Εγω.
Οκ τωρα;; :-k
Εγω.
Οκ τωρα;; :-k
Οκ,επρεπε να βαλω
“Ποιος σοβαρος που να νιωθει λιγο απο μπαλα”
αντι για μαλακας,ισως να μην ελεγες εγω τοτε.
Εχεις σκεφτει να γινεις μελος της διοικησης του ΑΡΗ;;;
Αφου τα βλεπεις καλυτερα απο αυτους που κανουν μονο μαλακιες.
Και εννοειται οτι και ο Καραμπελας ειναι αχρηστος.
Οτι πεις.Κατσε τρωγε στη μαπα οτι σου πουλανε εσυ.
Μπα…
Προτιμω να κραζω οτιδηποτε βρεθει μπροστα μου.
Ετσι για το γαμωτο.
Ε οταν μου βγαζεις τον Μπατιον και τον Καραμπελα καλους παιχτες ρε φιλε τι να συζητησουμε…
Ναι κραζω για να κραζω,οχι επειδη εχω ξενερωσει τη ζωη μου με την ομαδα.
Αμα σου φαινεται λογικη κινηση η ανανεωση του συμβολαιου και η σημαντικη αυξηση των αποδοχων ενος απο τους χειροτερους σου παιχτες,οκ.Μηπως υποστηριζες και τον Κικε και ησουν υπερ της παραμονης του για 2 ακομα χρονια?
Ποιος ειναι απο τους χειροτερους σου παιχτες;;;
Εγω βλεπω ενα παλικαρακι να προσπαθει, να δινει οτι εχει σε αμυνα και επιθεση και πολλες φορες οχι μονο να ειναι καλυτερος, αλλα και να καλυπτει τις μαλακιες του υπερ-παιχτη Ρεγκειρο.
Δε λεω οτι ειναι και κανας θεος.
Φυσικα και ειμαι υπερ της ανανεωσης.
Σαν εναλλακτικη λυση ειναι καλα.
Για το Μπατιον, δεν εχει και κανα νοημα να συζητησουμε.
Προκατειλημμενοι ειστε και θα ειστε.
Ειναι αχρηστος και τελος.
Οσο για τον Κικε σοβαρα δεν το θεωρω κακο προπονητη.
Αμα ηταν δε θα μας εβγαζε 4ους την πρωτη φορα.
Απλα εχασε τη μπαλα και η κατασταση ξεφυγε.
Τωρα αμα εχεις ξενερωσει, ασχολεισου με τιποτα αλλο.
Απλα.
Καλα,αμα εσυ εισαι ικανοποιημενος με την υπαρχουσα κατασταση της ομαδας,οκ.Εγω περιμενω και ζηταω πολυ περισσοτερα.
Καταλαβες τουλαχιστον οτι βρισκω τραγικο το να δωσω περισσοτερα λεφτα σε εναν παιχτη που ποτε δεν υπολογιζοταν σοβαρα,αλλα παιζει μονο και μονο κατ’αναγκη ή παλι θα πεις οτι γκρινιαζω για το γαμωτο?
Αυτα.
Απλα.
επειδη εχω δει πολλα ματς αρη, ο καραμπελας δεν ειναι τοσο κακος παικτης, απλα μπαλα το παιδι δεν ξερει , δεν κανει για βασικο αριστερο μπακ (για βοηθειες απο παγκο καλος ειναι), εκτος και αν δε τους ενδιαφερει να βγαινει μπροστα το μπακ για να βοηθαει στην επιθεση …
Κανεις δεν ειναι ικανοποιημενος απο τη φετινη χρονια.
Ωστοσο μετα την αλλαγη τεχνικης ηγεσιας, η ομαδα παρουσιαζει ενα καλυτερο προσωπο.
Ολοι θελουμε περισσοτερα.
Ιδιαιτερα φετος με την κατασταση σε αεκ-παο ηταν ευκαιρια.
Τα ξεχναμε ολα(προς στιγμην) και συγκεντρωνομαστε για να μπουμε στην 5αδα και να σωσουμε τη χρονια.
Μετα στα πλει-οφ ειναι μικρες οι διαφορες και δε φοβαμαι καποια απο τις αλλες 3 ομαδες να σου πω την αληθεια.
Το καλοκαιρι μπορουμε να δουμε που φταιξαμε και να φτιαξουμε μια πραγματικα καλη ομαδα.
Εχουμε ολα τα φοντα…
Οσο για τον Καραμπελα…
Παιρνει το πολυ 40.000€.
Μια σημαντικη αυξηση ειναι ας πουμε 20.000€ …ειναι τοοοοοσο σημαντικο;;;
Ας μην κανουμε την τριχα τριχια χωρις λογο.
reeee!!!
TON 8ELEI O DUCAN TO KARABELA…
8A TON ANANEOSOYME K META 8A TON POYLISOYME…
Ρε σεις,μην ειστε χαζοι,στον βαζελο πουληστε:p:p
Για μένα ο Καράμπελας είναι ένας πολύ φιλότιμος μπακ περιορισμένων δυνατοτήτων. Αν η ΑΕΚ μας σκάσει λεφτά ώστε να πάρουμε καλύτερο του ποιο το πρόβλημα; Η φετινή χρονιά καταρχήν ακόμα δεν τέλειωσε για να κρίνουμε αλλά και 6οι να βγούμε δεν είναι δα και τρομακτική η κατάσταση. Όλοι στοχεύουμε στο καλύτερο αλλά κοιτάμε και τα δεδομένα (το ταβάνι της 4ης θέσηςι, τα μετρια οικονομικά…)
Απότι διάβασα ρε παιδιά συμφωνείτε σε όλα όσα λέτε(μετριος Καράμπελας, μέτρια χρονιά, ο ένας απλά δίνει πίστωση χρόνου στον Μπατιον και ο άλλος όχι) πώς καταφέρνετε και το κάνετε να φαινεται σα να έχετε τελείως αντίθετες απόψεις;
Χαχα μου ήρθε κατευθείαν στο μυαλό ο Γεωργέας. :lol: Και σοβαρά, καλύτερα Καράμπελας παρά Γεωργέας εδώ που τα λέμε
Τι λεφτα να σκασει για τον Καραμπελα η αεκ;;;
Το συμβολαιο του Καραμπελα ληγει τον Ιουνη.
Αλλα και παλι η αεκ να κερασει καμια πιτσα.
Παραπανω δεν εχει, και μαλιστα λογω οικονομικης κρισης μαλλον ατομικη μονο μπορει να κερασει.
Ειναι πληγμα το να μη βγουμε πλει-οφ.
Και οικονομικο και αγωνιστικο.
Γιατι ηταν μια χρονια που μπορουσαμε να εχουμε κατι καλυτερο.
Επισης δεν κατανοω το “ταβανι” της 4ης θεσης.
Εχεις να φοβηθεις τιποτα απο τη “λιγη” αεκ;;;
Μην κοιτας που το γκρουπακι του πριγκιπα δουλευει μια χαρα και τους παρουσιαζουν υπερομαδα.
Ενα χαλι και μισο ειναι που χωρις διαιτησια και κωλο θα ηταν κατω και απο τον πανιωνιο.
Ή σε φοβιζει ο παοκ;;;
Δε λεω καλη ομαδα και πιο δεμενη και ουσιαστικη απο μας.
Αλλα 4 παιχνιδια παιξαμε φετος δεν ειδα σε κανενα να 'ναι καλυτεροι.
Καθε αλλο.
Θα μου πεις το προβλημα ειμαστε εμεις.
Και αυτο πιστευω εχει αρχισει να παιρνει το δρομο του και να αποδιδει η ομαδα.
Κάτσε ρε iron aris να μπούμε πλέηοφφ πρώτα.
Ακόμα η ομάδα δεν αποδίδει. Δηλαδή σου φάνηκε πειστική η εμφάνιση με Θρασύβουλα?
Iron_aris εχεις ξεφυγει τελειως ετσι;
Αν σας φανηκαν αυτα προβλεψεις για τα πλει-οφ μαλλον μπερδευτηκατε.
Απλα ο φιλος NOVITSKI μιλησε για “ταβανια” και απλα εγω ειπα την αποψη μου για τη δυναμικοτητα μας σε σχεση με αλλες ομαδες που θα βρισκονται στα πλει-οφ.
Αυτο μονο και τιποτα αλλο.
Φυσικα και αυτα ειναι παπαριες για την ωρα, αφου τωρα ειμαστε 6οι.
Εχουμε αλλα 6 παιχνιδια για να καλυψουμε τους 3 βαθμους με τη λαρσα και τοτε θα μπορουμε να πουμε παραπανω.
Μανο, μπορει να μην παιξαμε καλα με θρασο.
Καλες εμφανισεις εχουν γινει με την ελευση του νεου κοουτς. (οσφπ-πανιωνιος-παοκ πρωταθλημα)
Αυτο που με κανει αισιοδοξο ειναι η καλη ψυχολογια και η νοοτροπια της ομαδας μετα την αλλαγη.
Και απο την συγκριση εφτασες να σηκωσεις και πρωταθλημα ε;:pΤα 18χρονα του Θρασυβουλου με σφαγη και με τζουφια προβολη στο 92 τα κερδισατε ομως:pΤι δυναμικοτητα εχετε ρε φιλε,γκολ δε βαζετε ουτε με λιτανεια,πλακα κανεις;:pΠεραστε πρωτα τη Λαρισα που δεν πιστευω και βλεπουμε…
Kαλα κρασια.