«Με εξέπληξε κι εμένα αυτό. Πράγματι έχουν επικοινωνήσει μαζί μου ο Άρης κι άλλες ομάδες από την Ελλάδα κι άλλα πρωταθλήματα για να ενημερωθούν για τις προθέσεις μου και είμαι χαρούμενος γι?αυτό καθώς πλησιάζει η λήξη της περιόδου. Όμως από το σημείο αυτό μέχρι να πούμε πως έχουμε υπογράψει κάποιο συμβόλαιο, υπάρχει μεγάλη απόσταση. Έχουν γίνει συζητήσεις με την ελληνική ομάδα και άλλες, αλλά τίποτα περισσότερο. Προτεραιότητά μου είναι να μείνω στη Ρεάλ Σοσιεδάδ και θα συναντηθούμε για το θέμα αυτό την επόμενη εβδομάδα. Είπα στην ομάδα πως δεν μπορώ να περιμένω να μάθω για το μέλλον μου μέχρι τις 21 Ιουνίου, όταν λήγει το πρωτάθλημα, καθώς τα υπόλοιπα πρωταθλήματα ολοκληρώνονται νωρίτερα. Θα συζητήσουμε για τα οικονομικά δεδομένα, αλλά και τους στόχους της ομάδας. Για μένα πάντως ποτέ δεν έπαιξε μεγαλύτερο ρόλο το οικονομικό ζήτημα», τόνισε ο Αμπρέου, που φέτος έχει 10 γκολ σε 15 συμμετοχές στη Segunda Division.
Μου φαίνονται πολύ λαμόγια αυτοί που πάνε να φάνε τον Σκόρδα.
Ναι για τον Αμπρεου το διαβασα.Ο Κοντης παντως,νομιζω ειχε πει σε παλιοτερη συνεντευξη οτι δεν υπαρχει συμφωνια με παιχτες αλλα με τις ομαδες.Τωρα τι να πω,κραταμε επιφυλαξεις,ολα θα φανουν τη Δευτερα μετα τις εκλογες.
Απιστευτα κακοι στην επιθεση σημερα,τετοια δυστοκια και αστοχια ουτε με Χερμπερτ.
Μετριοτατος παλι ο ΠΑΟ,αλλα οταν πας το ματς 13 λεπτα πριν τη ληξη στο 46-48 και στα επομενα λεπτα βαζεις συνολο 7 ποντους μονο,που να κερδισεις.
απιστευτη κερκιδα σημερα απο τις καλυτερες που εχουν γινει ποτε στο παλε και σιγουρα η καλητερη στην ελλαδα αν εξαιρεσεις αλλες βραδιες του παλε!
και σκεψου και να κερδιζαμε!!!
Εκτος απο τους προαναφερθεντες παιχτες παντως,ο Κοντης ειπε οτι συζηταει και με τον Μεχντι Ναφτι της Μπερμιγχαμ.Εχω μεγαλη περιεργεια να δω αμα ολα αυτα που εχουν πει ισχυουν.
Αλλα ισως να μη μαθουμε ποτε,καθως λεγεται οτι ο Σκορδας εχει αρκετους δικους του μεσα στους 3000 της Λεσχης που θα ψηφισουν σημερα.
Nταξ, ειναι θεμα πως το βλεπει κανεις,ι τι προτεραιοτητες εχει και τι θεση εχει ο ΑΡΗΣ μεσα σ’ αυτες.
Εγω μετα τα 80? που με κοπο μαζεψα για τους AC/DC δεν εχω μια.
Ετσι κι αλλιως τα 500 χμ Πατρας-Θεσσαλονικης και οι πανελληνιες δε θα μ’ αφησουν να δω καποιο ματς.
Θα τσονταρω στου αδερφου μου που σιγουρα θα παρει.
Αλλα, η πελατειακη σχεση με την ομαδα πρεπει να σταματησει.
Στηριζουμε τον ΑΡΗ και οχι τη διοικηση που θα φερει τους χ παιχτες.
Οταν δεν εχεις μεγαλομετοχο, μπορεις να μεγαλωσεις μονο απο τη συμμετοχη και τη στηριξη.
Ο Αρειανος πρεπει να νιωσει την υποχρεωση να βοηθησει την ομαδα του για να γινει ακομα μεγαλυτερη, χωρις η αγαπη και η στηριξη του να κρινεται απο ανταλλαγματα.
Εμένα η γνώμη μου είναι πως ακόμα και να μην έχεις μεγαλομέτοχο, έννοια σας και κανείς τους δε βγαίνει χαμμένος
Πελατειακές σχέσεις; Χαχαχα, μα αυτό είναι το ποδόσφαιρο, επιχείρηση, τώρα το μαθαίνετε; Σε βλέπουν με βάση το τι θα τους δώσεις. (λεφτά αναγνώριση κτλ) Ε θα είσαι βλάκας αν δεν απαιτείς κάτι πίσω :lol: Ξυπνάτε ωρέ, ο Άρης και ο κάθε Άρης δεν είναι ιδεολογία. Την κάβλα μας κάνουμε =)
Λοιπόν, με Σμολαρεκ Κόκε επίθεση, ευελπιστώ τη νέα σεζόν να παίξουμε μπαλίτσα. Για να δούμε!
Ε νταξει εγω ειπα οτι η τωρινη διοικηση εριξε την προηγουμενη με βαση καποιες υποσχεσεις.Αν δεν τις τηρησει,τοτε μας κοροιδεψε ηδη μια φορα.Δεν θελω να γινω κοροιδο μονος μου τη δευτερη.Θα περιμενω,εξαλλου μεχρι 16 Ιουνιου ισχυει η προσφορα για τα φτηνα.
ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΙΡΟΝ-ΑΡΗΣ!
ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΠΑΙΡΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩ ΤΗΝ ΚΑΨΟΥΡΑ ΜΟΥ ΟΧΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΓΙΝΕ ΜΙΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ! ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΟ ΚΑΤΟ ΑΝ ΔΕ ΠΑΡΟΥΜΕ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΛΕΦΤΑ?
ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΟΤΙ ΟΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ…
ΤΩΡΑ ΑΝ ΔΕ ΤΙΣ ΒΓΟΥΝ 2-3 ΠΑΙΚΤΕΣ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΠΤ…
ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΦΘΗΝΟΤΕΡΑ ΩΣ 16-6 ΚΑΙ ΜΕ ΔΩΡΟ ΦΑΝΕΛΑ…
ΤΙ ΚΑΘΕΣΤΕ?
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 12.000 ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΦΕΤΟΣ…
Aν καποιος ψηφισε αυτη τη διοικηση για το Σμολαρεκ, τον Αμπρεου, το Φλορες κι ουτε εγω ξερω ποιον αλλον ειναι απλα βλακας.
Η αλλαγη για μενα ηταν αναγκαια για να αλλαξει το κλιμα και ορισμενα πραγματα στη νοοτροπια του συλλογου (για να μην επεκταθουμε παραπανω).
Δηλαδη αν ο Σκορδας ελεγε φερνω Μεσι, θα τον ψηφιζαν;;
Αν ναι, καλα μυαλα.
Και σε καθε περιπτωση, ο Κοντης ειπε οτι οι οποιες συμφωνιες θα γινουν μεταγραφες αν μας το επιτρεπουν τα οικονομικα που αφηνει η περασμενη διοικηση και συντομα θα γινουν γνωστα απο τον οικονομικο ελεγχο.