Aπο προσωπικες εμπειριες το πιο καφρικο που εχω κανει ειναι να εχω φαει Κυριακη του πασχα 6 βραστα αυγα,εχω πιει 2 λιτρα κοκα κολα και εχω ακολουθησει με το ζορι τους γονεις μου στην αχωνευτη γιαγια μου για το πασχαλινο τραπεζι.Απο τοτε δεν με εχουν ξαναπιεσει να παω να την δω γιατι εκανα το σπιτι της Χιροσιμα.
Το πυροκλανι ειναι επικινδυνο αν εισαι τριχωτουλης για θα γινει ο κωλος σου σαν την Ηλεια και την νοτια Ευβοια το φετινο καλοκαιρι.Το εχει κανει φιλος που ειναι σαν αρκουδα και ακομα ψαχνει τις τριχες του.
Ο ιδιος εχει βγει με μια κωλοσαυρα ραντεβου και εχει βγαλει το παπαρι του και το εχει βαλει αναμεσα σε 2 φετες του καλοριφερ του εστιατορειου που ητανε.
Και αλλα πολλα ομορφα!!!
Τωρα θεωρω εντελως καφρικο να φυσηξεις την μιξα σου και να την αφησεις να κρεμεται απο το ρουθουνι ενω τρως κανωντας κινησεις σαν εκρεμμες.
Μπορεις επισης να καθαριζεις τα αυτια σου με τις οδοντογλυφιδες και μετα να τις ξανατοποθετεις στη θηκη τους προσφεροντας τες στον/στην συνοδο σου
προτειμω το ρεψιμο μς τζατζικι…
Όντας τόπικ που προήλθε συλλογικά, την ώρα του φαγητού, το πνεύμα εκείνης της μέρας είναι ακόμα δυνατό. Για πάμε λοιπόν:
-
Να φταρνίζεσαι πάνω στο κρέας του διπλανού, εφόσον παραπονεθεί οτι το βρίσκει “στεγνό”.
-
Το αερίσιο και με χάρη τίναγμα των μαλλιών πάνω απο την κοινή για όλους χωριάτικη σαλάτα, σε περίπτωση που της λείπει το αλάτι. Η πιτυρίδα είναι συχνά εξαιρετικό αντικατάστατο.
-
Να σκαλίζεις τη μύτη σου με την άκρη του μαρουλιού (η τρίτη επιλογή του πολλ, παραφρασμένη ελαφρώς).
-
Να ρευτείς δυνατά την ώρα που έχουν όλοι σηκωθεί για πρόποση και κάνεις πρόταση γάμου στην αγαπημένη σου.
-
Το διεξοδικό πλύσιμο των χεριών μέσα στην κανάτα με το νερό.
-
Εφόσον λείπει η χαρτοπετσέτα απο την κοπέλα στη διπλανή θέση, την οποία και γουστάρεις, μπορείς να κάνεις την ευγενική παραχώρηση και να της δώσεις να σκουπιστεί με τις κάλτσες σου, τις οποίες και έχεις να αλλάξεις ένα μήνα.
-
Απλά να τρως απο το πιάτο του διπλανού, και μόνο (κσέρετε πόσο αστείο είναι αυτό?)
Απο τις επιλογές του πολλ, δαγκωτό το πρώτο, το σκούπισμα των χεριών με τα μαλλιά της διπλανής (εξυπακούεται οτι έχουμε φάει μόνο με τα χέρια πριν), και το πολύ καλό γλύψιμο της επιφάνειας της μπριΤΖόλας του άλλου πριν τη φάει.
να κάνεις εμετό στην πιατέλα με το φαγητό και να ταίσεις τους παρεβρισκομένους!
Χαχαχα! το παραχεσα???
να αλλάξω τον τίτλο του τόπικ στο “πείτε την μεγαλύτερη μαλακία?”
όπως είπε κ ο κάρβου - έλεος
Ημουν σίγουρη ότι μπορώ να πώ την μεγαλύτερη μαλακία!
Σαν πολύ Carcass ακούς εσύ τελικά…
:lol:
ίου Λεντ! (και μπλιαχ και τα ρέστα).
Ευτυχώς καθόμουν στην άλλη άκρη του τραπεζιού…
Καημένε Βάγγελα… και εγώ που μπέρδεψα το απελπισμένο ύφος σου με μια απλή προσπάθεια να ακούσεις τι έλεγε ο Σάκης στην άκρη που καθόμουν…
Ευτυχώς όλες αυτές οι αηδίες είχαν ειπωθεί πριν ανταλλάξουμε θέσεις…
Aφού δεν σε πέταξαν στον Θερμαικό πάλι καλά…
:lol:
Μετα τον βιολογικο καθαρισμο δεν μας επετρεπαν να την πεταξουμε μεσα.
:cold: :cold: :cold:
:cold:
Πάω να κοιμηθώ…θα σε εκθέσω αύριο στο σωστό τόπικ .
:lol2: :lol2: :lol2: :lol2:
(ξενέρωτη mode on: Κοίταχτσε, ο Θερμαϊκός ΔΕ ΜΠΑΙΖΕΙ να έχει βιολογικό 8O Είναι δυνατόν να έχει ακόμα τόση βρώμα, και με βιολογικό; ξενέρωτη mode off)
Ρε σεις δν ξερετε οτι τον σταματησαν τον βιολογικο καθαρισμο ?!? Εχει και πολυ καιρο μαλιστα …
αυτα ειναι χαζαμαρες που εχει το πολ . λεπον πρωτα χλεπιαζεις το χερενο με το σελινο και δεν καταλαβαινει κανεις τιπετα … μετα χεζεις στη μελιτζανοσαλατα , δηλαδη δινεις ενα πιο σκουρο χρωμα … περνεις την σερβιετα με ην περιοδο της γκομενα σου και την βαζεις μεσα στο γουρουνοπλο και τελος ολα τα μαχαιροπιρουνα πρεπει να τα εχεις πιασει με τα χερια σου μετα απο μλκια . αυτα πιστευω ειναι αρκετα 8)
Οkay.Το πιο αηδιαστικο post σ’αυτο το topic.8O
Sentient εχεις φαντασια παντως!:?
Ψηφισα το τελευταιο.:?
Για περισσοτερες ιδέες δείτε Jackass…Guarantee…:lol:
Δεν άντεξες τελικά ε;Καλά ούτε το βράδυ δεν περίμενες…
Δεν είναι φοβερό που αυτό το τοπικ υπάρχει ακόμα και δεν έχει κλειδωθεί
οποιος το κλειδωσει ειναι φλωρος…ειναι ενα πολ το οποιο ειναι καρπος μιας επικοδομητικης θα ελεγα συζητησης σε ενα δειπνο που παρατεθηκε στο ονομα του φορουμ του ροκιν…οποτε μονο και μονο για αυτο δεν θα κλειδωθει βεβαιως βεβαιως…
(ειδατε με τι ωραια πραμματα ασχοληθηκαμε στο μυτινγκ…εκτος απο το να λεμε κρυα καμμενα ανεκδοτα για τον χριστο και τους σλευερ… )
ον τοπικ πραγματυικα δεν ξερω τι να πρωτοδιαλεξω…ειναι ολα τοοοοσο ωραια…
(να δειτε τον ενθουσιασμο μας οταν αποφασισαμε αυτο το πολ να φυγει προς δημοσιευση…καψιμο…)
Πιστεύω η πρώτη επιλογή είναι ό,τι πιο σιχαμένο. (γι αυτό και την επέλεξα)
Λοιπον:περνουμε το ποτηρι με μπυρα του διπλανου μας,κλανουμε μεσα σε αυτο φροντιζοντας ομως(προσοχη εδω),να φυγουν και καποια “κομματακια” κοπρανων μεσα στο ποτηρι.Επειτα του το προσφερομαι προτεποντας τον να απολαυσει τη μπυρα του πριν ζεσταθει.