Αρειανάρα ρε!

Nαι αλλα μεγάλο κωλοπαίδι…Μόνο ο Μαζίνιο αμα τον κανει καλά.

Στις μεταγραφες καλα το παμε.

Στις ανανεωσεις “χεσε μεσα Πολυχρονη”… :-s

Kαι μια που ειπα μεταγραφες…

Μωρέ καλά όλα αυτά. Το θέμα όμως είναι να πάρει διαβατήριο ο Νέτο

Απο που προεκυψε αυτος,ουτε τον ειχα ακουσει.
Παω στο μανατζερ να δω στατς :Ρ

Καλα ο Μαρκες πρεπει να κλειστει στο ιδιο ιδρυμα με τον Τζιμπουρ, το μαλακισμενο.

Κι εγω τι θες να κανω να κλαιω???

Κλαψε,ξερω γω,δεν θα με πιασει φαγουρα παντως.

Μια δυνατη υποψηφιοτητα για το πιο κομπλεξικο ποστ στην ενοτητα “Αθλητικα”. :slight_smile:

ΥΓ.: Ασχετο με το αμα θα βγει καλος ή οχι ο Λοκο.

Copy paste ειναι,απο ραπτοπουλο…:lol::stuck_out_tongue:

Στα λογια μου ερχεσαι. :lol:

bienvenido el loco!!!

Πολυ καλες οι μεταγραφες,συμφωνω,ειδικα ο Αμπρεου ειναι πολυ καλος παιχτης,θα με θυμηθητε.

ΑΛΛΑ:
Η περσινη ομαδα τι προβληματα ειχε;Προβληματα στο κεντρο της αμυνας και στην τελικη προσπαθεια κατα γενικη ομολογια.Αρα,αυτο που χρειαζοσασταν ηταν ενας καλος φορ και ενας καλος κεντρικος αμυντικος.Γιατι δεν κρατουσατε τους παιχτες που ηδη ειχατε και δεν περνατε απλα αυτους τους παιχτες που σας ελειπαν;
Διωξτε τον κεφτε τον Κοκε που παιρνει 800 τον χρονο (αν βρειτε και κανεναν μπουφο να σας δωσει και λεφτα ακομα καλυτερα)-η εστω καντε του μια μειωση αποδοσων,διωχτε και το γιδι τον Λαμπριακο και με τα λεφτα που γλιτωνετε παρτε μια φορακλα,τον ιδιο τον Αμπρεου πχ,παρτε και εναν καλο αμυντικο,κρατηστε ολους σας τους παιχτες και ειστε τζιτζι.Εμεις τον Τσιριλο τον πηραμε με 350 τον χρονο,κατι αντιστοιχο μπορουσατε ανετα να κανετε κι εσεις,εναν εμπειρο και αξιοπιστο μπακ που δεν ξεφευγει οικονομικα.

Μια πολυ καλη ομαδα δηλαδη,ετοιμη,δεμενη και δουλεμενη,που ξερει ο ενας το παιχνιδι του αλλου και πλεον καλλυμενη εκει που περυσι πονουσε,και ολα αυτα με το ιδιο μπατζετ η ελαχιστα μεγαλυτερο.

Γιατι ξανοιγεστε ετσι στα καλα καθουμενα;
Αφου ειχατε καλη ομαδα,ποιος ο λογος να την διαλυσετε και να προσπαθειτε να την ξαναφτιαξετε απο την αρχη και μαλιστα γυρω απο τον Μαζινιο;Μπορει να βγει πολυ καλος προπονητης,αλλα τον ανθρωπο ουτε που τον ξερετε,πρωτη φορα δουλευει σαν πρωτος προπονητης και δεν εχει κανει ποτε προετοιμασια μια ομαδα,και τωρα πρεπει να δεσει μια ολοκληρη ομαδα απο την αρχη.
Γιατι περνετε νεους παιχτες που δεν ξερετε καν αν θα βγουν η οχι και δεν κρατουσατε τους αποδεδειγμενα πολυ καλους που ειχατε;
Αφου μαλιστα εχετε ηδη χρεη,ποιος ο λογος να περνετε στο ξεκαρφωτο τετοια ηλιθια ρισκα και γεμιζετε με μονοετη συμβολαια ενω εισασταν ηδη καλλυμενοι;

Οι παιχτες που πηραμε μεχρι στιγμης ειναι σε θεσεις που ειχαμε κενα ρε.Ψηλο σεντερ φορ,10αρι,αριστερο μπακ και αμυντικο χαφ,αφου εφυγε ο Βιτολο.Για σεντερ μπακ κινουνται τωρα,μεταξυ του Νασουτι και ενος Σλοβακου λενε ειναι(ακουστηκε και για Γκουμα,σκιαχτηκα ε) και οι υπολοιπες μεταγραφες θα ειναι ενισχυσης του παγκου,πχ τερματοφυλακας.
Για το οικονομικο δεν ξερω τι παιζει που λες,δεν ειπαν ξεκαθαρα σε ποσο ανετη θεση ειναι η ομαδα αυτη τη στιγμη.
Για τον Κοκε λενε υπαρχει προταση απο τη Μαλαγα,αλλα την αρνηθηκαμε.

ΚΟΚΕ θεέ μείνει στην αρειανάρα!Άσε τους προβοκάτορες να λένε!

o κοκε θα παρει μπρος φετος μ αυτα τα αλανια,ετσι μου φαινεται!!

Γιατι δεν κανατε μια ανανεωση τον Βιτολο να μην την εκανε;Καλος και ο Ναφτι,ακομα καλυτερη η γυναικα του,αλλα ουτε λιγοτερα παιρνει απο Βιτολο ουτε καλυτερος ειναι.Δεν κρατουσατε τον Βιτολο που τον ξερατε και ηταν ηδη δεμενος με την ομαδα και την ηξερε με κλειστα ματια;

Για το ψηλο φορ τα ειπαμε,μπορουσατε να εξασφαλισετε τα φραγκα και να μην ανοιχτειτε.Ας κρατουσατε και τον Παπαζογλου για παγκο,και Ελληνας,και με μελλον και τζαμπα πραγμα και Αριανακι,για να ματωσει την φανελα.

Για σεντερ μπακ ειλικρινα προτιμω τον Γκουμα,ο ανθρωπος εχει φαει τα ελληνικα γηπεδα με το κουταλι και ξερεις τι να παριμενεις,τι Μασουτηδες και Σλοβακοι ειναι τουτοι,πληρωνεις τζαμπα λεφτα μπας και σου βγει;

Για 10αρι που λες,ας διωχνατε αυτον τον παπαρα που ειχατε φετος και να περνατε αλλον με τα λεφτα του,η να τραβουσατε τον Κοκε να επαιζε εκει.Τι Γκρατσιαν τωρα και Μποκες και πρασινα αλογα,κι αμα σου βγει μαπα το καρπουζι τι κανεις,τζαμπα πληρωνεις λες και τα χεις και για καψιμο;Ο Θειος εφερε το βασικο 10ρι της Ριβερ και ακομα χαμενος στο συμπαν ειναι στην Ελλαδα δυο χρονια τωρα.

Αμα ισχυει αυτο και με τον Κοκε,μιλαμε εχετε μεγαλες γατες στην διοικηση,οχι αστεια:p

Για αριστερο μπακ γιατι δεν κρατησατε τον Καραμπελα;Και μια χαρα παιχτης ειναι και Ελληνας.

Αυτο που θελω να πω ειναι οτι εχεις μια στρωμενη ομαδα και εχεις και χρεη,κι εσυ ερχεσαι και την διαλυεις μονος σου για να την φτιαξεις απο την αρχη,γεμιζοντας την με πανακριβα συμβολαια λες και τα λεφτα θα σου 'ρθουν απο τον ουρανο.Δεν σας προβληματιζουν καθολου τα ανοητα ρισκα που παιρνει η διοικηση σας οταν δεν σας παιρνει και πολυ;Σας φαινεται να κινειται βαση προγραμματισμου και ρεαλισμου;

Πλακα μας κανει δεν μπορει. 8O

Ας τα παμε ενα ενα.

1)Ο Βιτολο μετα την ολιγωρια Σκορδα για να μεινει επρεπε να σκασουμε 1,2 εκ.€. Τα δινες;;;

Αν ναι, προβλημα σου.

Καλος, χρυσος και παιχταρας αλλα μη μου λες για μονοετη και χρεη και απο την αλλη μου λες να παρω με τοσα το Βιτολο.

Για το Ναφτι, δεν ειναι και κανας αμπαλος, μακαρι να βγει και καλυτερος.

2)Παμε στο Τανασι.

Εσυ θα γουσταρες στην ομαδα σου ενα παιχτη που εχει συμφωνησει εδω και ενα χρονο με τον ΑΡΗ;;

Και πες μου και πως θα τον κρατουσες.

3)Η συγκριση του βασικου για καποια χρονια σεντερ μπακ της Ριβερ με πολυ καλη θητεια στην Αργεντινη με τον μπαρμπα-Γιαννη, το τσατσονι Βαρδινογιαννηδων και ΜΜΕ στα 35 ειναι πραγματικα αστεια.

Επισης με ποια οικονομικη λογικη δεν “κανει” ο Γκρασιαν με 500 ή ο Νασουτι με καποια λιγοτερα και κανει ο Τσιριλο για 350;;

4)Τα ιδια και με Γκρασιαν.

Ουτε καν σχολιασμο δεν αξιζει αυτο που γραφεις. “Μποκες και πρασινα αλογα.” :lol:

Eγω λεω να ξαναφερουμε Φιλιππακο, αφου δε βγηκε παιχταρας (κατα τη γνωμη σου, γιατι εγω τον θεωρω πολυ καλα, απλα δεν εχει καταφερει να πεισει οτι αξιζε 10 μυρια) ο Μπελουτσι.

5)Ο Κοκε εχει πολυ μεγαλυτερο ρολο στον ΑΡΗ απο τον αγωνιστικο.

Εσυ ο ιδιος που λες γιατι καταστρεφουμε την ομαδα μας, με ποια λογικη λες να σουταρουμε ενα παιχτη παρα πολυ καλο, επειδη ειχε μια κακη χρονια.

Το οτι δε σ’ αρεσει δε σημαινει οτι ειναι αχρηστος.

6)Τον Καραμπελα τον δουλευατε για ολη τη χρονια.

Τωρα ειναι παιχτης;; Καλος για αλλαγη και μονο.

Ή υπαρχει σοβαρη ομαδα που ξεκινα με βασικο τον Καραμπελα;;;

Μου λες για σχεδιασμο και χρεη, οταν εχω το πολυ χρεος 3-4 μυρια και παιρνω δανεικους και ελευθερους και εσυ με καμια 20αρια αγοραζεις 1,2 εκ.€ Κουτσανικουλη και ανανεωνεις με του κοσμου τα φραγκα Κονσεισαο;;

Εγω οταν βλεπω οτι προσπαθουν να καλυψουν τις θεσεις που “χαναμε” περσι, πιστευω οτι δουλευουν με προγραμματισμο.

Επισης, οικονομικα εχουμε περισσοτερα εσοδα απο τα πολυ αυξημενα διαρκειας, αυξημενο τηλεοπτικο, λενε για αρκετες πρτασεις χορηγων και για λεφτα που θα μπουν απο τους διοικουντες.

Αν μου πεις ενα λογο να μην πιστεψω μια διοικηση τιγκα στους Αρειανους και να ανησυχησω απο αυτα που μου λες, τοτε ισως σκεφτω κιολας οτι μου λες.

Τι ξαφνικος πονος κι αυτος για τον ΑΡΗ;; :stuck_out_tongue:

Η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ ανακοίνωσε σήμερα (21/6) μέσω της ιστοσελίδας της την απόκτηση των Ομάρ Ερνάντεθ Γκαρθία και Ίαν Ντέιλι για τα δύο επόμενα χρόνια. Ο πρώτος, 21 ετών, είναι διεθνής με την εθνική Νέων της Ισπανίας και αγωνίζεται στο κέντρο της άμυνας και ο δεύτερος, 19 χρόνων είναι διεθνής με την Νέων τηςΙρλανδίας και παίζει είτε ως μεσοεπιθετικός είτε ως σέντερ φορ.

Ο Ομάρ Χερνάντεθ Γκαρσία είναι γεννημένος στις 2 Ιουνίου του 1988, έχει ύψος 1.80μ. και είναι 74 κιλά. Την περσινή σεζόν αγωνίστηκε με τη Σπόρτινγκ Χιχόν.

Ο Ίαν Ντέιλι έχει γεννηθεί στις 20 Μαρτίου του 1990 έχει ύψος 1.79μ. και είναι 73 κιλά. Έχει παίξει σε όλα τα τμήματα υποδομής της Μάντσεστερ Σίτι και φέτος βρισκόταν στο ρόστερ της πρώτης ομάδας.

Όμορφα.