Αρειανάρα ρε!

ΣΗΜΕΡΑ ΜΟΝΟ ΝΙΚΗ

Γεματο εκπληξεις το φετινο πρωταθλημα…

Ξεκιναει η αγωνιστικη και δεν μπορεις να μαντεψεις πως θα σε αδικησουν.

Σημερα, ας πουμε ενα ακυρωθεν γκολ σε μας και ενα οφφσαιτ στο νιονιο.

Λεγεται οτι οι σφαγες κατα του ΑΡΗ ισως μπουν και στο στοιχημα.

δε συμφερει γιατι η αποδοση θα ναι πολυ μικρη

Εγω μιλαω για τον τροπο σφαγης.

πχ

ποσα πεναλτι δε θα μας δωσουν, αν θα μας εχουν αδικησει μεχρι το ημιχρονο κλπ.

α σωστος…και δε το προτεινεις στον οπαπ λεω γω?

Βάλτε τη στο ΓΚΩΛΟ σας αυτή τη ΜΑΛΑΚΙΑ που λέτε σούπερλιγκ

Αλλη μια ανακοινωση απο τον Αρη,φυσικα οσες ανακοινωσεις και να βγουν δεν αλλαζει κατι,η διαιτησια εχει προβλημα γενικοτερο.Oμως καλο ειναι στον Αρη να βρουν τι φταιει στην ομαδα πρωτα απο ολα και δεν παιζει καλα,ας μην κρυβονται συνεχως πισω απο το αλοθι της διαιτησιας καθε φορα.

«Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ μετά την ολοκλήρωση ενός ακόμα αγώνα που διεξήχθη υπό συνθήκες πλήρους? ισονομίας και? απόλυτης εφαρμογής των κανονισμών, εύχεται όλοι οι αγώνες του ελληνικού πρωταθλήματος να διεξάγονται υπό το ίδιο καθεστώς απόδοσης δικαιοσύνης.

Υ.Γ.1 Δεν έχει καμία απολύτως ουσία και νόημα να βγουν και πάλι όλοι και να δίνουν συγχαρητήρια για την υποδειγματική στάση του κόσμου του ΑΡΗ.

Υ.Γ.2 Τις επόμενες μέρες η ΠΑΕ ΑΡΗΣ θα παραχωρήσει Συνέντευξη Τύπου».

KIMI σύνελθε βρε αγόρι μου. 2-0 έπρεπε να λήξει και όχι χ. Και στην τελική, ΝΑΙ ΔΕ ΠΑΙΞΑΜΕ ΜΠΑΛΑ. Αυτό σημαίνει ότι δεν έπρεπε να κερδίσουμε? Και δεν ήταν μόνο το χθεσινό. Κρατάει καιρό η ιστορία.

Kαι ο πανιωνιος εχει παραπονα απο τη διαιτησια.:roll:

Το βίντεο του κυριακάτικου παιχνιδιού στο «Κλεάνθης Βικελίδης» επικαλείται ο Πανιώνιος για να αποδείξει ότι ο «ντόρος» που γίνεται για τη διαιτησία, γίνεται με λάθιος αφετηρία και προς λάθος κατεύθυνση.

Παραθέτουν, μάλιστα, και το παρακάτω index του αγώνα:

Φάση 1η: Απ’ ευθείας αποβολή Αμπρέου στο 20? για φάουλ στον Ριέρα
Φάση 2η: Αποβολή Νέτο στο 23? με δεύτερη κίτρινη για μπουνιά στον Τζαβέλλα
Φάση 3η: Αποβολή Σηφάκη στο 49? για ανατροπή Ριέρα
Φάση 4η: Φάουλ από το οποίο προήρθε το γκολ του Άρη, το οποίο εκτελείται 2,5 μέτρα εμπρός από την αρχική θέση.
Φάση 5η : Καθαρό πέναλτι που γίνεται επάνω στον Ριέρα στο 83? (και δεν δίνεται).

http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid=10535&subid=2&pubid=6511632

1. O ορισμός της απ’ευθείας αποβολής.
  2. Δεν είναι καν μπουνιά.
  3. Ισχύει.
  4. Εδώ γελάει ο κόσμος. Αύριο θα το δείξω στους συμμαθητές μου στο δημοτικό να μου πουν την άποψη τους.
  5. ΧΑΑΧΑΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

Τελικά όντως. Με τα παραπάνω δεν ήταν οφσάηντ το γκολ του νιονιου. Όσο για το γκολ του Κόκε, σωστά ακυρώθηκε.

Ξερεις ποιο ειναι το θεμα με τον Αρη,οτι αντι να κατσετε να δειτε τι φταιει και δεν τραβαει η ομαδα και δυσκολευεται πολυ ακομα κ μεσα στο βικελιδης να κερδισει,δημιουργειται ενα κλιμα μετατοπισης ευθυνων οτι για ολα φταιει η διαιτησια και φυσικα αυτο αποπροσανατολιζει απο τα πραγματικα αιτια που δεν παει ο Αρης καλα.

Δλδ ολο αυτο το πραγμα καθε κυριακη, οτι κλεψανε τη νικη απο τον Αρη,οτι εχει στηθει μηχανισμος εξοντωσης κατα του Αρη,ο μονιμως αδικημενος κ σφαγιασμενος Αρης κλπ σας κανει να χανετε το δικιο σας,που στο ματς με τον πανιωνιο αδικιθηκατε,οπως αδικηθηκε κ ο πανιωνιος σε καποιες φασεις.

αν και πραγματικα φετος εχει αδικηθει αρκετα ο αρης στο τελος πιστευω πως θα σωθει…

Όκεη.

Είπε και ο πρωταθλητής σταρστρακ τη ΓΑΜΑΤΗ ατάκα, κλείσαμε οπότε. Το αφήνω στο χ.

Πάντως για τα 1 και 3 έχει σίγουρα δίκιο ο Πανιώνιος, για το πέναλτι δεν είμαι σίγουρος αν κι ο αμυντικός του Άρη πάει βλακωδώς πάνω στον Ριέρα. Άρα τελικά μιλάμε απλώς για έναν κακό διαιτητή.

To θεμα ειναι οτι ο ΑΡΗΣ δεν εχει το δικαιωμα να κερδισει με κακη εμφανιση.

Ο Ολυμπιακος, ο Παναθηναικος, ο ΠΑΟΚ το 'χουν.

Αν ο ΑΡΗΣ ειχε 8 παραπανω βαθμους, που του 'χουν στερησει, θα μπορουσε να μιλα απο αλλη θεση.

Δε λεει κανεις οτι παιζουμε καλα, αλλα δε νομιζω οτι υπαρχει ομαδα στην Ελλαδα που ριχνει σε καθε ματς 4αρα και κερδιζει και τους διαιτητες.

Ό Άρης έπρεπε να έχει 15 βαθμούς ακόμα και οι υπόλοιποι όλοι -10. Ο Άρης θα έπρεπε να πάρει το πρωτάθλημα αλλά τα συμφέροντα τον ρίχνουν.
:lol::lol::lol:

παναθηναικος, ηρακλης, λαρισα, καβαλα, παοκ, πανιωνιος

αθροισε τα μονος σου …μπορεις.

αλλα μαλλον δεν προλαβαινεις, εχεις τη μαχη με το κατεστημενο

Με τον Παναθηναικό έχεις δίκιο
Με Ηρακλή όχι. (Μάλιστα τους έκοψε ο επόπτης οφσαιντ σίγουρο γκολ)
Με Λάρισα δεν το είδα αλλά θυμάμαι να αποβάλλεται ο μακαρίτης νομίζω άδικα.
Με Καβάλα έχεις δίκιο για το ένα πέναλτυ (ίσως και για το δεύτερο) αλλά το να αποβάλλει τρεις παίκτες της Καβάλας ήταν υπερβολικό.
Με τον ΠΑΟΚ γελάνε και οι πέτρες μαζί σας. Φάγατε 4 και διαμαρτύρεστε για ένα πέναλτυ το οποίο οι περισσότεροι αντικειμενικοί το είδανε καθαρό. Φυσικά την κόκκινη στον Αράνο που σας την χάρισε 2 φορές την ξεχάσατε.
Με τον Πανιώνιο δεν είδα τις φάσεις αλλά δέχομαι ότι έχεις δίκιο.

Δίκιο έχεις όταν λες ότι ακόμα και να μην παίξει καλά μια ομάδα έχει δικαίωμα να κερδίσει. Ίσως να έπρεπε να γίνει αυτό στο ματς με τον Πανιώνιο. Όμως δεν σε προβληματίζει το γεγονός ότι η ομάδα σου δεν κέρδισε σχετικά έστω εύκολα ούτε ένα ματς ενώ στα περισσότερα παιχνίδια έπαιζε με παίκτη ή παίκτες παραπάνω (δεν λέω άδικα). Ακόμα και με τον Πας που προηγηθήκατε στο Χαριλάου στο 7’ σας παίζανε τα Γιάννενα μέχρι το 90’.

Με Ηρακλη το παιχνιδι δεν επρεπε να ξεκινησει ποτε. Εκτος αυτους δε μας δοθηκε ενα καθαρο πεναλτι.

Με Λαρισα δε μας δωσαν ενα πεναλτι, αλλα οντως η αποβολη στο μακαριτη ηταν αυστηρη.

Με Καβαλα εχω δικιο για 3 πεναλτι, ενω οι αποβολες εκτος του οτι ηταν περα για περα δικαιες, θα μπορουσαν να 'ταν παραπανω. Ασε που οι 2 ηταν στο 90

Με σας …απο το ματς που ειδες απο τον παοκ μεχρι το 2ο γκολ τι σε κανει να πιστευεις οτι θα σκοραρατε ή θα μας ριχνατε 4 αν δεν προηγουσασταν;; Το οτι μπηκατε μπροστα ετσι οπως μπηκατε γιατι τετοιο πεναλτι σε ντερμπι απλα δε δινεται σας εδωσε το ματς. Ο Αρανο πηρα κιτρινη σωστα για το πατημα , ο Ιβιτς δεν την πηρε ουτε για τους πανηγυρισμους ουτε για την αγκωνια στο Νασουτι…

Δεν ειπα εγω ποτε οτι η ομαδα μου οτι ειναι καλη. Ισα ισα που αφου δεν ειναι καλη δεν εχει την πολυτελεια να κερδιζει καθε βδομαδα και τους διαιτητες. Και αν ημασταν εστω και με αυτη την ομαδα καποιους βαθμους παραπανω θα 'ταν αλλιως τα πραγματα.

Αν δεν προηγούμασταν πιστεύω δεν θα κερδίζαμε :D:D
Τέσπα άκρη δε βγαίνει. Σας πόνεσε πολύ η τεσσάρα οπότε σε καταλαβαίνω. :wink: