Αρειανάρα ρε!

Ιron_Aris, με το συμπαθειο δηλαδη, αλλα σταματα να γκρινιαζεις.
Χασατε καθαρα και δικαια.

Και επιτελους δες αυτο που σου λενε ολοι οι αρειανοι:
Φετος ο Αρης δεν μπορει, γενικα. Δεν ‘‘τραβαει’’ η ομαδα ρε παιδι μου.
Και που διεκδικειτε εισοδο στα playoff πολυ ειναι, με βαση την ολη πορεια σας στο πρωταθλημα.

Και μάλιστα με 10 παίκτες ε. Αυτό πού το πας.

Ε ναι. Δεν γίνεται να πάρεις κόκκινη και να παίζεις με 11.

Για σωπα…

Το οτι στο τελος τα καναμε πουτανα και φαγαμε αλλα 2 γκολ αναιρει οτι εγινε σφαγη στο α’ ημιχρονο;;

Δεν ειπα εγω οτι πηγαμε καλα φετος, αλλα ακομα κι ετσι.

Χωρις εναντιον μας διαιτησιες πιστευω οτι θα 'μασταν βαθμολογικα κοντα ή εκει που ειναι η αεκ.

Η οποια παρεπιπτοντως αγωνιστικη παρα αγωνιστικη κερδιζει απο διαιτησιες.

Γιατι ειναι “πολυ” που κυνηγαμε τα πλευ-οφ;;;

Επειδη απ’ οσο θυμαμαι εισαι παοκι…

Αν με το γαυρο τρωγατε 3 γκολ στην παραταση θα αλλαζε η σφαγη ή θα 'χατε χασει καθαρακαι δικαια;;;

Κι επειδη εχω γινει “γραφικος” δεν ειπα σε καμια περιπτωση οτι δεν εχουμε προβληματα.

Εχουμε και πολλα μαλιστα.

Απλα τωρα ειναι ωρα για βαθμους, μια ωρα που καιγεται ο κωλος μας, και σιγουρα οχι για αναλυσεις.

Λαθος θυμασαι.
Ηρακλης ειμαι.

Καλα κανετε και μακαρι να παιξετε στα πλευ-οφ.
Αυτο που λεω ειναι οτι με την φετινη μπαλα που παιζετε (πασουλες και γυρω-γυρω ολοι απο την αντιπαλη περιοχη, αλλα γκολ μηδεν) η 6η θεση πολυ σας ειναι.
Σκεψου το κιαλλιως. Περυσι παιζατε μπαλαρα και βγηκατε τεταρτοι, ενω φετος που η ομαδα χανει ματς τα οποια περυσι τα ειχε σιγουρα, πατε να βγητε πεμπτοεκτοι. Ε μικρη διαφορα.

Θα μου πεις και ποιος αλλος να μπει πλευ-οφ, μετα ολες οι αλλες ομαδες μετριοτητες ειναι…

Όλα στραβά φέτος. Με την περσινή ομάδα θα είμασταν πολύ ψηλά.
Βασικά όχι με την περσινή ομάδα…αλλά με την περσινή απόδοση.

Αν σκεφτεις λιγο την ομαδα που ειναι 4η και πως ειναι 4η, δεν ειναι καθολου πολυ.

Χωρις αυτο να αναιρει την τραγικη χρονια που καναμε.

σχεδόν όλες οι ομάδες φέτος έχουνε προσεγγίσει απλησίαστα επίπεδα τραγικότητας, οπότε οι λογικές του τύπου “κοίτα ρε ποιός είναι στην νιοστή θέση” δεν έχουνε και πολύ νόημα. βλέπε τυφλούς, μονόφθαλμους κτλ

Αμέ!

Δες το περσινό Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός.

Γκολ ενώ η μπάλα είχε βγει άουτ, μη κόκκινη σε Μάλαρτζ που πιάνει τη μπάλα εκτός περιοχής και ανύπαρκτο πέναλτι. Και παρόλαυτα ήρθαμε “Χ”. Άμα έχεις ομάδα αντέχεις κι 1-2 κόντρα σφυρίγματα.

Λέγε τα και όλα όμως:wink:

Ξέχασες το επίσης ανύπαρκτο γκολ της ισοφάρισης του γάβρου που ο Τοροσίδης κάνει σκριν κι επιθετικό φάουλ στο Μάλαρτζ.

Άμα έχεις ομάδα αντέχεις και 9-10 κόντρα σφυρίγματα υπέρ του γάβρου.

Κανένα φάουλ στη φάση αυτή.

Μη χαλάμε όμως το τόπικ της αρειανάρας.

Ρε. 2πλο ρε. Και ο Κλαρκ έσπειρε.

Δε το ήξερα αυτό που είπε ο Ματσόν περί 3ης θέσης και Ευρωλίγκας.

ti eipe???

Επικο ποστ.Προσκυναω.

Παρά το μικρό της έκτασης του ποστ και γω πιστεύω ότι λέει μεγάλη αλήθεια!

Ομαδα και κοσμος που κλαιγεται πιο πολυ για την διαιτησια απο εσας,ακομα και χωρις λογο,δεν εχει ξαναϋπαρξει και ουτε προκειται.Βρηκε την λυση ο Λαμπρουκος και ο Σουπερ Μαρκετ και σας χορευουν ολους στο ταψι

Περιμένω ανακοίνωση ζαγοράκη για το αν το νερό της θεσσαλονίκης είναι πόσιμο ή όχι.

Ναι,μας τα χει κανει ουμπαλα ο Ζαγορακης με τις ανακοινωσεις του

Λάθος. Μας τα έχει κάνει ζαγοράκης με ανακοινώσεις για τα ούμπαλα σας.

Ταρατατζουμ.

Με Λαμπριάκο στο κέντρο της άμυνας

Τερματοφύλακας θα είναι ο Καρατζιοβαλής. αριστερό μπακ θα παίξει ο Καράμπελας και δεξί ο Νέτο.Στο κέντρο της άμυνας θα είναι ο Γιάχιτς, με παρτενέρ τον Λαμπριάκο, μια και ο Λέμπο είναι τραυματίας. Ο υψηλόσωμος επιθετικός ξέρει καλά τη θέση, διότι έχει χρησιμοποιηθεί σε αυτήν πολλές φορές όταν ήταν στην Ξάνθη. Αμυντικό χαφ θα είναι ο Γκαρσία, έχοντας μπροστά του τους Μπατιόν και Ρεγκέιρο. Στην επίθεση θα είναι δεξιά ο Χαβίτο, αριστερά ο Κάλβο και στην κορυφή ο Κόκε.

Απόντες θα είναι οι τραυματίες Λέμπο, Βιτόλο, Ζεντίλ και ο τιμωρημένος Σηφάκης.