Αρειανάρα ρε!

Ε ακριβως,ψηφιστηκε η αλλαγη διοικησης για να υπαρξουν γενικοτερες αλλαγες.Και οι μεταγραφες μεγαλων ονοματων,απο νωρις κιολας,αλλαγη ειναι.Δεν αναφερομαι μονο σε αυτες ομως,για την ευρυτερη αλλαγη που μιλας κι εσυ λεω.

Απλα περιμενω καποια σημαδια που να δειχνουν οτι οντως κατι θα αλλαξει.

Αν ισχύει αυτό που λες τότε ο Αθανασιάδης και ο Κόντης πιστεύουν ότι ένα ικανό ποσοστό της Λέσχης είναι βλάκες. Γιατί μη μου πεις ότι δεν κάναν τις ανακοινώσεις με σκοπό τους ψήφους. Γι αυτό τις κάνανε και όπως και να το κάνουμε είναι κοροιδία τελικά να μην γίνουν. Μία να χαλάσει λογικό. (Αρκεί να μην είναι του Σμόλαρεκ γιατί εκείνο ήταν το δυνατό χαρτί και έκανε σε όλο τον κόσμο Αρειανούς ή μη, εντύπωση)

Γιατί ανάλυσε το αυτό πληζ, γιατί ειλικρινά εγώ διαβάζω δηλώσεις τις μιας μεριάς, διαβάζω της άλλης και ακόμα δεν έχω καταλάβει τι έχει παιχτεί. Ή είμαι χαζός και τα έχετε καταλάβει οι υπόλοιποι, ή δεν ξερω τι να πω…

Να επεκταθούμε, γιατί να μην επεκταθούμε.

Τις υποσχέσεις τις έκαναν οι ίδιοι, οπότε μάλλον αυτοί θεωρούν τον κόσμο του Άρη βλάκες, παρά φταιει ο κόσμος που τους ψήφισε.

Βασικά, ακόμη κι αν γίνουν οι μεταγραφές (π.χ. αυτή του Σμόλαρεκ που δηλώνει πως έχει από παντού προτάσεις), από το ότι δεν υπήρχαν στοιχεία που να δείχνουν πως όντως θα γίνουν αυτές οι μεταγραφές, ήταν χαζοί όσοι ψήφισαν σε αυτή τη βάση και μόνο.

Αυτή τη στιγμή, αν πήγαινα εγώ, με διάθεση να φάω λεφτά από τον Άρη, συμφωνούσα με το τάδε Σμόλαρεκ “κοίτα, θα σου δώσω από τα ταμεία 2 εκκ. €, εσύ που αξίζεις 600,000 θα πάρεις το ένα, εγώ το υπόλοιπο και δε θα πεις πουθενά κουβέντα” θα έβγαινα πρόεδρος στον Άρη. Από την άλλη, όχι πως ο Σκόρδας είναι και καλύτερος…

Λοιπον ενα ενα…

Οσοι ακουσαν δηλωσεις της νεας διοικησης, ειπαν οτι οι μεταγραφες θα γινουν, αφου ολοκληρωθει ο οικονομικος ελεγχος που προσφατα δεν αφησε να γινει ο Λαμπρος.

Ειπαν πως αν ολα ειναι καλα, οι μεταγραφες θα γινουν.

Σε καθε περιπτωση, αν οι μεταγραφες δε γινουν, θα ειναι υπολογοι στο λαο του ΑΡΗ.

Aν παρ’ ολα αυτα βρεθουν οικονομικες ατασθαλιες, τοτε θα εχουν σοβαρο ελαφρυντικο.

(Γιατι εμεις μεταγραφες με χρεη δεν μπορουμε να κανουμε. Ναι, μπηχτη ηταν.)

Παντως ειπωθηκε οτι εξαρταται απο τα οικονομικα που θα βρουν.

Δεν ξερω αν υπαρχει καποιο - εστω μικρο - χρεος, αλλα ετσι και ολα ειναι σωστα, θα απαιτησουμε να πραγματοποιηθουν οι εξαγγελιες.

@karvou

δε νομιζω πως μια διοικηση δυο βδομαδων με παραγοντες που ηταν ολα αυτα τα χρονια ΜΕΣΑ στον ΑΡΗ μπαινουν για να φανε λεφτα.

@manos

οταν εναντια στο Σκορδα βρισκονται Λεσχη, ΚΑΕ, ΑΣ, ΔΣ της ΠΑΕ, Σουπερ 3 (παλαιμαχους δεν τους βαζω μεσα, γιατι μας εχουν σκοτισει ομορφα τα αρχιδια :p), κατι φταιει, κατι πρεπει να αλλαξει, ασχετα αν ο Σκορδας προσφερε.

Δε νομιζω ολοι αυτοι να ειναι οι κακοι που θελουν να φανε το Σκορδα για κακο του ΑΡΗ.

Πιστευω οτι τα 'χουμε ακουσει ολες αυτες τις μερες και δεν υπαρχει κατι καινουριο να πουμε.

οτι και να λεμε πρεπει να στηριξουμε την ομαδα και στο τελος θα κριθει και αυτη η διοικηση οπως και του σκορδα…

κριμα σημερα χασαμε δικο μας παιχνιδι λογο διαιτησιας αλλα κυριως λογο του κακου 4ου δεκαλεπτου…
για ακομη μια φορα τρελη κερκιδαρα απο τα αλανια που κατεβηκαν κατω αλλα και αυτους απο αθηνα και πατρα κυριως…

Τα χρήματα που οφείλει η Ρασίνγκ Σανταντέρ στον Εμπι Σμολάρεκ αποτελούν έναν από τους λόγους για τους οποίους καθυστερεί η ανακοίνωση της απόκτησης του Πολωνού επιθετικού από τον Αρη. Ο ποδοσφαιριστής έχει ενημερώσει τους ανθρώπους των «κίτρινων» ότι η ισπανική ομάδα τού οφείλει περίπου 600.000 ευρώ και ότι θα πρέπει να ξεκαθαρίσει το συγκεκριμένο θέμα πριν έρθει στη Θεσσαλονίκη. Ο Πολωνός επιθετικός, μάλιστα, έχει καθημερινά συζητήσεις για το θέμα αυτό με τους διοικούντες την ισπανική ομάδα και πιέζει, προκειμένου να του καταβληθούν τα χρήματα που του οφείλονται. Αναμένεται να ταξιδέψει, μάλιστα, στην Ισπανία τις επόμενες μέρες, προκειμένου να έχει και συνάντηση με τους ανθρώπους της Σανταντέρ, αφού πιστεύει ότι αν ανακοινωθεί πρώτα από τον Αρη, τότε δεν θα εισπράξει τα χρήματά του. Θα πρέπει να σημειωθεί, πάντως, ότι ο Εμπι Σμολάρεκ έχει συμφωνήσει με τον Αρη, αλλά έχει αποστείλει και υπογεγραμμένο προσύμφωνο στους ανθρώπους των «κίτρινων».

http://www.goalday.gr/article.asp?catid=10584&subid=2&tag=7833&pubid =2841449

Auτα για τις “κουφιες” υποσχεσεις.

Και κατι αλλο…

Αυτος ο σκατομπινες ο Βορεαδης ποσα χρονια θα μας κυνηγαει;;;

Που να μην ηταν και πρωην παιχτης μας…

βορεαδη δε ξεχνω της ντροπης της ντροπης τον τελικο…

ρε ειναι αληθεια οτι επεστρεφει ο γκιαρο?

Αυτος πλεον θα πρεπει να θεωρειται παλεμαχος.

Μακαρι. :-s

Καλά ρε σας πήρε και τον Μενδρινό ο ΠΑΣ;;;; Μήπως μια χαρά ήταν ο Σκόρδας;

χαχαχα…πεθαινω απτα γελια μιλαμε

Ε όχι, δε θα μπορέσω να κοιμηθώ το βράδυ. Βλάκα Αθανασιάδη, γιατί δεν προσπάθησες περισσότερο για να αποκτήσουμε την παικτούρα; #-o

κορόιδευε εσύ, αλλά αν πάρουμε και Ελέ με Τσιρίλο, του χρόνου την πλάτη μας θα βλέπετε!!!

Έλα μωρή ομαδάρα ΠΑΣ!!!

Την πιθανοτητα να μην κυνηγησαμε εμεις να τελειωσει η μεταγραφη την αποκλειουμε δηλαδη;; :-k

«Συζήτηση είχε γίνει με τους ανθρώπους του Άρη, αλλά είχα πει ότι θα απαντήσω σε 2-3 μέρες. Ο Άρης είναι μια νοικοκυρεμένη ομάδα. Έκρινα όμως ότι ο ερχομός μου στα Γιάννενα θα ήταν καλύτερη επιλογή για μένα και πήρα την απόφαση να πάω στον ΠΑΣ. Οι άνθρωποι του Άρη πάντως μου φέρθηκαν πολύ καλά. Για να πάρει ένας παίκτης μια απόφαση παίζουν πολλά ρόλο. Ήταν δική μου απόφαση, ενώ έπαιξε ρόλο η παρέμβαση του κύριου Χριστοβασίλη και του προπονητή. Έκρινα πιο καλό να έρθω στην ομάδα των Ιωαννίνων. Βέβαια στο τέλος ξυρίζουν το γαμπρό και θα δούμε τι θα γίνει», δήλωσε ο πρώην άσος του Ολυμπιακού. «Εύχομαι να καθιερωθώ στην ομάδα, να πετύχει ο ΠΑΣ τους στόχους του και μέσα από αυτόν να πετύχω κι εγώ τους δικούς μου».

Συνέντευξη του στο σπορ-φμ

Τρελό Σμόλαρεκ θα πάρετε σου λέωωωωω! :stuck_out_tongue:

Βασικα στα αρχιδια μου για το Μενδρινο.

Τον ηθελα τον παιχτη, αλλα μιλαμε για μια εναλλακτικη λυση και οποτε ποιος χεστηκε;;

Κι ο Κουτσιανικουλης πχ μπορει να πει οτι η καλυτερη επιλογη για την καριερα του ειναι ο παοκ, πραγμα που οντως στεκει.

Αλλα νομιζεις οτι αν ας πουμε ηθελε πραγματικα να τον παρει ο ωσφπ δε θα τον επαιρνε;;

Οσο για το Σμολαρεκ, αμα δεν ερθει θα ειναι, επειδη η Ελλαδα δεν ειναι καλα προετοιμασμενη για σεισμους ανω τνω 8 ριχτερ. 8)

Ρε σεις,εδω σας εκλασε ενας Μενδρινος και πηγε και υπεγραψε στα Γιαννενα,κι εσεις λετε δεν πειραζει,αλλωστε για τον παγκο τον θελαμε;Να σας κλαινε οι ρεγγες ειστε ρε σεις:lol:Παει η ακαδημια μας,χαλασε κι αυτη,πρεπει να βρουμε αλλο φυτωριο μου φαινεται!:lol:

Δηλαδή αν ο Πανσεραικός του έδωσε αρκετά περισσότερα λεφτά θα έπρεπε να του τα δώσουμε και εμείς ανεξάρτητα αν θα ήτανε στον πάγκο ή αν με τα ίδια χρήματα μπορούμε να πάρουμε πολύ καλύτερο.Απλά και μόνο για να μην τρώμε την καζούρα.Μπα δν νομίζω…