Πως να παραχεσετε ενα επισημο δειπνο

Ειμαι περήφανος για τις users μας

Πείτε κι άλλα αγόρια

Είστε τρέλα. Σας προσκαλούμε σε ένα τέτοιο επίσημο δείπνο, όπου και θέλουμε να θαυμάσουμε τα κάλη σας, σαν εκείνα που γράψατε.

Κολακεύτηκα :stuck_out_tongue:

εντάξει αρκεί αντί για κανάτα με λεμονάδα να είναι κανάτα με καμπανίτη:)

8O 8O 8O

τετοια απαντηση δεν την περιμενα

παντως μπορει να μην το ετρωγα αν το εκανες εσυ, αλλα αν το εκαναν αλλες που τις ξερω “καλα”…

ειμαι διεστραμμενος :naughty: :naughty: :twisted:

Δηλαδή, Ohh my God !!!

ναι, πες μας τώρα ότι σοκαρίστηκες κιόλας!

Γιατί αμφιβάλεις??

Πάμε τουαλέτα και καθαρίζουμε το πουρί της λεκάνης με τις οδοντόβουρτσες, στο τραπέζι κύριοι.
Αυτά πριν 20 χρόνια, έτσι;

Μαγειρεύω εγώ (ο χειρότερος μάγειρας ever) steak tartar (γαλλική συνταγή με ωμό κιμά που του έχουν περιχύσει ένα ωμό αυγό και πολλά μπαχαρικά) και όλο αυτό το έχω δώσει στη magica- να το πλάσει με τα χεράκια της…

ΈΕΕΕΕΕΕΕΕΕεεεεεεεεεεετσι το αγόρι μου!!! :lol:

γτ επρεπε να διαβασω αυτο το θρεντ τωρα που τρωω:(

Αφού μαγειρεύεις συγχωρείσαι

bump!

χαχα:Dπολυ πλακα εχει αυτο το thread:!:φυσαμε τη μυτη στο μαρουλι:)

:lol: τι καμμενο τοπικ ειναι αυτο ?! Πεθανα λεμε και αηδιασα :dizzy:

μπορειτε και να κανετε οοολα αυτα μαζι ή εναν συνδυασμο :stuck_out_tongue:

παρτε και τον σαπιο να μαθαινετε savoir vivre
http://www.neolaia.de/2opseis/DaneiaeeU/periodiko15/Savoir_Vivre/savoir_vivre.html

ΚΑΜΜΕΜΟ αλλά τα σπάει!!! Ολα ένα κι ένα! Ενα τεράστιο respect στον δημιουργό!:p:p:p:lol::lol::lol::D:D#-o

ο οποιος μας λειπει πολυ(απο το φορουμ)… λεντ γυρνα πισωωωωωωωω :stuck_out_tongue:

Φυσικα να σκουπιζουμε τα χερια μας στα καλοχτενισμενα μαλλια ή το ευπρεπεστατο συνολακι του/της διπλανου/-ης. Ειδικα αν ειναι κανας αχωνευτος, το κανεις με ευχαριστηση. Και φυσικα εκεινη τη στιγμη, πρεπει να βγαλεις καμερα και να αρχισεις να κοβεις αντιδρασεις των γυρω σου. Ι’ll try it:p