Όχι. Στο α’ ημίχρονο παίζαμε μπαλάρα. Μόνο το γκολ έλειπε.
To oτι το χουν προτεταμενο και στις 2 περιπτωσεις μετραει,οχι αν εκαναν υποδοχη καρφι η ταπα.Πεναλτι και τα 2 ειναι…
Aυτο εννοω.
Αλλα αν δε γινοταν το κουλο, ο ΑΡΗΣ ισως δεν εκανε το γκολ.
Τοτε θα γινομασταν παλι οι γραφικοι ομως.
Παραμένουμε γραφικοί ρε. Δε πήραμε στον α’ γύρο πέναλτι.
Αλλο το παρατεταμενο του Νετο, που παει να καλυφθει και αλλο του Ντουντου που παει στη μπαλα.
Γνωμες…
Καμία σχέση οι 2 φάσεις, εκείνο με τον ΠΑΟΚ το δίνεις μόνο άμα θες να σπρώξεις.
Δεν είναι πέτσινο όπως μια βουτιά αλλά σίγουρα δεν είναι και ο ορισμός.
Το σημερινό ήταν πέναλτι-μαρς.
Κατά τ’ άλλα η διαιτήσια ήταν μια χαρά.
Εκτος αυτου η πιο “φλωρικη” (κυριολεκτικα το λεω) εχει τι περισσοτερες καρτες στο πρωταθλημα (νομιζω 42).
Όχι.
Το θεμα ειναι οτι πηγαινει ουσιαστικα το χερι προς τη μπαλα,οχι το αντιθετο.Προεκτεινει τον ωμο του τελευταια στιγμη ενω εχει χρονο να το κολλησει πανω του η να μην αντιδρασει ετσι τελος παντων…
(Ουτε ηταν θεμα ισορροπιας οπως στο Μιλαν Ρεαλ που δε μπορεις να πεσεις αλλιως για τακλιν ξερω γω)
Νταξει μαρς ισως να μη το λες αλλα σιγουρα δινεται…
Δινεται μονο αν θες να σπρωξεις οπως ειπε ο ΚρισΠ.
Και ειπα να μη τη γραψω γαμωτο τη τελευταια προταση.
δηλαδη αν δινεται το πεναλντυ με τον παοκ μονο οταν θελει o διαιτητης να σπρωξει,οταν δε δινεται πεναλντυ σαν του ντουντου τι θελει να κανει ο διαιτητης?
Ακριβώς αυτό. Επειδή ήμουν στο σημερινό ματς ο μοναδικός άνθρωπος στο γήπεδο που δεν είδε το πέναλτυ πρέπει να ήταν ο Παμπορίδης.
Y.Γ: Επίσης να πω ότι ο Άρης έπαιξε μπαλάρα. Πρίττα και Χαβίτο δεν τους γνώριζα…
καλα η ατμοσφαιρα ηταν απιστευτη τη κυριακη αν εξαιρεσης το οτι καναμε ντου στο πουλμαν μας(κ αυτοι βυσινι το κανανε?θ μ πεις αρης εισαι…)ολα πηγαν τελεια η ομαδα η κερκιδα ολα…κ ακομα ενα μπουφαν μου καηκε οταν αναψαν οι πυρσοι…
περιμενουμε μεταγραφες…
ΑΡΗΣ ΠΑ-ΝΤΟΥ!
ΕΠΟΣ! :lol: :lol: :lol:
Eiδες ομως αποτελεσματα…:lol:
Θέλω Τζιμπούρ.
Αχ κιε γώ!
επίσης θέλω να φύγει ο Γιαννάκης απ’ τους αχάριστους γάβρους και να έρθει επιτέλους να μας στρώσει.
Τι καλά.
κ εγω πιστευω οτι ο τζιμπουρ ειναι μια καλη λυση…