ΠΟΙΟΝ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΤΟΝ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΕΝ ΖΩΗ ΚΑΛ&#

:lol: :lol: :lol: :lol:

θα πω και [SIZE=“5”]RONNIE JAMES DIO[/SIZE]:slight_smile: :slight_smile:

γιατι ειναι ο τραγουδιστης με την πιο γεματη,δυνατη,επικη,με χρωμα,με ομορφη χροια φωνη που εχω ακουσει απο τραγουδιστη σε οποιοδηποτε ειδος μουσικης…το rock ειναι πολυ μικρο για τον ronnie…

πως να το κανουμε του δωσε ο θεος το εμφυτο χαρισμα…ετσι απλα και κατανοητα…αλλοι προσπαθησαν με χιλιαδες ωρες παιζοντας κιθαρα,μπασο,drums,με εκατονταδες ωρες σε ωδεια…ο ronnie το ειχε απο γεννησιμιου…8) 8)

και δεν μιλαω για την τωρινη φωνη που ασφαλως εχει αρχισει να σπαει,αλλα και παλι κρατιεται σε φοβερα επιπεδα…

[SIZE=“5”]LONG LIVE THE KING…LONG LIVE RONNIE JAMES DIO…[/SIZE]

Ελπιζω λοιπον τοτε φιλε μου να εχεις παρει το Rainbow - Live In Cologne 1976 ( ο Blackmore παζει ΑΝΤΕΡΑ εδω)
και το Rainbow - Live in Dusseldorf 1976.
Ισως τα καλυτερα Live Rainbow που εχω ακουσει.

ΥΓ.: Αναμαινεται και το Rainbow - Live in Nurnberg 1976 (μπορει να εχει ηδη βγει)

καλα ρε texas με κοροιδευεις???:smiley: :stuck_out_tongue: εχω και καμμια 10αρια bootleg live rainbow και με a light in the black μεσα…αλλα χαλια ηχος…

Εγω δυστυχως δν εχω ακομα ADSL οποτε bootllegs γιοκ.
Μονο ενα εχω , το Live At Warner Theater 1978 με μετριο ηχο.
8)

Ρε σιγα τον μουσικο τον Blackmore και τον Dio.Τι εχουν κανει στη ζωη τους?
Αρε ξυλο που θενε μερικοι…

Ρε τολκι παλικαριμ (αν ενοεις και εμενα) εγω απαντησα στον σταρστρακ δν ειπα οτι αυτοι εινα οι καλυτεροι εν ζωη καλλιτεχνεςι . Για τον ποιον θεωρω εχω μιλησει σε πιο πισω σελιδα.

Ρε τεξας παλικαριμ δε το λεω για εσενα.Το οτι ψηφισα μπλακμορ και πεταχτηκαν και λενε α δεν ειναι αυτος ειναι ο χεντριξ και @@ες μου λεει πολλα.Απλα το τοπικ θα μπορουσε να λεγεται “ποσο γαματοι ειναι αυτοι που γουσταρω και μονο αυτοι” :wink:

:lol: :lol: :lol: :stuck_out_tongue:

Προσωπικά θα ήθελα πολύ να γνωρίσω όλους όσους θεωρούν τον Hendrix κορυφαίο εν ζωή καλλιτέχνη…

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Παραδειγμα εφερα ω ρε

Aπλα το threa εχει υφος πιο αντικειμενικου χαρακτηρα,γιαυτο σου την πεσανε :stuck_out_tongue: Βεβαια ο καθενας μπορει να ΘΕΩΡΕΙ αλλον με τα δικα του κριτηρια , πραγμα καλο γιατι αλλιως θα ειχαμε 4 ιδιες απαντησεις σε ολο το thread 8) (αυτο με το Hendrix πολυ ακυρο παραδειγμα :stuck_out_tongue: )

:lol: :lol: :lol: :lol:

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ
Ολα ειναι θεμα γουστου.ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ!!!

ΚΑΛΑ ΝΤΕ . Μη δαγκωνεις

Δεν θες θα λυσσαξεις :smiley:

Έτσι. “Ο καθένας μπορεί να λέει τη γνώμη του αρκεί αυτή να είναι η σωστή.”

Ποιος οριζει τι ειναι σωστο και τι λαθος?
Θα μπορουσαμε σε αναλογο θρεντ να πουμε ο Μπετοβεν,ο Μοτσαρτ και να κλειδονοταν εκει.Αλλα δεν ειναι ετσι.
Δεν υπαρχει σωστο και λαθος.Υπαρχει μου αρεσει δε μου αρεσει.

Χμ. Ωστε γίνεται να πάρει κανείς στα σοβαρά αυτή τη φράση… :lol: Ενδιαφέρον.
Πέρα από την πλάκα λοιπόν, συμφωνώ οτι δεν υπάρχει αντικειμενική, σωστη/λάθος, “δίκαιη” κτλ γνώμη σε τέτοια θέματα. Το μόνο που μπορεί να βρει κανείς σε ορισμένες περιπτώσεις, είναι μια διαδεδομένη κοινή παραδοχή.

Παντω μαγκες οτι και να λετε ΜΙΑ ειναι η κορυφαια εν ζωη καλλιτεχνιδα ανα την υφηλιο…
[SIZE=“4”]ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΣΤΑΝΙΣΗ [/SIZE]
:lol: :lol: :lol:

Πριν που πηγα 1η φορα να δοκιμασω να το ποσταρω εκανε restart το pc απο μονο του ! :lol: :lol: