Ναι αυτο φανταστηκα αλλα ειναι μια βδομαδα σχεδον η ξεκουραση.Συνηθως δεν προσαρμοζουμε το ελληνικο πρωταθλημα στις ευρωπαϊκες απαιτησεις των ομαδων.
Nα μην ξεκουραστουν τα γλυκουλια μας;;;
:εμοτικον μουτζιας:
α ρε γατακια θελατε κ ευρωλιγκα,ευρωφαπα επεσε!!!
μεσα στο κολασμενο παλε θα εχει δυσκολο βραδυ ο παο…
Αποκαλυπτικός ήταν ο εκτελεστικός διευθυντής της ΠΑΕ Αρης, Γιάννης Κόντης, μιλώντας σε εκπομπή στον ραδιοφωνικό σταθμό, Libero 107,4. Ο κ. Κόντης ανέφερε πως οι «κιτρινόμαυροι» είχαν κλείσει πρώτοι τον Εστογιανόφ, όμως τη συγκεκριμένη μεταγραφή απέρριψε ο Λάμπρος Σκόρδας, ο πρόεδρος της ΠΑΕ. Οι… αποκαλύψεις δε σταματάνε εδώ, αφού απλήρωτοι έχουν μείνει αρκετοί παίκτες στην ομάδα της Θεσσαλονίκης και ενδέχεται να κάνουν προσφυγή, ενώ όσον αφορά στις εκλογές της Λέσχης Φίλων Αρη, απέκλεισε κάθε ενδεχόμενο να μπει στο ψηφοδέλτιο.
Για το πρωτο δεν σχολιαζω,δεν ξερω καν κατα ποσο ευσταθει.
Κατα τ’αλλα,παμε παλι σε εποχες Τσαρουχοκαραμπερηδων ξερω γω?
Kαι να πεις ότι έγινε καμια υπέρβαση στο μπάτζετ, να το καταλάβουμε ότι είναι απλήρωτοι.
Έλεος.
Mην μπερδευομαστε …για μπασκετ μιλαμε. :roll:
Εκτος αν αναφερεσαι μονο στις τελευταιες χρονιες.
Και ο κατηφορος συνεχιζεται.Ειμαστε μεγαλο τσιρκο.
Πωλητήριο στον Σέρχιο Κόκε είναι έτοιμος να βάλει ο Λάμπρος Σκόρδας! Ο Ισπανός επιθετικός συναντήθηκε τις προηγούμενες μέρες με τον πρόεδρο του Αρη και του μεταφέρθηκε ότι πρέπει να βρει νέα ομάδα να συνεχίσει την καριέρα του. Με δηλώσεις του στη «SportDay», το αγαπημένο παιδί της «κιτρινόμαυρης» εξέδρας αποκάλυψε πως ο λόγος αφορά το μεγάλο του συμβόλαιο που δεν μπορεί να αντέξει η διοίκηση: «Αυτό δεν είναι δική μου επιθυμία και θέλω να το ξέρει ο κόσμος», τόνισε μεταξύ άλλων ο Κόκε!
Αμφίβολη είναι η παραμονή και του Νέτο. Ο Βραζιλιάνος μπακ πέρασε και εκείνος από τα γραφεία της ΠΑΕ για να ενημερωθεί για τα χρήματα που του οφείλονται. Σαφή απάντηση δεν έλαβε και δεν αποκλείεται να καταθέσει προσφυγή…
Μπραβο ρε Σκορδα,εισαι γαματος ξερω γω,γαμα την ομαδα εντελως.
Χαχαχα! Δεν ζούσες καν ρε όταν πήρατε το τελευταίο πρωτάθλημα!
πηραμε ομως ευρωπαικα κυπελλα και κυπελλα ελλαδος!
ΜΠΡΑΒΟ!!!
:yahoo:
:vibrate:
:drunk:
Ακουσα οτι στην β ομαδα παιζει ενα ταλαντουχο Ισπανακι,Καλβο νομιζω το λενε,ο σκαουτερ Σκορδινιο τον εχει παρακολουθησει ποτε;
Παντως απο την υπερδυναμη του ωσφπ, εχω λιγοτερα χρονια να παρω τιτλο.
Βγηκαν φημες οτι ο Μασσευ μενει ελευθερος απο Ρεαλ και συμφωνησε να επιστρεψει το καλοκαιρι!
εγω δεν ξερω αν συμφωνησε παντος καπου ειχε δηλωσει οτι θα ηταν καλυτερα να ηταν στον αρη… και στην εκπομπη μετα απο αυτην του σουπερ3 ειχαν πει οτι ο μασει θελει πολυ να επιστρεψει!
Πολύ καλά νέα αν ισχύουν…
Παλι βγάλαμε τα ματια μας μονοι μας ρεεεεεεεεεεεεεεεεε
Χασαμε απο τη Συρο στο Βολευ. Παει η ευρώπη.
Nαι, αλλα θα παιξουμε στο Βαλκανικο.
τωρα θα σε λεγα και σένα
Σιγα ρε…
Μιλαμε για μια ομαδα που εχει δεν εχει 2-3 χρονια στην Α1 και αν και θα μπορουσε πολυ καλυτερα εκανε μια καλη χρονια που θα μπορει να εχει συνεχεια στο μελλον.