Πεταξτε εξω αυτον τον Αμπρεου μωρε !!
O Αμπρέου πραγματικά τραγικός.
Ρε μαλακες δεν ειναι δυνατον!!!
3 πεναλτι μες στο Χαριλαου. 8O
και η καβαλα με 8 παικτες,λολ…
πραγματικα ο αρης εχασε πολλες ευκαιριες,ωστοσο η ευκαιρια στο 92 του μαυρου για την καβαλα ηταν ολα τα λεφτα…
Bγαζοντας, βλεπεις 2 ακομα παιχτες της Καβαλας, εναν στο 90’ και εναν στο 94’ (ενω ο ενας επρεπε να βγει ας πουμε απο το 80’) θα περνουσε by το υπολοιπο εγκλημα.
Διοτι ολοι θα πουν για την ηρωικη Καβαλα που πηρε x με 8 (για 1 ολοκληρο λεπτο) παιχτες, μη σου πω θα βγει κι αδικημενη.
Ενα με Ηρακλη, ενα με βαζελο, δυο με Ξανθη, ενα με ΑΕΚ, ενα με Λαρισα, τρια σημερα …βγαινουμε Τσαμπιονς Λιγκ;;; :-s
επειδη δεν πολυκαταλαβα τι λες…προφανως στη τελευταια προταση μιλας για πεναλντυ που δε σας δοθηκαν.
δε ξερω αν ηταν τρια τα πεναλντυ που δε σας δοθηκαν,αλλα για να λεει το μετροσπορτ οτι δε δοθηκαν 2 πενανλτυ στον αρη,σημαινει πως με το ζορι να μη σας εδωσαν ενα κανονικο πεναλντυ(με το ζορι ομως).Εδω οταν επαιξε ο παοκ με τον αστερα τριπολης εγραψαν για 3 πεναλντυ ενω η μονη αμφισβητουμενη φαση ηταν ενα πεναλντυ που δινοταν δε δινοταν κια αυτη εγραψαν για 3,χαχα…για αυτο μην πολυ διαβαζεις οπαδικες εφημεριδες η σαιτ και προπαντως μη πολυφορας κιτρινα γυαλια:p
3 κανονικοτατα πεναλντι…ελεος…τι οπαδικες εφημεριδες ρε μεγαλε…μασ δουλευεις???
Αντε στα σπορ του βορρα εσυ…και κατι ακομα…το γεγονος οτι παιζει η καβαλα με την αεκ την επομενη αγωνιστικη εμενα κατι μου λεει οτι τις δοθηκαν 3 κοκκινες…:-k
Και για να μην τα ριχνουμε ολα στην διαιτησια…ο αμπρεου με μια λεξη…απαραδεκτος#-o
Εγω παλι αν ελεγε το μετροσπορ οτι δε μας εδωσε 2 πεναλτι, θα μιλαγα για τουλαχιστον 4.
Απο τις πλεον σιχαμερες και αντιαρειανες φυλλαδες, παρεπιπτοντως.
Μπορω να δω και μονος μου παντως χωρις εφημεριδες με οποια γυαλια κι αν εχω.
το μετροσπορτ αβανταρει με οποιο τροπο μπορει τις θεσσαλονικες και μετα βορειοελλαδιτικες ομαδες…ωστοσο,θα δω τι θα πει ο μπουρουχας στην αθλητικη.
Καλα το μετροσπορτ εχει γινει αηδια σκετη,αν μιλαμε για αντικειμενικοτητα κανονικα στο πρωτοσελιδο θα επρεπε να αναφερει και οτι ακυρωθηκε κανονικο γκολ του αντιπαλου,παρολαυτα γραφουν μαγικος ο ηρακλης,ροπαλια,μπραβο στα παιδια και τα σχετικα. Οποτε τους συμφερει φωναζουν για την διαιτησια οποτε οχι,μουγκα.
Ο Αρης θελει επιγοντως σεντερ φορ,ποιοτικο σεντερ φορ που θα στελνει την μπαλα στο πλεκτο,καλος ο αμπρεου αλλα μονο με το κεφαλι,με κατω τη μπαλα δεν μπορει,ο κοκκε μοιαζει τελειωμενος,ο παπαζογλου δεν εμπνεει και ειναι αργος. Ο κουπερ μπορει να βρει στην ισπανικη αγορα που την ξερει τετοιο επιθετικο.
Γι’ αυτο τον δωσαμε σε μια ομαδιτσα της σειρας. 8)
Αν παντως, οπως λεει ο παοκτσης, το μετροσπορ αβανταρει ΟΛΕΣ τις θεσσαλονικιες κ βορειες ομαδες, εγω ειμαι η Μπιγιονσε.
Ναι ,λολ,τον λαμπριακο ηθελα να πω.#-o#-o:p
αριαναρα διπλο στην τουμπα γιατι θα τρελαθω!!!
ΑΡΙΑΝΑΡΑ ΦΟΥΛ ΓΙΑ ΔΙΠΛΟ ΣΗΜΕΡΑ…
κοκεεεεεεε κοκεεεεεεε…:p:p
cock-e θελετε cock-e θα παρετε
Κουπερ για διαιτησια…
“Δε στεκομαι εκει. Έχω μάθει ότι στη διάρκεια ενός πρωταθλήματος ότι σου στερείται μπορεί σε κάποιο άλλο παιχνίδι να σε ευνοεί.”
Τι λεει ρε ο μαλακας;;;
Καλα δεν του 'παν που ηρθε;;;
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Σε καθε περιπτωση, ειναι ισως η μοναδικη μας ελπιδα να παιξουν μπαλα τα μαλακισμενα.
Προφανώς και δε καταλαβαίνω τι διαφορά έχουν τα 2 πέναλτι που κέρδισε ο παοκ στο παιχνίδι της Κυριακής, με τα πέναλτι τα οποία ζητούσαμε πέρσι. Ένιγουεη. Μη πεταχθεί ο παοκτσής και πει ότι έπαιζε έδρα.
Νίκη στο μπάσκετ. Το καλό που τους θέλω, μην υποτιμήσουν το θεσμό. Μια χαρά κούπα είναι.
Μωρε μια χαρα κουπα ειναι.
Αλλα πρωτον ειναι πολυ δυσκολο να την παρουμε με τις ομαδες που εχει μεσα.
Γιατι απλωνοντας τους 21 μαστραπαδες πλεον δεν κερδιζεις.
Και δευτερον αυτος που υποτιμα το θεσμο ειναι ο Αρειανος που καλομαθε στην Ευρωλιγκα τρομαρα του.
Αντι να πηξει το Παλε να μην περασει μυγα μπας και γινει καμια προκοπη και το σηκωσουμε.
Με μια προσθηκη ψηλου παντως μπορουμε να παμε πολυ καλα.
vamos arianara και τιποτα αλλο!