Πως να παραχεσετε ενα επισημο δειπνο

Το να παραθεσεις ενα επισημο δειπνο ειναι ευκολο φιλε μου. Πως ομως μπορεις να το παραχεσεις? Πως μπορεις να κανεις καγκουριες και να σε διωξουν απ’το τραπεζι χωρις να λενε “πφ, ερασιτεχνης…”? Ποιο απ’ολα αυτα ειναι πιο σιχαμερο και κανει τους γυρω σου ν’αηδιαζουν? Πειτε κι αλλα αν θαρρειτε οτι δεν σας καλυπτω.

Το πολλ αυτο δημιουργηθηκε στα μυαλα μιας παρεας που εκανε μυτηνγκ το μεσημερι σε γνωστο εστιατοριο της πολης. (Εγω, Ρονης, Ελανορ, Τουριν, Ροκιν Μανστα-οι υπολοιποι δεν μας ακουσαν κι εφαγαν χωρις να σιχαθουν)

Όσοι έχουν δει το Borat ξέρουν.-

Χι. Θυμήθηκα ένα κορυφαίο από ταινία: (βλέπε: Οι εντιμότατοι φίλοι μου 3) βγάζεις τη μασέλα και τη ρίχνεις στο ποτήρι με το κρασί σου… :stuck_out_tongue:
Το τελευταίο είναι ολ τάιμ κλάσικ. Δεν είμαι σίγουρη όμως και το μαρούλι ήταν γερό, θα το σκεφτώ. :roll:

το τελευταιο ρε!!

Led,νόμιζα ότι καμένα τόπικς κάνεις μόνο μεταμεσονύχτια,τώρα τι έγινες,εξελίχθικες(σαν Pokemon:p )?

Ρε ειχα οντως σκεφτει να περιμενω ως το βραδυ, αλλα δεν ξερω, ηταν πιο δυνατο απο μενα. :frowning:

Καλα εκανες αγορι μου! Αν και θελουμε τον παλιο λεντ πισω!

Παντως οι επιλογες του πολλ ειναι μια και μια, με την τελευταια να κοσμει το πλουσιο βιογραφικο μου8)

Όπως και να 'χει,ψηφίζω τη πρώτη επιλογή…απορώ που τα σκέφτεσε:lol: θεόςςςς:bow:

Δεν ξερω απ’αυτα, τρωω ευπρεπως οταν το απαιτουν οι περιστασεις.:expressionless:

sorry, αλλά μου φαίνεται πολύ μεγάλη αηδία το συγκεκριμένο τόπικ… Ειλικρινά αηδίασα και ανακατεύτηκα. Έλεος…

Αυνανιζόμαστε και τελειώνουμε στο τζατζίκι (για να μη φαίνεται)
ΧαχΑχαΧαχΑχαΧΑχΑαΧΑχΑ

τα έσπασε (όχι πώς τα άλλα είναι κατώτερα αλλά αυτό …)

αν και πάντα προσπαθώ να τρώω ευπρεπώς ποτέ δεν τα καταφέρνω και χωρίς να προσπαθώ (μου βγαίνει έτσι …)

Και δεν πήγε καν 12…:roll:

XXAXXAXAXAXXAXAXA…Led o αντί-Zαμπούνης…:lol:

Eχω λίωσει στο γέλιο λέμε! Πωωωω δεν ξέρω τι να πρωτοδιαλέξω! χαχαχαχααχχαχαχαχααχαχχα

κλανεις σε ενα αδιο μπουκαλι κρασι κ το δινεις με το ζορι να το μυρισουν οι αλλοι!

δε θα διαλεξω τιποτες!!ειναι ολα απιστευτα ωραια οπως τα σκεφτηκαμε και στο μυτινγκ!!ψηφιζοντας το ενα υποβιβαζεις τ αλλο!!τι να πω!!τα αγαπαω εξησου ολα!!πρεπει να τα δοκιμασουμε λαϊβ!!!:bow2: :bow2: :bow2: :bow2: :vibrate:

Ψηφίζω το τελευταίο και …
ΑΥΤΟ ------>

Φοβερο τοπικ Led!
Θεϊκη ιδέα Σακη!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ΥΓ. : στην ωρα του πρωινου -πλουσιας οικογένειας- χεζεις μεσα στα κρουασαν.
Και τελος , στην ωρα του επιδορπιου κανεις πυροκλανι για να αναψεις τις μπανανες φλαμπε.

για να καταλαβετε τι τραβαμε στα μυτηνγκ

Μ’ αρεζαν τα δυο πρωτα κι εκεινο με το πηρουνι και τ’ απαυτα…

:lol2: :lol2: :lol2: :lol2:

:lol: :lol: Εκεί που τα λόγια σταματούν…:lol: :lol: