Αφου σου εξηγω και στο εμεσεν ρε βορειε οτι δεν εχουν βγαλει ανακοινωση για τα εισιτηρια. Λογικα θα τα δωκουνε ολα σε συνδεσμους αντε και σε κανα ξεμπαρκο διαρκειας.
Εγω αν ψηνεστε γενικα ρωτησα,να κανονισουμε αμα ειναι καναν καυγα στον Λευκο Πυργο.
Κριμα για Νετο,ωραιος παιχτης.
Ο Βανγκελι αμυντικο χαφ ειναι γιατι τον κραζετε ετσι ?
Ολοι Αρης στον τελικο να φυγει ο Σεγκουρα !
Και να φυγει, νομιζεις οτι θα φερει καναν καλυτερο?
Τι αμυντικο χαφ ρε,δεξι μπακ ηταν και απο περσι παιζει και σαν αριστερο,ενω ειναι κουλος στο αριστερο ποδι.
Φετος ειδικα μετα το ματς με την Μπαγερν ειναι τραγικος,μαλλον δεν εχει συνελθει απο αυτα που του κανε ο Ριμπερυ ακομα.
Αμυντικο χαφ ειναι απο οσο ξερω.Δεξι μπακ τον εβαλε ο Ογιος περισυ γιατι καποιος
ελειπε και εμεινε να παιζει εκει.Τον εχω δει σε ματς Ελλαδα-Αλβανια (Ελπιδων) και
επεζε αμυντικο χαφ και αρκετα καλα σε εκεινο το ματς.
O Ογιος και στη συνεχεια ο Κικε τον εβαζαν αριστερο μπακ,γιατι ο Τινγκα ειχε χτυπησει για καποιο καιρο και γενικα ηταν και γιδι.
Ισως στην εθνικη Αλβανιας να τον εβαλε αμυντικο χαφ και να ηταν καλος ανασταλτικο,αλλα απο δημιουργικοτητα και πασα δεν σκαμπαζει και πολλα.Παιζει γενικα με πολυ παθος και δυναμη στην αμυνα και καμια φορα κανει καμια ατομικη προσπαθεια περνωντας 2-3 παιχτες απο τα πλαγια,αλλα μετα χανει την μπαλα ή δεν ξερει τι να την κανει.Και απο σεντρα ειναι αρκετα κακος.Αρα ουσιαστικα ειναι καλος μεν στο αμυντικο μερος,αλλα μπροστα δεν μπορει να βοηθησει και πολυ,αντιθετα με τον Νετο που ειναι χειροτερος αμυντικα,αλλα πολυ καλυτερος για πλαγιοκοπησεις.
(από contra.gr)
Την πεποίθησή του ότι ο Ντούσαν Μπάγεβιτς θα παραμείνει στην τεχνική ηγεσία του Αρη, είναι ο πρόεδρος των «κιτρίνων», Λάμπρος Σκόρδας. Ο μαγαλομέτοχος της ομάδας της Θεσσαλονίκης ξεκαθάρισε σε ομιλία του στην “ΕΡΑ Σπόρ” ότι ο «Ντούσκο» θα τιμήσει το συμβόλαιό του.
“Ξέρω ότι ο Ντούσαν Μπάγεβιτς συναντήθηκε με τον κ. Βαρδινογιάννη, διότι μου το είπε ο ίδιος. Μου τόνισε, όμως, ότι θα τιμήσει το συμβόλαιό του με τον Αρη” , δήλωσε ο κ. Σκόρδας για να συνεχίσει αναφερόμενος στη στάση του Παναθηναϊκού:
“Η συμπεριφορά του Παναθηναϊκού, να πλησιάσει έναν προπονητή που έχει συμβόλαιο χωρίς να μιλήσει πρώτα στην ομάδα, είναι ανεπίτρεπτη και ηθικά αλλά και βάσει κανονισμών. Όπως επίσης θεωρώ ότι οφείλεται στον Παναθηναϊκό, ότι το θέμα βρίσκεται όλο αυτό τον καιρό στην επικαιρότητα. Επαναλαμβάνω ότι δεν υπάρχει θέμα μετάβασης του Μπάγεβιτς στον Παναθηναϊκό. Θα τιμήσει το συμβόλαιό του με τον Αρη”.
Στη συνέχεια ο ισχυρός άντρας του Αρη, τόνισε πως το συμβόλαιο του Μπάγεβιτς δεν λύνεται ούτε με 100 εκ. ευρώ: “Ετσι όπως έχουν γίνει τα πράγματα δεν λύνουμε το συμβόλαιό του ούτε με 18 ούτε με 100 εκ. ευρώ. Ο Αρης είναι ένας σύλλογος με αρχές και οποιοδήποτε κι αν είναι το οικονομικό αντάλλαγμα εγώ δεν θα συναινέσω. Αν θελήσει να σπάσει ο ίδιος ο Μπάγεβιτς το συμβόλαιό του θα πρέπει να μείνει ένα χρόνο άνεργος”.
Τέλος, ο κ. Σκόρδας αναφέρθηκε στη στάση των ΜΜΕ για το όλο θέμα: “Δεν μπορεί να ενδώσει το ποδόσφαιρο στη δύναμη του χρήματος. Δεν μπορεί, για παράδειγμα, η ΑΕΚ να πλησιάζει τον Γκαρσία, έναν χρόνο προτού τελειώσει το συμβόλαιό του. Δεν γίνεται τα ΜΜΕ να μην καταδικάζουν τέτοιες συμπεριφορές”.
Εγώ μαζί του είμαι πάντως. Καμία ομάδα δεν επιτρέπεται να πλησιάζει ποδοσφαιριστές πριν τους 6 μήνες του συμβολαίου τους. Αυτό το κάνει και ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟ και όλοι. Θα πρέπει κάποτε να κοπεί αυτό…
το ακουγα εκεινη την ωρα αυτο !
απ οσα ειπε δυσκολα θα ρθει ο ντουσαν…
η αλήθεια είναι πάντως ο Ντούσαν δεν μπορεί να αντισταθεί στα λεφτά…
τον πίεζαν τόσο οι Βγενόπουλοι και Τζίγγερ που δεν γινόνταν καν να τους πει “’'εχω συμβόλαιο με τον Άρη”.
αδυνατούσε να το κάνει και έφτασε στην Αθήνα , λέγοντας ότι συμφωνεί με τον Τζίγγερ για συμβόλαια κλπ αλλά ότι εξαρτάται και από την διοίκηση του Άρη για το τι θα γίνει.
ο Σκόρδας έχει δίκιο πάντως.
(αξέχαστη η τηλεφωνική παρέμβαση στην Αθλητική Κυριακή:p )
Για άλλη μια φορά ο Ντούσαν θα καταστρέψει μια ομάδα που ο ίδιος έφτιαξε…και να πεις δεν έχει μέλλον…
Αυτα τα εκανε και θα τα κανει σε ομαδες που διοικουνται απο μαλακες-ανιδεους με το ποδοσφαιρο που απλα εχουν €. Στον Αρη κατι τετοιο δεν συμβαινει. Οποτε περιμενουμε τα καλυτερα στο μελλον.
Οσο για τον Μπαγεβιτς, δεν εφτασε στην Αθηνα για να τους πει οχι. Τους το λεει εδω και αρκετες αγωνιστικες, αλλα μαλλον δεν θελουν να το χωνεψουν μερικοι!
Μονο τατουαζ δεν εκανε ή δεν πηρε κανα πυρσο! :lol:
Ε Λ Ε Ο Σ δλδ!
Βασικά δχεν ειναι θεμα χρηματων μονο… πιο πολυ λογω του οτι θελει να ειναι αθηνα κιολας… στο σπιτακι του στο διονυσο…
αν ημουν στη θεση του σκορδα θα ζητουσα 1,5 2 εκ απο τον τζιγκερ για τον μπαγεβιτσ…με τα λεφτα αυτα θα επαιρνα 2-3 παικταραδες και θα εφερνα προπονητη τον λεμονη που τον εχω σε προσωπικα σε μεγαλη εκτιμηση και ειναι και φιλοδοξος…ασε που ο μπαγεβιτς απο οτι φαινεται θελει να παει στο βαζελο,και θα μεινει στον αρη με το ζορι…
αν δεν του τα φας τωρα του τζιγκερ αλλη ευκαιρια δεν βρισκεις…
O Σκορδας θελει να πουλησει τρελα στις αθηναικες ομαδες απ’οτι καταλαβα,και πολυ δυσκολα θα τις αφησει να παρουν καποιον παιχτη ή τον προπονητη του Αρη.Ασε που μετα και την λογομαχια που ειχε με τον βλαχοδημητριου δεν θα παραχωρησει ευκολα τον Μπαγεβιτς,γιατι θα ειναι σαν να αναιρει οτι ελεγε.
Σωστός. Ο Βάζελος καίγεται για Ντούσαν και θα πλήρωνε όσο-όσο. Ο ¶ρης θα μπορούσε να το εκμεταλλευτεί!
συμφωνω οτι θελει να πουλησει τρελλα…αλλα, αλλο αυτο και αλλο να λειτουργεις προς το συμφερον της ομαδος…βεβαια το συμφερον ειναι και λιγο υποκειμενικο…
αλλα να κανει δηλωσεις <δεν τον πουλαω ουτε με 18 ουτε με 100εκ>ειναι λιγο ατυχες…παντως σιγουρα λειτουργει και κατω απο το βαρος της απωλειας του κυπελλου…
O Σκόρδας ανανέωσε τους καλύτερούς μας παίκτες και βροντοφώναξε ότι ο ¶ρης είναι μεγάλη ομάδα και καμία ομάδα του ΠΟΚ δεν μπορεί να πάρει όποιον παίκτη/προπονητή του θέλει.
Είτε το έκανε για λαϊκισμό είτε όχι, εγώ γουστάρω 8)
Να το εκμεταλευτει πως…Για να βγαλει φράγκα και να τα κανει τι…?Να βρει καλύτερο προπονητη και καλύτερους παικτες.Γιατί να μην κρατήσει τους καλούς που έχει…?Αν είναι να φτιάξει ο ¶ρης ομάδα μόνο και μόνο για να την μοσχοπουλήσει αργότερα τότε τι ασχολούμαστε?
εγώ σου πα, βλέπω έναν Ντούσκο που δεν μπορεί να αντισταθεί και φοβάται να πει “θέλω να μείνω στον Άρη” , προς το παρόν τουλάχιστον.
πολύ σωστό…και θα τα δώσουν άνετα τα γίδια…
Όχι φίλε ο Άρης δεν έκανε την ομάδα αυτή με κανενός τα λεφτά!και αν δεχόταν θα ήταν μεγάλη ήττα ακόμα και με 1,5 εκ. γιατί προσπαθείς να χτίσεις ομάδα, έχεις κανονίσει προετοιμασία και ο συγκεκριμένος προπονητής ξέρει καλά την ομάδα επειδή δούλεψε μια χρονιά με αυτούς τους παίχτες.Είναι λοιπόν θέμα επαγγελματισμού.