Αρειανάρα ρε!

Aν μιλάς για το Σωκράτη, δεν καταλαβαίνω γιατί βάζεις το “φωνάζεις” σε εισαγωγικά. Στη συνέντευξη τύπου μετά το Λεμονή, αυτό το πράμα το είχε πει φόρα παρτίδα στα κανάλια! :lol:

@ Iron Aris
Το ότι ο Άρης άλλαξε τόσους πολλούς προπονητές σε τόσο λίγα χρόνια, νομίζω είναι ενδεικτικό του ότι κανείς δε στέριωσε. Μπορεί να μην πήγε κάποιος από τη διοίκηση και να του είπε “είσαι άχρηστος, πάρε δρόμο” αλλά σχεδόν κανείς δε συμπλήρωσε και χρόνο.

:lol::lol::lol: Ποιός ακριβώς γράφει αρλούμπες; Αποτυχία λοιπον η δεύτερη θέση για μια ομάδα που είχε να να πάρει τίτλο 17 χρόνια και τον πήρε στα χαρτιά μετά το σκάνδαλο calciopoli #-o#-o

Άρα και ο Σάντος επιτυχημένος ήταν στην ΑΕΚ και στον ΠΑΟΚ που βγήκε 2ος το 2002 (και κυπελλούχος), 3ος το 2005 και ξανά 2ος το 2006 και το 2009. :slight_smile:

Σχολίασε και τα παρακάτω όμως.

καλωςηρθες εκτοραααααααααααααααααααα

Βασικά πετυχημένο τον θεωρώ εγώ… Τον Ολυμπιακό έτσι κι αλλιώς δε μπορούσε να τον κοντράρει με το υλικό που είχε :oops:

Ναι, παγκοσμίου κλάσσης υλικό. Ειδικά το 2006 μιλάμε για παγκόσμιο υλικό, όχι αστεία…

Έντιτ: Πάντως, η 2η θέση στην κανονική διάρκεια για τον ΠΑΟΚ το 2009 όντως είναι υπέρβαση.

Mε την Ιντερ πηγε στους 4 του Τσ.Λ. και εχασε το πρωταθλημα τελευταια αγωνιστικη.

Τη Μαγιορκα θα ηξερες οτι την εσωσε και δεν τον απελυσαν.

(ισως κανω και λαθος εγω εδω)

Την Παρμα τοτε που την ανελαβε δεν την εσωνε ουτε ο θεος ο ιδιος.

Την έσωσε την πρώτη χρονιά και παραιτήθηκε/απολύθηκε (έχει μεγάλη σημασία?) την επόμενη με την ομάδα στην τελευταία θέση παρά τις πολλές μεταγραφές. Τέλος πάντων, εγώ απλά ήθελα να επισημάνω κόντρα σε διθυραμβικά σχόλια ότι έχει να πετύχει κάτι πραγματικά σημαντικό από το 2001 (και γενικά ότι η καριέρα του είναι φθίνουσα γι αυτό και δεν θεώρησα περίεργο που ανέλαβε τον Άρη) και ως συνήθως πετάχτηκε ο κράμπσοντυ για να επαναφέρει το αγαπημένο του θέμα (Αθήνα vs. Θεσσαλονίκη).

Ανεξάρτητα από το εύρος του ονόματος του δεν νομίζω να το αμφισβητεί κανείς αυτό.

ο ανθρωπος ειναι καλος προπονητης,δεν γινεται να ξεχασε!!το θεμα ειναι αν θα πιασει κ ανθα πανε καλα τα πραγματα!!

οπως και να εχει ειναι το μεγαλυτερο ονομα προπνητικης που ηρθε ποτε στην ελλαδα. συγχαρητηρια στον αρη για την επιλογη του. ακομα και οι τελευταιες αποτυχιες που ειχε δεν ειναι ικανες να του το αφαιρεσουν αυτο. κατα τη γνωμη μου ο ανθρωπος θα πετυχει, αλλα πρεπει αν εχει στηριξη και να τον αφησουν να δουλεψει που ολοι ξερουμε ποσο δυσκολο ειναι σε αυτη τη χωρα.

ειναι δυσκολο να δουλεψεις οντως στην ελλαδα!!επισης ειναι δυσκολο να κανουμε ομαδα με κουλοχερη κ λοιπους στην αμυνα!!!

Με Κουλουχέρη δεν πας πουθενά η αλήθεια είναι. Ούτε για Β εθνική δεν κάνει. Ο Ρομπέρζ κάνει για Πανθρακικό, όχι παραπάνω

Καταρχάς το σίγουρο είναι ότι ομάδα δεν έχουμε. Αλλά αυτό με το ότι έχουμε φοβερό υλικό είναι το δίχως άλλο υπερβολή. Ο Κόκε δεν μπορεί να πάρει τα πόδια του, αλλά προφανώς στην ομάδα κανέναν δεν ένοιαξε να του τρίξει τα δόντια “Ή κόβεις τα χάμπουργκερ και αρχίζεις 100άρια ή φεύγεις”. Ο Γκρασιάν είναι τραγικότατος. Ένα μηδενικό. Ο φερναντεζ βοηθάει πολύ, το ίδιο και ο Ναφτί. Ο Πίτου Γκαρσία είναι καλός αλλά τίποτα το ιδιαίτερο. Ο Αράνο είναι αρκετά καλός από τα αριστερά, σε μια θέση που δύσκολα βρίσκεις αξιόπιστο. Ο Κάλβο μοιάζει να μην μπορεί ποτέ να πάρει ρόλο ηγέτη, ενώ ο Χαβίτο είναι ή του ύψους ή του βάθους, αφού έχει τα προσόντα αλλά το IQ του πρέπει να είναι πολύ χαμηλό.

Γενικότερα, το έχω ξαναπεί, φυσική κατάσταση 0, αυτοματισμοί 0. Δεν πας πουθενά έτσι (για να καταλήξω εκεί που ξεκίνησα)

:lol::lol:#-o#-o Α καλά εσύ έχεις μεγάλο πρόβλημα…

:roll: :roll: :roll:

Εύγε #-o#-o Και αυτό είναι επαναφορά θέματος Αθήνας Θεσσαλονίκης; :lol::lol: Οκ ξέχνα το. Η λογική είναι κάτι μακρινό για σένα. Να μη χάνουμε τον χρόνο μας αν δεν μπορούμε να συνεννοηθούμε.

Όχι ρε, έχεις δίκιο, η παρέμβασή σου ήταν καθαρή ποδοσφαιρική ανάλυση.

Και στη θεση του Κουπερ στην εθνικη Γεωργιας ο Τιμουρ :lol::lol::lol::lol:

αντε αρειαναρα,επιστροφη στις νικες!!λοκο γκολ ρε!!!

Δεν μπορει να το 'δα αυτο το πραμα σημερα.

2 δοκαρια και καμια 10αρια τουλαχιστον κλασικες φασεις και δε βρεθηκε ενας πουστης να τη βαλει μεσα.

Α, και ενας γαμωσπιτος να μη δινει μολις 3 πεναλτακια στον ΑΡΗ.