Δηλαδη στο πρωτο ημιχρονο (που κριθηκε κιολας το παιχνιδι), τι ειδες απο τον παοκ εκτος απο ενα στημενο κι ενα μαιμου πεναλτι, που σε κανει να πιστευεις οτι θα κερδιζες ετσι κι αλλιως;;; :-s
αν μιλατε παντως για το χερι-πεναλντι του νετο εγω πιστευω σωστα δοθηκε γιατι σηκωνει το χερι ψηλα
Το πέναλτυ ήρθε στο 15’ και ήταν καθαρό
Ρε κράμπ άσε μας να κλαιγόμαστε για την διαιτησία και να μη βλέπουμε τα χάλια της ομάδας μας. Νομίζω είναι ωραίο θέαμα για κάθε οπαδό αντίπαλης ομάδας.
Και κόψτε επιτέλους την ιστορία με το πέναλτι και την 4αρα. Ναι μας γαμήσατε. Και ήταν πεναλντάρα. Όπως και τα 2 που ζητήσαμε εμείς πέρσι μέσα στη τούμπα. ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΤΕ ! ! Μέσα στο χαριλάου δε πρόκειται να μας παίξει όπως εσάς στη τούμπα. (:
Νίκη και στο μπάσκετ. Χάσαμε τη διαφορά βέβαια…
Σόρυ ρε Bacillus εγώ δεν αναμόχλεψα ούτε το πέναλτι ούτε την τεσσάρα. Κάποιος “συνάδελφός” σου το έκανε. Όσο για πέρσυ είναι αστείο τουλάχιστον να διαμαρτύρεστε για ένα ματς στο οποίο δεν αποβλήθηκε ο Βιτόλο για το περίφημο “μαρκάρισμα” στον Βιερίνια
Αν φτασουμε στο σημειο να διαμαρτύρονται οι παοκτζιδες για την διαιτησια τι να πω…
Μονο με τον πανιωνιο σας κοψαν 3 βαθμους οντως
Εμεις τι να πουμε οεο?!!!
Το θεμα ειναι οτι οι διοικηση του ΑΡΗ κινειται για την διασφαλιση ισονομιας στα παιχνιδια του ΑΡΗ…ΚΑΙΡΟΣ ΗΤΑΝ!!!
http://www.sportnet.gr/report.php?id=206737
χωρις σχολια…
αμα εσυ αυτο καταλαβες,τι να πω,εισαι στον σωστο δρομο!
Καλα εγω δεν εγραψα οτι οντως αδικιθηκατε με τον πανιωνιο…πας καλα???ΕΛΕΟΣ#-o
ΔΙΑΒΑΖΕ ΣΩΣΤΑ!!
ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΑΙΤΗΣΙΑ ΕΔΩ ΚΑΙ 5-6 ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ…
ναι αλλα εγραψες και αυτο που εκανα quote…απο που το συμπερανες?
Δε νομιζω οτι μιλα γι’ αυτο το ματς.
Μιλα μαλλον για το ματς με το τακλιν του Γεωργιαδη οπου τα 2 πεναλτι τοτε μας δοθηκαν με την ιδια ευκολια που δοθηκαν σε σας.
Κατα τα αλλα, παιξατε μπαλαρα κανατε 44 ευκαιριες, το πεναλτι ηταν δικαιο και τα 4 ηταν πολυ λιγα.
Όχι. Δεν χρειάζεται να παίξουμε μπαλάρα για να σας ρίξουμε 4. Άλλωστε είστε η μοναδική ομάδα που έδωσε βαθμό στον Πανθρακικό
Αυτο και κλεινω, γιατι βαρεθηκα ειναι η αληθεια.
Φετος για το πεναλτι του Νετο, λετε οτι με βαση τον κανονισμο και μπλα μπλα μπλα ειναι πεναλτι.
Περυσι γι’ αυτα (που με την ιδια λογικη ειναι επισης σωστα βασει κανονισμους, αλλα απλα δε δινονται) μαζευαμε δακρυα για το κυπελλο που στερησαν στον παοκ.
ΥΓ.: Ο γαυρος που εφτιαξε το βιντεο απλα δεν υπαρχει …τραγικος οσο παιρνει.
AXAXXAXAXAXAX, η σφαγή της μπουγάτσας λέει! :lol: :lol: :lol:
Γάμησε το βίντεο…
Πέρα από ένα εντυπωσιακότατο στατιστικό στοιχείο, τι άλλο είναι. Σημαίνει κάτι?
Είμαστε και η πρώτη ομάδα σε κίτρινες κάρτες, μία από αυτές που δεν έχει κερδίσει πέναλτι και η μοναδική που κλαίγεται λανθασμένα για τη διαιτησία.
Ερώτηση; Είπα εγώ ότι με βάσει των κανονισμών σωστά διαμαρτυρήθηκες πέρσυ για τον αγώνα κυπέλλου; Σου απαντάω ο ίδιος. ΟΧΙ.
Επίσης μάλλον δεν θυμάσαι ούτε την απ’ ευθείας κόκκινη που δεν έδωσε στον δικό σας Γκαρσία απέναντι στον δικό μας στο πρώτο ημίχρονο ούτε το κατέβασμα της μπάλας με το χέρι στην περιοχή από τον Λέμπο. Η επιλεκτική μνήμη βλέπω είναι μεγάλο προσόν αυτού που στερείται επιχειρημάτων.
'Οχι. Σημαίνει αυτό που γράφω.
Είστε και πρώτη ομάδα στις κόκκινες που έχει πάρει αντίπαλος. Επίσης είχα πει ότι δεν είδα τις φάσεις με τον Πανιώνιο αλλά σας πιστεύω. Τώρα που τις είδα όμως γέλασα πάλι βλέποντας και τις φάσεις που διαμαρτύρεται ο Πανιώνιος που είναι εξ ίσου σοβαρές.
Ρε συ διαβαζεις καθολου τι γραφω ή οχι;;;
Σου λεω για το φετινο οτι λετε οτι με βαση τους κανονισμους ειναι πεναλτι και σου απαντω οτι για παραδειγμα με βαση τους κανονισμους κι οι 2 κοκκινες που πηρατε με γαυρο περσι στο κυπελλο ηταν σωστεs.
Στη μια εχουμε σφαγη βεβαια του παοκ, στην αλλη ορθοτατη διαιτησια …χατηρια εγω δε χαλαω.
Βεβαια σε ολο αυτο εσυ απαντας για το περσινο ματς κυπελλου. 8O
Α, και αν καποιος δεν ειχε βαλει το χερακι του δε θα 'χαμε φτασει ποτε στην παραταση για να γινει το χερι του Λεμπο.
Οπως, επισης ξερεις οτι αν ψαξουμε για καρτες σε εκεινα τα 2 παιχνιδια δε θα μεινει τιποτα ορθιο και για τις 2 ομαδες.
δενεχωεπιχειρηματα-3
Δεν έγραψες πουθενά ότι αναφέρεσε στο παιχνίδι του Ολυμπιακού. Και βαριέμαι να ξαναγράφω και για εκείνο το ματς. Άλλωστε και να το κάνω εσύ θα θυμηθείς όποια φάση θες από ένα άλλο και πάει λέγοντας. Ένα θα σε ρωτήσω. Έγραψα εγώ ποτέ ότι με το γράμμα του νόμου ήταν σωστή η διαιτησία στο περσυνό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό; Απ’ ότι καταλαβαίνω ουσιαστικά συμφωνούμε. Και οι 2 λέμε ότι με το γράμμα του νόμου ο Άρης δεν αδικήθηκε στο ματς της Τούμπας. Eγώ προσωπικά είμαι νομοταγής πολίτης. Εσύ;
Και δυστυχώς πάει κάπως έτσι. Περιμένω να βιάσουν την μπαοκάρα για να γελάσω και γω.
Αν συγκρίνεις την ακύρωση γκολ και την καταμέτρηση οφσάηντ γκολ με κίτρινες κάρτες -που στη τελική απλά άφησε το σκληρό παιχνίδι, γιατί και από τον πανιώνιο έπρεπε να πάρουν αρκετές-, είσαι τραγικούλης. Εκτός από παοκτσής δηλαδή.
Έτσι όπως πάει το φετινό πρωτάθλημα θα περιμένεις πολύ.
(: …