ποιοι ειναι αυτοι οι καθηγητες της διετησιας σεφιροθ?και γιατι πρεπει να περιμενω εγω να ακουσω αυτους για να ξερω αν ειναι πεναλτυ η οχι…τουλαχιστον το 1 ηταν πεναλτυ…
Ο ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΟΣ Βαρούχας είναι ΡΕ.
ε καλα…μεταξυ μας τωρα…και περιμενεις ασπρομαυρο να ειναι αντικειμενικος για διετησια?
Ναι. ???
Οχι!!!..οσο ΠΑΟΚ και να ειμαι…πιστευω πως ειμαστε οτι ναναι στην αντιμετωπιση της διαιτησιας οπως ολοι…δικαιολογουμε την απαθεια των ποδοσφαιριστων μας με το γνωστο “ε ναι αλλα δεν μας επαιξε και ο διαιτητης”…και αν οντως ειπε κατι τετοιο ο βαρουχας…θα ναι κρατημενο για καποιο ματσ που θα παιχτει το ιδιο με μας.
Έχεις δίκιο, δε ξέρεις τι λες.
μια πικρη αληθεια ειναι οτι αυτες οι 2 ομαδες καποτε ηταν καλες
θυμαμε περιοδους 86 και λιγο πιο μετα για ναπαρεις χ μεσα σε τουμπα και χαριλαου
επρεπε να εχεις παει στη τηνο για να κανεις ταμα
τωρα οποιος παει εκει απλα παιρνει 3 βαβμους και την φευγει κυριος
βεβαια γουσταρω χαβιτο\νετο παιχταραδες και πιο παλια ο παοκ ειχε μερικους καλους παιχτες φραντζεσκο\μαγκντι τολμπα
αν και δεν παρακολουθω μπαλιτσα εδω και καμια 5 ετια οι πιο πολοι ειναι ασχετοι
α τοτε ειχε και ο οφη καλη εδρα οταν δεν γινοταν οφις και διναν τα παιχνιδια8)
αυτα τα λιγα και μια ερωτηση χωρις παρεξηγηση ρε μαγκες
γιατι τους παοκτσηδες τους λενε …φιανους του βορα???
η ισχυει και για τον αρη αυτο??
αυτο που λεει λαλαλα λα δικεφαλε μακακα λαλαλαλα …φιανε του βορρα
θα ρθω ξανα για να σε κινηγισω κτλ
αυτο πιοιοι το εχουν βγαλει αριανοι\γαυροι\βαζελοι???:-k
νομιζω το χουν βγαλει Αριανοι…μας λεν ρουφιανους γιατι νομιζω οτι σε εναν τελικο που επαιζε αρης-ολυμπιακος εμεις πηγαμε σαν οπαδοι με το μερος του ολυμπιακου…κατι τετοιο…
Εγω απλα εγραψα αυτα που ειπωθηκαν σε αθλητικες εκπομπες…και φυσικα δεν τα εγραψα για να κοιμηθουμε ησυχα…απλα μετα απο τοσες διαμαρτυριες που ειχε ο ΑΡΗΣ για την διαιτησια βγηκαν πολλοι και ειπαν οτι στο παιχνιδι με τον λεβαδειακο η ομαδα μας ευνοηθηκε.Καμια περιπτωση δεν ηταν πεναλντυ.
Τί έγινε ρε παιδιά; Τον πούλο ο Αμπρέου; Όχι τίποτα άλλο επέστρεφα από Τορίνο όταν ερχόταν και έφαγα τρελή καθυστέρηση για να φύγω από το αεροδρόμιο
εμ…0-1 τελικο σκορ Αρης-Αστερας Τριπολης…
χασαμε και το στοιχημα…[-X[-X[-X
γαμωωω
μαρεσει που ελεγα οτι πλεον ο κοκε δεν κανει για τον αρη…
ο χαβιτο σημερα περασε εναν αντιπαλο μονο…
μια φορα…
αυτο…:!::!:
[SIZE=“3”]
ΓΙΑΤΙ…???[/SIZE]
Δεν ξερω τι πρεπει να γινει…πραγματικα…ΞΥΛΟ???#-oΠΡΟΣΤΙΜΟ??..Τι να πω!!!
Να δω μεχρι ποτε θα αντεχει ο λαος τετοιες εμφανισεις!!
Ο Γρασιαν ελπιζω να παει πακετο με τον αμπρεου…αντε φτανει…
α και κατι αλλο…10.200 εισητηρια???περιμενα περισσοτερα…
εγω τι να πω που αν και δεν ειμαι αρης ελεγα ο οτι ο Γρασιαν θα γραψει ιστορια στο κουτσοελληνικο πρωταθλημα…???
Πολύ κοντά σε συμφωνία για την ανανέωση της συνεργασίας για έναν ακόμη χρόνο βρίσκονται η ΠΑΈ Άρης και ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ όπως μετέδωσε πρώτο το «Αθλητικό Metropolis». Ο μάνατζερ του Αργεντίνου τεχνικού βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες στη Θεσσαλονίκη και συζήτησε με τους ανθρώπους της ομάδας για την επέκταση της συνεργασίας με τον κ. Κούπερ. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν, οι δύο πλευρές έχουν καταλήξει σε μία πρώτη συμφωνία. Το νέο συμβόλαιο του κ. Κούπερ θα του αποφέρει περίπου 1εκ. Ευρώ ετησίως ενώ ο Αργεντίνος τεχνικός θα είναι αυτός που θα έχει τον πλήρη έλεγχο στο αγωνιστικό κομμάτι αλλά και στα μεταγραφικά ζητήματα. Η συμφωνία ανάμεσα σε Άρη και Κούπερ αναμένεται να ανακοινωθεί μέσα στις επόμενες ημέρες. Η ΠΑΕ Άρης θέλει με τον τρόπο αυτό να δώσει και μία απάντηση στα όποια σενάρια ακούστηκαν τελευταία για τον κ. Κούπερ.
πηγη http://www.metrosport.gr/konta-se-ananeosi-me-ton-ari-o-ektor-raoul-kouper
παντως ειναι ακατανοητο αυτο με τον αρη…
ειναι η πιο προσεγμενη ομαδα στην ελλαδα…
και ομως δεν μπορει να κανει 2 σερι νικες… ουτε καν 2 σερι καλες εμφανισεις…
τωρα με τον ολυμπιακο…
αυτο ειμαι σιγουρος οτι θα το παρει…
αλλα με ολα τα αλλα ματς τι θα γινει…??
Μηδέν η ομάδα. Μετά μπαχαλάκια ε. Χαχαχαχαχ ρε.
Γιατί περίμενες περισσότερα? Επειδή δε το είχε η τν και επειδή είχε καλό καιρό?
γιατι πουλατε προλογο και καλα λαος και εβλεπα ενα πεταλο μισογεματο…
ΑΡΗΣ ? Δεν… άντεξαν οι οπαδοί, φυγαδεύτηκε η αποστολή
Πολιορκημένη? μέσα στα αποδυτήρια του ?Κλεάνθης Βικελίδης? είναι η αποστολή του Άρη. Εξαγριωμένοι οπαδοί με αφορμή τις κακές εμφανίσεις και τα αρνητικά αποτελέσματα, μαζεύτηκαν έξω από το γήπεδο, στην οδό Παπαναστασίου και περίμεναν τους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι, βέβαια, δεν βγήκαν έξω για να μην οξυνθεί η κατάσταση.
Οι οπαδοί του Άρη, αντέδρασαν και ζητούσαν από τις δυνάμεις της αστυνομίας να τους αφήσουν να μιλήσουν με τους ποδοσφαιριστές. ?Αφήστε μας να τους κοιτάξουμε στα μάτια να μας πουν τι φταίει. Δεν πάει άλλο, είμαστε οι ιδιοκτήτες, εμείς χρηματοδοτούμε την ομάδα, σε εμάς πρέπει να λογοδοτήσουν?.
Αρχισαν τα οργανα…