Αρειανάρα ρε!

Πριν απο λιγο παρακολουθησα τον Αρανο στο Ουρακαν-Αρσεναλ.

Σταθερος πισω και αρκετες φορες επικινδυνος μπροστα.

Πρωτο δειγμα θετικοτατον.

Η Ουρακαν κερδισε και περασε τη Βελεζ και την αλλη βδομαδα θα παιξουν για το πρωταθλημα μεταξυ τους.

Οποτε ο παιχτης θα καθυστερησει ακομα μια βδομαδα.

Οσο για τους νεαρους που αποκτηθηκαν, μακαρι να πανε καλα.

Ο Ιρλανδος θα ειναι ο τεταρτος φορ, θεση στην οποια δε χρειαζομασταν κατι καλυτερο αφου εχουμε ηδη τρεις παιχτες και θα παιζουμε μαλλον με εναν μπροστα.

Για τον Ισπανο, μαλλον αναζητουμε μια περιπτωση Ρομπερζ.

Δεν ξερω αν σχετιζεται αυτη η αποκτηση με πιθανες προτασεις για Ρομπερζ, αλλα δε νομιζω.

Iron-aris,τα δικα μας τα χρεη ειναι διακανονισμενα,ολα τα τριτα προσωπα εχουν εξοφληθει μεχρι τελευταιου ευρω και οι παιχτες μας ειναι πληρωμενοι καθε πρωτη του μηνα,ενω οι δικοι σας κοντεψαν να μεινουν οι μισοι ελευθεροι γιατι τους χρωστουσατε.Επισης,εμεις 950 τρις να χρωστουσαμε δεν εχουμε πεσει ποτε στην Β,ενω εσεις ριξατε δυο μακροβοτια μεσα σε μια δεκαετια.Καλως-κακως δεν ξερω,αλλα αυτο κατι πρεπει να σας λεει του Αριανους που εχετε ολοι τη νοοτροπια “ελα μωρε,ολοι χρωστανε,εμεις ισα-ισα χρωσταμε και λιγα”.Ρεαλιστικα και κυνικα μιλωντας,εσεις θα το πληρωσετε αυτο.

Για τους παιχτες που λες,εγω παντως παλι να παλευετε με τον Πηλαδακη σας κοβω και δεν το λεω απο κομπλεξ αυτο.Απλα για 4αδα η για κανενα κυπελλο δεν σας εχω ουτε για πλακα,καθαρα αγωνιστικα μιλωντας και οποιον κι αν φερατε η φερετε,γιατι εχετε πολυ δρομο να καλυψετε για να φτασετε και τον ΠΑΟΚ και ΠΟΚ.Επισης τα εσοδα σας θα ειναι ελαχιστα περισσοτερα απο περσι και (πανακριβο τηλεοπτικο ειχατε και περσι,πανακριβες χορηγιες επισης,για διαρκειας το πολυ-πολυ να πουλησετε κανα 10αρι) και το μπατζετ σας αρκετα μεγαλυτερο.Απο την στιγμη που δεν εχετε κανεναν φραγκατο να τα σπρωχνει και εχετε ηδη προβληματα οικονομικα,δυσκολα σας βλεπω.Εμεις κονομησαμε περσι 5 μυρια μονο απο πωλησεις παιχτων,πηραμε αλλο ενα εκατομμυριο απο υποθεση Σικαμπαλα και ειχαμε 19.000+ διαρκειας και γιαυτο ανεβηκαμε αποτομα επιπεδο και καναμε δυνατες μεταγραφες.Με τις πορδες δεν γινονται τα ξαμοιγματα.

Για τους παιχτες που λες,δεν καταλαβες καλα.Δεν σου ειπα οτι τους θεωρω παιχταραδες,απλα τους θεωρω μια χαρα για μια ομαδα που εχει στοχο το Ουεφα και φτηνες και νοικοκυρημενες λυσεις που χρειαζεστε για να μην εχετε προβληματα.

Κοιταξε,και για τον “πονο μου για τον Αρη” που λες,χεστηκα για τον Αρη.Για να ειμαι ειλικρινης παλι να πεσετε στην Β θελω και οσο πιο γρηγορα γινετε,και αυτα που κανετε με το ενα ποδι εκει σας φερνουν,και απ’ οτι φαινεται αυτο τελευταιοι και πολυ αργα θα το καταλαβετε.

Απλα απορια το εχω απο φιλους μου Αριανους που βλεπω και γιαυτο το λεω.Αντι να ειναι προβληματισμενοι με τις πανακριβες και ρισκαδορικες κινησεις σας εν μεσω οικονικων προβληματων και με νωπες ακομα τις μνημες απο τα ντερμπι κορυφης με τη Κατω Μαγουλα,τρεχουν στα αεροδρομια και κανουν αυτα που καναμε εμεις τοσα χρονια και εσεις περσι,πρωταθλητες καλοκαιριου και “πω πω πω ομαδαρα” πριν καν γινει μιση προπονηση και αλλες τετοιες γραφικοτητες

Διακανονισμενα ξεδιακανονισμενα 5πλασια ειναι τα χρεη σας.

Καμια ομαδα παγκοσμιως (καλα για Ελλαδα δε μιλαω καν) δεν κινδυνεψε με χρεος σαν το δικο μας.

Και δε νομιζω οτι κολλαει πουθενα το οτι πεσαμε Β’.

Α, οχι ξεχασα …Σε καθε κουβεντα παοκτση πρεπει να αναφερεται τουλαχιστον μια φορα. :stuck_out_tongue:

Τωρα για το οτι εσυ βλεπεις τον ΑΡΗ σα μια Λαρισα που θα παλευει μονο για πεμπτες θεσεις εμενα δε με αφορα.

Προσωπικα, δεν ειδα κανεναν Αρειανο να πηγαινει για “πρωταθλημα” μετα το περσινο καζο.

Αλλα, αγωνιστικα δε θεωρω οτι εχω κατι να ζηλεψω απο αεκ και παοκ.

Θα δουμε ρε αδερφε…

Ναι ακριβώς όπως εσεις αργά και μεθοδικά δουλέψατε όλα τα τελευταία χρόνια για να φτάσετε τον ΠΟΚ τη σαιζον που πέρασε και τώρα είστε στο ίδιο επίπεδο με τους 3 μεγάλους.

ΤΙ ΛΕΣ ΩΡΕ;; Αν τα πιστεύετε αυτά που λες οι παοκτσήδες, προβλέπω προβλήματα και μάλιστα όχι μακρινά.

ελα τα απωθημενα να βγαινουν στη φορα…

Ποια απωθημενα?Του Γκρατσιαν?

Αυτών που τον βάλανε να τα πει :wink:

Ε νταξει,κλασικες μαλακιες για να τον πορωσουν.Και οι δημοσιογραφοι απο ολη την συνεντευξη αυτο βαλαν ως τιτλο…:roll:

Eιπε:

«Ναι, φυσικά. Πρώτα μου είπαν ότι πρέπει να κερδίσω τον ΠΑΟΚ. Αυτό είναι κάτι ρεαλιστικό, αφού πρόκειται για ένα μεγάλο ντέρμπι. Το αντιλαμβάνομαι και θα κάνω τα πάντα για να τα καταφέρω. Στόχος μας είναι να φτάσουμε ψηλά στο πρωτάθλημα και το κύπελλο».

Κι απ’ ολο αυτο το συμπερασμα ειναι οτι «Θελω να κερδιζω τον παοκ». :lol:

Ακριβως,βαλανε τον τιτλο που τους βολεψε και που θα τραβηξει περισσοτερο την προσοχη.

περασα σημερα και ειχε ουρες παλι για διαρκειας…
ΑΡΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΟΥΜΠΑ SUPER3

O Δαμιανιδης και παλι προεδρος της ΚΑΕ,ενω ο Κουιμτζης που ακουγοταν οτι θα παρει τη θεση του προεδρου οριστηκε αντιπροεδρος.

Nα κι ο νεοπας…

Χα ετσι ρε μουνια,δικος μας και ο Νασουτι.
H oψιον αγορας παλι ειναι αρκετα υψηλη(1,5 εκ ευρω λεει ο sport-fm),αλλα απο την αλλη απο τα διαρκειας μεχρι στιγμης εχουν βγει κοντα στα 2 εκ ευρω.

Επισηςη ακουγεται οτι κινουμαστε και για βασικο αριστερο χαφ,μιας και θελουμε να πουλησουμε Ρεγκειρο.

Σίγουρα θέλετε να πουλήσετε Ρεγκέιρο. Μπορείς να μου πεις τον μαλάκα που θα τον αγοράσει; :-k Δεν το λέω επιθετικά, το ίδιο πιστεύω συμβαίνει και με εμάς με τον Βερόν πχ. :wink:

Ναι ειπα οτι θελουμε να τον πουλησουμε,οχι οτι θα καταφερουμε :Ρ
Ουτε να τον αποδεσμευσουμε μπορουμε,αφου εχει αλλα 2 χρονια συμβολαιο και δε συμφερει…

Αν πάρεις παίκτη με μεγάλο συμβόλαιο και δεν τραβήξει τότε είναι σκούρα τα πράγματα. Γιατί και αυτός δεν θα θέλει να φύγει όταν ξέρει ότι δεν πρόκειται να κάνει εφάμιλο συμβόλαιο.

Κοκε;:stuck_out_tongue:

Ο Ρεγκειρο εκανε περσι 4ετες.

Με 3 χρονια συμβολαιο δυσκολα να φυγει.

Αρα λογικα θα παρει ακομα μια ευκαιρια, ελπιζοντας να βρει τον εαυτο του.

Στο μονο που ελπιζω ειναι οτι φετος υπαρχει το 10αρι (στο χορταρι βεβαια ολα) που θα τον βγαλει στον κενο χωρο, γιατι αυτο μπορει να το κανει καλα.

Αν παλι στα αριστερα στηριχθουμε στο ενας με εναν του Ρεγκειρο γαμησε τα.

Φετος θα υπαρχει (πρωτα ο Θεος) και καλυτερο μπακ στα αριστερα.

Ελπιζω οι καλυτεροι συμπαιχτες σε θεσεις-κλειδια να φερουν το Ρεγκειρο που θελαμε οταν τον αποκτησαμε, γιατι αλλιως γαμησε τα.

Ρε, ας ανέβει λίγο ο Κόκε και τα πράγματα γίνονται λίγο πιο εύκολα για σας. Αν και δε νομίζω ότι παίζει στη θέση του. Είναι και αυτό το καταραμένο 4-3-3…:slight_smile: