Το να παραθεσεις ενα επισημο δειπνο ειναι ευκολο φιλε μου. Πως ομως μπορεις να το παραχεσεις? Πως μπορεις να κανεις καγκουριες και να σε διωξουν απ’το τραπεζι χωρις να λενε “πφ, ερασιτεχνης…”? Ποιο απ’ολα αυτα ειναι πιο σιχαμερο και κανει τους γυρω σου ν’αηδιαζουν? Πειτε κι αλλα αν θαρρειτε οτι δεν σας καλυπτω.
Το πολλ αυτο δημιουργηθηκε στα μυαλα μιας παρεας που εκανε μυτηνγκ το μεσημερι σε γνωστο εστιατοριο της πολης. (Εγω, Ρονης, Ελανορ, Τουριν, Ροκιν Μανστα-οι υπολοιποι δεν μας ακουσαν κι εφαγαν χωρις να σιχαθουν)
Χι. Θυμήθηκα ένα κορυφαίο από ταινία: (βλέπε: Οι εντιμότατοι φίλοι μου 3) βγάζεις τη μασέλα και τη ρίχνεις στο ποτήρι με το κρασί σου…
Το τελευταίο είναι ολ τάιμ κλάσικ. Δεν είμαι σίγουρη όμως και το μαρούλι ήταν γερό, θα το σκεφτώ. :roll:
δε θα διαλεξω τιποτες!!ειναι ολα απιστευτα ωραια οπως τα σκεφτηκαμε και στο μυτινγκ!!ψηφιζοντας το ενα υποβιβαζεις τ αλλο!!τι να πω!!τα αγαπαω εξησου ολα!!πρεπει να τα δοκιμασουμε λαϊβ!!!:bow2: :bow2: :bow2: :bow2: :vibrate:
ΥΓ. : στην ωρα του πρωινου -πλουσιας οικογένειας- χεζεις μεσα στα κρουασαν.
Και τελος , στην ωρα του επιδορπιου κανεις πυροκλανι για να αναψεις τις μπανανες φλαμπε.