Βασικα σε ολο το 2ο ημιχρονο ειμαστε ανυπαρκτοι,περα απο τη φαση του Καλβο που ακομα να καταλαβω πως την εστειλε αουτ.
Δεν μπορω ομως να καταλαβω τη νοοτροπια σου.Μου φαινεται αδιανοητο να βρισκεις συνεχως δικαιολογιες για την ομαδα και τους παιχτες και παντα να φταιει καποιος εξωγενης παραγοντας.
Και αν καταλαβα καλα απο προηγουμενο ποστ σου,θεωρεις οτι και το πεναλτυ και η αποβολη ειναι σφαξιμο.
Μεγαλε σοβαρα,ξεκολλα λιγο.
Παλι ο Καλβο ειναι μονος του, αλλα ω του θαυματος το σημαιακι σηκωνεται.
Κι εγω δεν μπορω να καταλαβω τη δικη σου νοοτροπια.
C’ est la vie.
Aνυπαρκτη κοκκινη, μην καταλογισμος πεναλτι και ανυπαρκτο οφφσαιντ εγω δεν το λεω δικαιολογια,αλλα ΑΙΤΙΑ.
Δηλαδη ρε συ Θεριον τι ειναι ολα αυτα αν δεν ειναι σφαγη;;;
Με ολα αυτα το ματς εχει χαθει.
Απο κει και περα εμενα με νοιαζουν οι βαθμοι που στο 55’ καποιος μπινες Μαζαρακος απο τη Θυρα 7 Αρτας (για να μην ξεχναμε και το περσινο) με κατι φιλαρακια του μου τους εχει παρει ανεπιστρεπτι.
Τωρα αν εσενα σε νοιαζει τι καζουρα θα σε κανουν αυριο, εγω ψιλοχεστηκα να σου πω την αληθεια.
Εκτος αν καθε φορα πρεπει να ψαχνουμε τι πρεπει να γινει για να κερδισουμε 14.
Εκτος αν γιναμε καμια Μπαρτσα που πρεπει να ριχνει 3μπαλα παντου και δε δικαιολογειται να μιλαει για διαιτησιες.
Η ΚΕΔ/ΕΠΟ, ως έχει δικαίωμα βάσει του άρθρου 39 του κανονισμού διαιτησίας, βαθμολόγησε εκ νέου τον βοηθό Ι. Σταματόγλου (ΣΔΠ Καβάλας) του αγώνα Ολυμπιακός-Αρης της 14/2/09. Η νέα βαθμολογία του κ. Σταματόγλου είναι 7,30. Υπενθυμίζεται ότι ο παρατηρητής διαιτησίας στον αγώνα Ολυμπιακός-Αρης, Α. Σίπκας (ΣΔΠ Φλώρινας), τέθηκε στη διάθεση της ΚΕΔ λόγω της βαθμολογίας του στον εν λόγω βοηθό (5).
Καλα αυτοι ριχνουν λαδι στη φωτια…ειναι απιστευτοι