Έχω κλάσει στο γέλιο.

Ο Σκόρδας για τον Φιλιππάκο.
“Είναι κατακριτέα αυτή η κίνηση του Φιλιππάκου. Κανείς δεν μπορεί ζητάει συγνώμη εκ των υστέρων, είναι μια πολύ σοβαρή ενέργεια που δείχνει ότι δεν έχει ενταχθεί στο κλίμα της ομάδας και μάλλον είναι έξω από αυτήν”.

ΧΑΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑ

GOAL ο Τέλης!!!

ρε γκαντέμηδες! ήταν ανάγκη να πείτε το όνομα του 50 φορές??? Αποβλήθηκε το ζώον…Δυστυχώς δεν βλέπω το παιχνίδι αλλά μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος για ποιο σοβαρό λόγο χρειάζεται να φάει κόκκινη παίκτης του Άρη σε εντός έδρας ματς με Θρασύβουλο? Αν είναι δυνατόν ρε.

Έλεος γαμώ, τι τραγελαφικά πράγματα είναι αυτά? Είπαμε καθυστερούν να κρατήσουν το αποτέλεσμα, αλλά όχι και έτσι. Δηλαδή και 10 λεπτά καθυστερήσεις να δείξει πάλι λίγα θα είναι

ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ!!!

Επειδή δεν είδα ούτε το παιχνίδι ούτε φάσεις. Το πέναλτυ στον Ζεντίλ ήταν? Η κόκκινη του Καράμπελα? To goal του Θράσου ήταν κανονικό ή όχι?

Αν η κόκκινη ήταν οκ, τότε δε χρειάζεται να ξαναπαίξει ο Καράμπελας. Θα παίξει του χρόνου στην αεκ. Φτάνει.

Αν το goal του Θράσου ήταν κανονικό, να πάνε να γαμηθούν όλοι και μακάρι να μην παίξουμε στα πλέη οφ. Αηδία.

Respect στις δηλώσεις του προπονητή του Θράσου.

Το γκολ δεν ήταν offside και κατά τη γνώμη μου ήταν εύκολη φάση. Δεν παίζει δηλαδή να μην το είδε ο επόπτης.

Δηλαδή είμαστε το μεσαίο ψάρι… Γιατί να είναι τόσο γτπ το πρωτάθλημα ρε γμτ. Ο επόπτης σήκωσε σημαιάκι? Γιατί διαβάζω ότι ήταν απόφαση του διαιτητή (?)

Ντάξει τώρα που θα έχουμε 2 ακόμα επόπτες, στο σύνολο 4, όλα θα λειτουργούν μια χαρά.

ΝΟΤ

Η ΠΑΕ Θρασύβουλος για ακόμα μια φορά καταγγέλλει στους Έλληνες φιλάθλους ότι σε ένα ακόμα παιχνίδι δεν αγωνίστηκε με τους κανόνες που άγουν το άθλημα του ποδοσφαίρου, δηλαδή έντεκα εναντίον έντεκα. Σεβόμενοι την ιστορία του Άρη και το φίλαθλο κόσμο του, καταθέτουμε την ένστασή σε μας για ακόμα μια φορά στο φίλαθλο κοινό. Ο Θρασύβουλος εκπροσωπεί ένα μεγάλο κομμάτι της Ελλάδος, τη Δυτική Αττική. Δεν προέρχεται από άλλη χώρα ούτε από τη Σπιναλόγκα.
Στο τέλος της σεζόν η ΠΑΕ Θρασύβουλος θα κάνει συνέντευξη τύπου και θα αφιερώσει προς όλους τους αρμόδιους και μη ένα DVD με τη πληθώρα των φάσεων που αδικήθηκε στη παρθενική του συμμετοχή στη Superleague. Ας μας αφήσουν επιτέλους να υποβιβαστούμε με αξιοπρέπεια.

ΠΑΕ Θρασύβουλος

Θα περιμένουμε με αγωνία την ανακοίνωση του επόμενου θύματος του Άρη, ο οποίος αφού πρώτα έχει παίξει με τις υπόλοιπες δεκατέσσερις ομάδες της Σούπερ Λιγκ με όρους απόλυτης διαιτητικής δικαιοσύνης, θα σφαγιαστεί από τον μοναδικό δυνάστη του ελληνικού ποδοσφαίρου. Προσέχετε να μην μπλεχτούν οι χαρταετοί σας στα ηλεκτροφόρα σύρματα…

ΠΑΕ ΑΡΗΣ

Το πέναλτυ είναι καθαρή μαλακία του Μανωλά. Και η κόκκινη μαλακία του Καράμπελα. Δε βρήκα κάπου τη φάση με το ακυρωθέν γκολ του Θράσου.

Την απόφαση του διαιτητή Γιαννόπουλου να μη μετρήσει ως οφσάιντ γκολ του Αμπράμοβιτς με το σκορ στο 1-1, με τον τηλεοπτικό φακό να μη δικαιώνει την απόφαση του βοηθού του. Λίγα λεπτά αργότερα, σηκώθηκε η σημαία ψηλά και για τον Βλόνταρτσικ, με τον Πολωνό να καλύπτεται.

Διαβάζω αυτό και έπειτα βλέπω ότι επόπτες και διαιτητής είναι από το σύνδεσμο αθηνών. Το οφσάηντ το δίνει πριν ή αφού σκοράρει ο Αμπράμοβιτς? Θα σκάσω αν δε δω τη φάση.

Ούτε εγώ πρόσεξα πότε σηκώνει σημαία ο επόπτης. Ο Σηφάκης δεν νομίζω όμως να πρόλαβε να καταλάβει ότι έδωσε οφσαιντ. Έγινε γρήγορα η φάση.

Υ.Γ: Ο Θρασύβουλος θα συμπεριελάβει στο DVD και το γκολ που έβαλε στον ΠΑΟΚ; :-k

Και η κοκκινη του Καραμπελα και το γκολ του Θρασυβουλου ειναι καθαρα.Για το πεναλτυ μας δεν ειμαι και πολυ πεισμενος,τα ρηπλεη δεν ηταν πολυ καλα,παντως ο Μανωλας κανει ξεκαθαρα μαλακια στη φαση αυτη.Αλλα δεν μπορεσα να δω καθαρα αν βρισκει τον Ζεντιλ.
Το οφσαιντ το σφυριζει πριν βαλει γκολ ο Αμπραμοβιτς,τρωει και κιτρινη μετα επειδη συνεχισε τη φαση.

:|:|:|:|

?Οργιάζουν? τα δημοσιεύματα στη πρωτεύουσα αναφορικά με τον Νίκο Καράμπελα και την ΑΕΚ. Μάλιστα χθες έκαναν λόγο ότι ο 25χρονος αμυντικός είναι ένα βήμα από το να υπογράψει στην Ένωση.
Οι ?κίτρινοι? θέλουν να κρατήσουν τον ποδοσφαιριστή στο ?Κλεάνθης Βικελίδης? και για αυτό το λόγο του ετοιμάζουν πρόταση τριετούς διάρκειας με σημαντικές αυξημένες οικονομικές απολαβές

:|:|:|
:|:|:|

μόνο εσύ ασχολείσαι με τον άρη

Ας πούμε για Σέρρες λοιπόν. Μακριά από Σερραίες, άτιμη φάρα.

Καλα κανω.Φυγε τωρα.

θα φύγω γιατί μπορεί να μου ρίξει κι εδώ πόντο ο κάρβου

Δηλαδη ποιος μαλακας θα εβλεπε αυτο :

Οι ?κίτρινοι? θέλουν να κρατήσουν τον ποδοσφαιριστή στο ?Κλεάνθης Βικελίδης? και για αυτό το λόγο του ετοιμάζουν πρόταση τριετούς διάρκειας με σημαντικές αυξημένες οικονομικές απολαβές

και θα σκεφτοταν οτι μιλαει για τον Καραμπελα :expressionless:

Τώρα που είπες κάποιον μαλάκα, μπορεί να φας πόντο.