Tωρα τι ρωτας!:lol: Που να ξερω! Αλλα ειναι εμπνευσμενα τα κωλοπαιδα. Και το αλλο που ειναι διασκευη του “Εvery breath you take” εχει πολυ γελιο.
οχι ρε γαμωτο οχι…
[SPOILER]¶σχημα ήταν τα νέα από το υπερηχογράφημα στο οποίο υποβλήθηκε αμυντικός του ¶ρη, Ντάρσι Νέτο. Ο Βραζιλιάνος μπακ ταλαιπωρείται από θλάση πρώτου βαθμού ψηλά στον προσαγωγό (στον λαγονοψοΐτη) και σύμφωνα με την ιατρική διάγνωση θα παραμείνει εκτός για 15-20 μέρες.
Οπότε είναι μάλλον απίθανο να προλάβει τον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος με τον Ολυμπιακό, ο οποίος θα διεξαχθεί στις 17 Μαΐου στο «Καυταντζόγλειο Στάδιο», ενώ θα χάσει και τα υπόλοιπα τέσσερα ματς των πλέι οφ. Ο 27χρονος άσος των «κιτρινόμαυρων» τραυματίστηκε στον αγώνα της δεύτερης αγωνιστικής των πλέι- οφ κόντρα στον Πανιώνιο στο γήπεδο της Ν. Σμύρνης. [/SPOILER]
Ναι,θα γινει σημερα η διαγνωση,και αν οντως ειναι θλαση μπουλο…Με Βανγκελι δεξι μπακ αρα μαλλον…
Ε οχι ρε φουστη μου! Με βανγκελι θα ειναι σαν να παιζουμε με 10 παικτες
Θεριέ, θα με στείλεις κανένα κασκόλ του ¶ρεως για τον τελικό; Αν κερδίσουμε θα μείνει ο Σεγούρας! Παναγιά Παντάνασα!!! Πάμε ρε αρειανάρα :lol:
[-X [-X [-X [-X [-X
Γιαλαντζί οπαδοί… Εγώ μόνο στήριζα από την αρχή της χρονιάς τον Άρη!:lol: :lol:
Μονο στον Καρβου θα δωσω.Εσυ εισαι γαυρος.
Στον τελικό θα πας ρε θεριε;
Ε εισιτηριο δεν παιζει να βρω,μονο τα διαρκειας,τα μελη της λεσχης και καποια απο τα μελη των συνδεσμων δικαιουνται…Αλλα μαλλον θα βρω τροπο να μπω.
Θα κάνει απόβαση με ελικόπτερο!! :lol: :lol: :lol:
Εγώ θα δω τον τελικό Σύρο με τη σχολή παρέα με καμιά εικοσαριά γαύρους!!! Έτσι γουστάρω!! Να βλέπω τα παιχνίδια με πολλούς αντιπάλους μαζί για να κάνουν μόκο 8)
Ελεύθερη πτώση στην σέντρα…
Αν δεν τα κατεφέρεις να κανονίσουμε να πάμε πουθενά να το δούμε …
Εξηγησε στους φιλους σου (αν δεν το ξερουν ηδη) οτι αν κερδισει ο Θρυλος μενει ο Σεγκουρα. Ειμαι σιγουρος οτι η κερκιδα αιφνης θα γινει κιτρινη.
Βρηκατε δικαιολογια απο τωρα για την ηττα σας.Κουφαλες.
Μην τρελαίνεστε… Ο ΑΡΗΣ θα ρίξει 4 στον γαύρο και μετά ο Σωκράτης θα φέρει τον… Αλέφαντο!!!
Αν ειναι να ερθει ο ΑΛΕΦΑΣ να μας ριξει και 14!
Πιστεύω ότι ο Αλέφας λείπει από το πρωτάθλημα. Ήρθε η ώρα του… (να διασκεδάσουμε κ λίγο :lol: ) Και πέρα από την πλάκα ο Αλέφας δεν είναι άσχετος. Απλά… ιδιότροπος :-k
Άντε να πάρουμε την κούπα (κάθε 30 χρόνια…)
38…:-s
Αυτό ισχύει. Σοβαρά. Ο Αλέφας από μπάλα ξέρει και μάλιστα πολύ, απλά και είναι ιδιότροπος και πλέον τον πήραν και τα χρόνια!
Εγώ πλέον δε το πιστεύω. Ακόμα και αν ήξερε κάποτε (το δέχομαι) πλέον έχει μείνει πιστεύω πολύ πίσω τακτικά…
Ε εδω μιλαμε για τον Κιτρινο Θεο,οχι για τρελογερους.
Ψηνεται κανας απο τους ολυμπιακους εδω,περα απο τον κρισπ,να ανεβει για τον τελικο?