για την ακριβεια νομιζω πως ηταν ο μεσος ορος εισητηριων του αρη του 10.200 και οχι ο σημερινος
ο μεσος ορος ηταν 12.700…
Τι πρεπει να γινει για να παρει το μπουλο αυτος ο κοκκε? Ημαρτον κυριε…
Αλλαγή στο πάγκο της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του Άρη, καθώς στην θέση του Γιώργου Καλτσίκη ανέλαβε ο Μανώλης Σκουλικάρης, ο οποίος έχει αγωνιστεί και ως παίκτης στους «κίτρινους».
αχαχαχα στο ΣΤΟΙΧΕΙΟ του λοιπόν!
Εγώ πάντως που είδα το πρώτο ημίχρονο ο Κόκε ήταν ο καλύτερος του Άρη. Δεν φταίει αυτός αν στην ομάδα παίζουν Βανγκέλι, Γκιάρο, Γκρασιάν, Χαβίτο και Πρίττας. Φυσικά δεν έχει σχέση με τον παλιό Κόκε και αμοίβεται αδρά.
mpoylo oloi!
κατι ακουγεται για τζιμπουρ…
Ο Κοκε μια χαρά παίχτης είναι και το ότι έπεζε καλύτερα τις 2 πρώτες χρονιές έχει να κάνει και με τη θέση που έπεζε!Με τον΄Ογιος έπεζε καθαρά φορ ενώ τις άλλες από δεξιά και αριστερά μέχρι 10ρι που ακόμα και εκεί έβγαλε μπόλικες ασιστ. Πάντως έχει βελτιωθεί στα τελευταία ματς και θα συνεχίσει πιστέυω με τον Κούπερ.Θα πάει καλά η ομάδα 2ο γύρο!!!
Γιατί.
Σε ικανοποιει ο κοκε με την παρουσια του? Νομιζω ο κοκκε οτι ειχε να δωσει στον Αρη το εδωσε,δεν τραβαει πλεον,καιρος να κοιταξει ο Αρης για καποιο αξιολογο σεντερ φορ που θα εχει εφεση στο γκολ. Προς θεου οχι τον χαριστεα.
Εγώ άνετα θέλω Χαριστέα πίσω, τους φίλους μου τους έχω πρήξει. Ο Κόκε είναι ιδιαίτερη περίπτωση, πραγματικά δν ξέρω τι να πω με δαύτον. Πολλα κιλά μπάλα… κάποτε, τώρα μόνο πολλά κιλά
Θα κάνετε τίποτα αύριο; Θα είμαι εκεί οπότε ελπίζω να δούμε λίγο μπάλα.
Με πέτρες υποδέχτηκαν οπαδοί του Άρη το πούλμαν της… ομάδας τους!
Ένα απίστευτο σκηνικό συνέβη λίγο πριν την έναρξη της αναμέτρησης του Άρη με τον Ολυμπιακό για την 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος.
Οι φίλοι του Άρη που είχαν συγκεντρωθεί έξω από το «Κλεάνθης Βικελίδης» νομίζοντας πως το πούλμαν που έφτασε πρώτο ήταν του Ολυμπιακού, πέταξαν μπουκάλια και πέτρες. Η παρέμβαση των ΜΑΤ όμως ήταν άμεση και έτσι τα πράγματα ηρέμησαν.
#-o#-o Ειναι δυνατον να μπερδευτηκαν?:lol:
Κατά το 2010 θα λήξει το παιχνίδι.
Ωραίος ο Ντιόγκο ε.\
Ο Νέτο θα εκτελέσει φάουλ με τον Ντουντού να βρίσκει την μπάλα με το χέρι στο τοίχος και τους παίκτες του Άρη να διαμαρτύρονται για πέναλτι.
Αυτό είναι σα το πέναλτι που είχε κερδίσει ο παοκ. είναι ή όχι?
“Ο ΓΕΝΝΑΙΟΣ ΦΕΥΓΕΙ…”
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΧΑ
ΞΕΦΤΙΛΕΣ
ΒΛΑΚΕΣ
ΒΛΑΧΟΙ
ΜΑΘΕΤΕ ΝΑ ΧΑΝΕΤΕ ΡΕ
Πότε τελειώνει ρε.
Α, έκανε το σουτ ο Ζαϊρί και μετά
ναι…αυτο που επεμενες επι βδομαδες οτι δεν ειναι πεναλτυ.
Να αρχίσω τη κλάψα τώρα, ή δε πειράζει αφού κέρδισα?
Συγχαρητήρια στον Άρη, μπαλάρα έπαιξε και το εννοώ.
Καμια σχεση οι δυο φασεις.
Ο Νετο κοιταξε να καλυφθει κι η μπαλα τον βρηκε στον ΑΓΚΩΝΑ.
Σημερα ο αλλος εκανε καρφι να πουμε.
Βεβαια, το οτι ενα δοθηκε μαρς (8O) και το αλλο τιποτα.
Αν βεβαια ο ΑΡΗΣ εχανε βαθμοθυς απο αυτο το πραμα, θα εφταιγε η “κακη” ομαδα του και εμεις θα ημασταν οι κλαψιαρηδες κτλ κτλ.