αισθάνομαι ανώτερος ως άνθρωπος α
Το παραχεσατε το τοπικ α!
τι γαματο τοπικ
πιστευω οτι η μια επιλογη ειναι καλυετρη απο την αλλη
ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΛΕΝΤ;;ΠΟΥ;;;
+999999999999
Καλα αυτο ειναι το Operation Mindcrime των topics.
συμμεριζομαι παντως τον λογο για τον οποιο μας αφησε
για πες …
οχι…
Oυυυ έχω πολλά κατά νου.Πχ
Κατουράς στο κεφαλόσκαλο για να δημιουργήσεις καταρράκτες.
Αφού αδειάσετε τεχνηέντως το περιεχόμενο μιας κανάτας λεμονάδα,κατουράτε για να τη γεμίσετε.
Πηγαινοφέρνετε ένα σπαράγγι στο στόμα σας,κοιτώντας ηδυπαθώς το νεαρό που θέλετε να κατακτήσετε.(τα κορίτσα)
Όταν σας σερβίρουν μπανάνες,τοποθετείτε τη χοντρότερη στην τσέπη σας.Η πράξη θα προκαλέσει μειδίαμα στους κυρίους, μπορεί ακόμα και στις δεσποινίδες.(τα κορίτσα και οι γκει)
Επίσης παλι με μπανανες,τοποθετείτε 2 μανταρίνια εκατέρωθεν της μπανάνας,προκαλώντας πανικό.(τ αγόρια)
Τέλος,αν βρείτε μια τρίχα στη σούπα σας αναφωνείτε “Έκτακτα!!!Μια κωλότριχα!!!”(όλοι μαζί)
Υστεριόγραφο:ναι έχω καεί.
Corpsette κορίτσι μου, εύγε! Ανακηρρύσεσαι ως η πιο κάφρος γυναικεία περσόνα του φόρουμ :lol:
Μην ανησυχείς, το κάψιμο χαρακτηρίζει πολλούς απο μας. (αρχικός εμπνευστής ήμουν εγώ, έχω να ομολογήσω! Ο - εξαφανισμένος απο το φόρουμ - Led ήταν όμως εκείνος που εκτέλεσε την ιδέα και έφτιαξε τις επιλογές στο poll, με τον δικό του, χαρακτηριστικό τρόπο ) 8)
Xμ,εγω θα ελεγα το “φυσας τη μυτη σου στο μαρουλι” αλλα μαλλον μια ξεγυρισμενη ροχαλα θα εκανε καλυτερη δουλεια.
Ανάμεσα μας ζουν μεγάλοι ανθρώποι.
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:EIΣΑΙ ΘΕΑ!!!ΤΕΛΟΣ!
Απ’ όλα αυτά έχω κάνει τα πιο φλώρικα και αυτά μισά. Έχω σκουπίσει τα χέρια μου σε μαλλιά διπλανού και έχω δείξει (με όλη μου την παρέα δηλαδή) τι έτρωγα (σε πολτοποιημένη τροφή ή να φεύγει ανάμεσα από τα δόντια). Από κει και πέρα τζατζίκι σε συνδιασμό με μπύρα και να μιλάω σε μικρές αποστάσεις από τους άλλους, να κάνω “χα” κτλ. Οι επιλογές της corpsette μ’ άρεσαν περισσότερο από το πολλ για να 'μαι ειλικρινής :Ρ
Χαχαχα, τελικά το θέμα του επίσημου δείπνου φαίνεται απασχολούσε τη σάτιρα απο παλιά! Πάρ’ τε δύο φοβερές σελιδούλες του περιοδικού MAD που χρονολογούνται απο τη δεκαετία του ‘50! Το θέμα τους, είναι πολύ απλά το θέμα του τόπικ, και μπορώ να πω πως παρέχει ορισμένες εξαιρετικές ιδέες… Και μόνο τα σχέδια να δει κανείς γελάει! (κάν’ τε κλικ για να το διαβάσετε)
Ειδικά το τελευταίο με το τραπεζομάντιλο τα σπάει άσχημα!!! :lol:
Μπορεί να είμαι πολύ chic αλλά, επειδή εγώ το σιχαίνομαι ελεεινά, θα έτρωγα με τα χέρια και μάλιστα από το πιάτο του άλλου :?
πραγματικα αηδιαστικο
ναι, για να έχωνα το δάχτυλό μου ξέρεις που και μετά στο γλυκό σου και πες μου εσύ αν θα το έτρωγες… Διεστραμμένε!!!
Τελικά οι γυναίκες μέσα στο αθώο μας φόρουμ είστε πολύ πιο ακραίες απ’ ότι περίμενα. Πίσω η Κορπσέτ, τώρα εσύ. 8O