Ο Βιτολο παιζει κανονικα.
Τωρα για τα σεντερ μπακ τι προτιματε;;
Λαμπριακο ή Κουλουχερη;;; :lol:
Δεν εμεινε αλλος γαμω την γκαντεμια μας.
Εγω κλινω προς Σταυρακα.
Ο Βιτολο παιζει κανονικα.
Τωρα για τα σεντερ μπακ τι προτιματε;;
Λαμπριακο ή Κουλουχερη;;; :lol:
Δεν εμεινε αλλος γαμω την γκαντεμια μας.
Εγω κλινω προς Σταυρακα.
:lol3::lol3:μπραβο στην αριαναρα αλλα τι να κανεις οταν παιζεις σε αυτο το πρωταθλημα που δεν παιζετε μεσα στα γηπεδα!
εισαι ΑΡΗΣ γιατι δεν εχεις στηθει ποτε και εισαι περηφανος!
και εχουμε και το σπηκερ να μας λεει οτι να ναι!
ολα τα φαουλ μια χαρα…:-k:-k
ο αρης δεν εδωσε εισιτηρια για αυτο δεν εδωσε και η αεκ…:bow2::bow2::bow2:
μας φοναζε για πεναλντι του πριττα ενω πριν γινετε καθαροτατο φαουλ πανω του#-o
Που θα κανετε διακοπουλες παιδια;:)
Δεν ξερω ρε.
Το σκεφτομαστε.
Λεμε για Μπραουγκσβαιγκ …Βουνο κι ετσι.
Εμεινε καθολου σαμπανια απο χτες;;;
Χασαμε στην παραταση απο Πανιωνιο 89-85,αλλα κλαην,οριστικα 3οι αφου εχασε και ο Πανελληνιος.
TI PEIRAZEI? 3OI EIMASTE PALI…
EGW TI EIPA?
Σαμπανια;;;;;Οχι δα:(Εγω συμπασχω με κατι μεγαθηρια της Ευρωπης,σαν την κοπρια των Σλαβων (η καπως ετσι),που εχουν πεσει στα πατωματα και θρηνουν τα πουλακια μου:(
αυριο θα βγαλουμε τρελα γουστα στην 3 να το θυμαστε!
μαμαει η μπαντα…
Πρωτο ματς για playoff στο μπασκετ με Πανιωνιο σημερα,και οπως ολα δειχνουν (1,20 αποδοση,Πηλαδακης,Ελλαδα κτλ) τελευταιο ματς της σεζον στην μπαλα.
Και επισης,μαλλον τελευταιο ματς με τον Σκορδα προεδρο.
Από περιέργεια ρε παιδιά. Τί ακριβώς έκανε ο Σκόρδας και ξαφνικά όλοι εναντίον του. Κατά τη γνώμη μου είναι γραφικός και ακατάλληλος αλλά αυτό ήταν γνωστό και από πριν.
Καλές Διακοπές:p:!:
Ουτε εγω εχω καταλαβει ακριβως,δεν το εψαξα και πολυ το θεμα,με εχει ξενερωσει η ομαδα εδω και καιρο.Τα’σπασε με τον Σουπερ 3 βασικα και του επιτεθηκε συσσωμος,αλλα δεν μας λενε γιατι.Επικαλουνται οικονομικα θεματα και λενε κατι για προδοσια(?),αλλα δεν τα πολυπιστευω αυτα.
Εντωμεταξυ ο Πανθρακικος εχει κανει 2 σουτ απο 30 μετρα και τα βαλε και τα δυο,και οι δικοι μας εχουν χασει τα κερατα τους και καθονται σαν χαζοι να βλεπουν τον Γιττα να τους βαζει γκολ :lol::lol:
Πηραμε το ματς με τον Πανιωνιο με 1/2 βολες του Μπετς 0,2 δευτερολεπτα πριν τη ληξη.
Εχω πεθανει μαλακες,το πιο γαματο ματς εβερ!
Εντωμεταξυ πρεπει να ναι οφσαιντ στο 3-2 ο Καμπορα,αλλα κολωσε να ακυρωσει και 4ο γκολ μαλλον :lol:
Ο Καμπορα θεουλης ε.
Βασικά εαν δεν υπήρχε ο Σκόρδας δεν είμαι και πολύ σίγουρος για το αν ο Άρης θα είχε διαφορετική πορεία από αυτήν που έχει ο Ηρακλής τα τελευταία χρόνια…
Για το ότι τρώει λεφτά, ξέρετε κανέναν παράγοντα που να ασχολείται με τον επαγγελματικό αθλητισμό και να το κάνει για την ψυχή της μάνας του?
Και μόνο που δεν ξέρει κανείς επακριβώς (και πειστικά) γιατί ξαφνικά ο σούπερ 3 δε γουστάρει Σκόρδα, βγάζετε τα συμπεράσματα μόνοι σας
Ρε σεις,μολις μιλησα στο τηλεφωνο με εναν φιλο μου,και ειπε οτι εχει βρωμισει απο χθες οτι θα κλεισουμε τον Βιτολο:blink:
ουτε εμεις ξερουμε ακριβως τι εκανε αλλα για να εχει προβλημα μαζι του ο ενιαιος αρης και o super3 κατι θα εκανε.
θα μιλησει ο s3 αυτες τις μερες με γεγονοτα και λεπτομερειες, δεν το εκανε ως τωρα λογο αγωνηστικων υποχρεωσεων τις ομαδας…
Διπλακι μεσα στο Ελληνικο 79-75,με κορυφαιο τον Κλαρκ(23 π).Ετσι ρε Αριαναρα.
Επομενο ματς με ΠΑΟ,αλλα στις 9 Μαϊου.Προς τι η τοσο μεγαλη διακοπη?
Για να ξεκουραστούν και καλά οι δύο μεγάλοι απο την Ευρωλίγκα προφανώς