Βρίσκει δίχτυα αφού γαμώτο.
Sorry αν παρεμβαίνω, αλλά ως νέος φορουμήτης θα ήθελα να εκδηλώσω την λατρεία μου για τον θεό του πολέμου.
P.S. Ο Ντικούδης είναι για A2
Καλώστον. Το υστερόγραφό σου λέει την αλήθεια.
Γεια σου Μάνο.
Μα είναι και καταραμένος? εκεί που πας να πλησιάσεις τον γαύρο χάνει το τρίποντο και τρώμε 9 πόντους σερί? Τίποτα δεν είναι τυχαίο.
Θέλει πάρα πολύ δουλειά το θέμα με το μπάσκετ του Άρη.
Ο Ντικούδης για παγκίτης καλός είναι. Για το βάθος του πάγκου όμως.
Ο Μπάρλος θα μας βοηθούσε πολύ φέτος που τον είχαμε ανάγκη αλλά τραυματίστηκε.
Χρειαζόμαστε ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ψηλό, είναι τραγικό αυτό που συμβαίνει, ο Μπετς μόνος του τι να κάνει. Και ο Χαριτόπουλος φιλότιμο παιδί είναι, αλλά αν είσαι τόσο φτωχός στη φροντλαην και θες να τερματίσεις στο πάνω μισό του πίνακα είσαι απαράδεκτος. Το ξέραμε από την αρχή της χρονιάς αλλά κανείς δεν έκανε τίποτα. Φαίνεται το μπάτζετ δεν έφτανε για να πάρουμε κάτι της προκοπής και περιμένουμε για να πέσουν τα κασέ.
Στην περιφέρεια μπορεί να φαίνεται ότι έχουμε πολλές λύσεις, αλλά μαηλς, κλαρκ, ντίξον δε χωράνε. Πρέπει να μείνει ένας εξ’ αυτών, άντε 2, και να τους στρώσει ο προπονητής να μην κάνουν του κεφαλιού τους με την κλασική αμερικάνικη νοοτροπία.
Τέλος, δεν έχουμε πλέυ μέηκερ. Κάποιον που να κάνει παιχνίδι και να μην κοιτάει πρώτα την πάρτη του. Ο Αργυρόπουλος βοηθάει όσο μπορεί απ τον πάγκο αλλά χρειαζόμαστε κάποιον βασικό.
Αυτά εν ολίγοις. Βράστα Χαράλαμπε δηλαδή
εδιτ: Α και να έχουμε ποτέ το μυαλό μας και στην άμυνα
Αν εξαιρέσω την μεταμφίεση του Σκορδίλη σε Χαριτόπουλο καλά τα λες.
Το σίγουρο είναι ότι ένας μυαλωμένος πλειμέικερ και ένας γρήγορος ψηλός είναι άμεση ανάγκη.
o σκορδιλης εχει πολυ καλα στοιχεια αλλα δειχνει απιστευτα απειρος…
καθε φορα που παιζει κανει τζαμπα φαουλ και συμπληρωνει 5 φαουλ πολυ γρηγορα…
φερτε τον ουιλκινσον ρε…
Και γαμω τις δημοκρατιες μιλαμε…
Γαμα τους. Θα πάμε έτσι κ αλλιώς
Λενε οτι παιρνουμε Φρεντι Αντου …πρεπει να χαρω ή μπα;;; :-s
Αν τον έπαιρνες στο football manager θα χαιρόσουν.
Στην πραγματικότητα δεν ξέρω. Αν και λένε ότι είναι καλό ταλέντο.
Που το άκουσες; Εγώ για άλλον αμερικάνο ξέρω. Τον επιθετικό της φουλαμ.
Γι’ αυτο φοβαμαι. :-s
Το λεει στην κεντρικη του Σ-3 οποτε φανταζομαι ειναι στανταρακι.
Θα δουμε …απο τη στιγμη που ειναι επιλογες του Κουπερ, κατι θα ξερει παραπανω.
ολοι γηπεδο με τη γρια…
Πρέπει.
αντε αρειαναρα!!!με τη νικη σημερα!!!
Άρχισε το Πάρτυ κι είναι ακόμα Μεσάνυχτα…:p:p Ντερμπι…
Kαι ξέρεις ποιο είναι το θέμα; Ότι εσύ και ο καθένας που βλέπει ελάχιστα ματς του άρη και διαβάζει στα πεταχτά για το ματς από μια εφημερίδα θα συνεχίσει να λέει αυτό:
Θα διαβάζει στις εφημερίδες αύριο ότι ο Κάμπορα έβαλε πάλι 2 γκολ και θα πει “τι παικτούρα είναι αυτός”. Βάλτε τον Κόκε στον πάγκο επιτέλους.
Οι αριθμοί όμως δε θα σου δείξουν το ΠΑΡΤΥ και το μεστό μυαλωμένο παιχνίδι που έκανε ο Κόκε για ακόμα μια φορά φέτος, γιατί ούτε ασίστ έβγαλε, άσχετα αν προήρθαν από αυτόν τα 2 γκολ, ούτε γκολ έβαλε. Ούτε επίσης θα καταλάβεις ότι από τα 8 γκολ του Κάμπορα που “έχει επαφή με τα δίχτυα” (έλεοςςςςς) τα 7 τα έχει βάλει απ’ το μισό μέτρο. Η αφελέστατη δικαιολογία θα είναι ότι έχει “καλή τοποθέτηση” (ξαναμανα έλεοςςςς)
Δε θέλω να στην πω, λογικό είναι να έχεις τέτοια άποψη. Παρόμοια άποψη θα είχα κι εγώ αν αυτό γινόταν σε μια ομάδα που παρακολουθούσα επιδερμικά, πχ στη Λάρισα. Το τραγικό όμως είναι ότι μετά από 4-5 ματς κανείς δημοσιογραφίσκος δε θα θυμάται αυτά που έκανε ο Κόκε και ο Κάλβο σήμερα. Όταν κάνουν την ανασκόπηση θα μιλάνε για τα γκολ του Κάμπορα. Βέβαια η αθλητική δημοσιογραφία είναι ο πάτος του πάτου και το ξέρουμε, οπότε δε λέω κάτι καινούριο.
Μάνο στο ποδόσφαιρο όλα χρειάζονται, ο inzaghi έκανε καριέρα πάνω στην γράμμη του offside.
και τώρα αρχίζουν οι υπερβολές
Μυθικό ποδόσφαιρο από την ομάδα σήμερα. Θύμισε Βαλένθια του Κούπερ
Κάντε και τους παραλληλισμούς (nafti = mendieta , koke = angulo , Πρίττας = farinos , campora = claudio lopez , Λαμπριάκος = dave mustaine )
Δεν το περίμενα να επικροτήσω προπονητή που παίζει 4-4-2 γιατί το θεωρώ αναχρονιστικό, αλλά μα τη πίστη μου το παίζει τέλεια.
Ελεοςςςςςςςς!!!
manos87 βγαλε τον κοκε απο αβαταρ ΤΩΡΑ.