Χειροτερος - γραφικοτερος οπαδος!

ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ ! Και γω γουσταρω τεχνικη αλλα δν μου αρεσουν οι Theater !! Δν παν μαζι αυτα …

ΥΓ. Δν γουσταρω μονο τεχνικη , εξηγουμαι για να μην παρεξηγουυμαι και για να μην με περασουν οι καλοι συμφλορουμιτες μου για ψευτοκουλτουριαρη και για εναν απολυτο τυπο που δν εχει ακουσει τπτ ! :smiley:

:lol: :lol: :lol: :lol:
Ωραιος!

[ol]
[li]Ναι! Βρισκω επιρροες Floyd σε ενα σωρο μπαντες! Αλλα νταξει δεν σιχαινομαι κι ολας ο,τι πλασαρεται ως οι νεοι Floyd. Βεβαια κατι αστειους που τολμανε να τους διασκευαζουν θελω να τους λιθοβολησω…
[/li][li]Που υπαρχει μπλουζα Barrett και δεν την εχω δει! Δωσε πληροφοριες τωρα! Νταξει περα απο την πλακα ο Barrett ειναι πολα παραπανω για τους Floyd…
[/li][li]Αδυνατω οντως…
[/li][li]Αδυνατω ακομα περισσοτερο…
[/li][li]Μμμ, οχι, δεν το θεωρω ιδιαιτερα progrssive…
[/li][li]8O 8O Λες και ακουω τον εαυτο μου…
[/li][li]:-k Δεν το ειχα σκεφτει ποτε. Λογικο ομως, ολοι επηρεαστηκαν απο Floyd! :stuck_out_tongue:
[/li][li]Δεν εχω κανενα… :frowning:
[/li][li]Κακο οχι, μετριο ναι (Momentary Lapse Of Reason)…
[/li][/ol]

Εγώ μάλλον κλίνω να ψηφίσω τον μεταλλάκια, με ιδιαίτερη μνεία στην ξεχωριστή κατηγορία των Manowarιστών! :lol: :stuck_out_tongue: :smiley:

1. Μπλούζα Barrett είχα πάρει έξω από το Terravibe μετά τον Waters. Λογικά σε κανά Μοναστηράκι θα υπάρχει αν ψάξεις.
  2. Οι Beatles ηχογραφούσαν το Sgt. Pepper’s στα Abbey Road Studios στο διπλανό studio από τους Floyd που ηχογραφούσαν την ίδια στιγμή το Piper. Και ενώ ο ήχος των Floyd ήταν ήδη δοκιμασμένος στα live και σύμφωνα με τις μαρτυρίες της εποχής ήταν πολύ πιο προχωρημένος από ότι αποτυπώθγκε στο δίσκο, οι Beatles ακούστηκαν έτσι για πρώτη φορά. Το πιασες το υπονοούμενο…:wink:
  3. Χάνεις. Ειδικά στα πρώτα τους live οι εκτελέσεις από τη μία συναυλία στην άλλη διαφέρουν πολύ. Συν ότι αν δεν έχεις ακούσεις το Embryo χάνεις ένα από τα καλύτερα τραγούδια των Floyd…

Πέρα από τον αυτοσαρκασμό, όπως υποθέτω ότι είναι προφανές, κάθε σημείο που αναφέρω αποτελεί προσωπικό πιστεύω. Όπως και αρκετά από αυτά που γράφω για τα μπλουζ…

:wink: Λες ψέματα και αυτές τις δηλώσεις τις κάνεις γιατί ντρέπεσαι και φοβάσαι μην το μάθουν οι δικοί σου. Όχι άλλη στάχτη στα μάτια! Ας το πούμε δημόσια, οι Dream Theater είναι ένα κοινωνικό πρόβλημα, μια μάτιγα. Όσο το κρατάμε κρυφό τόσο θα διαιωνίζεται. Σώστε τους theaterόπληκτους έχουν κι αυτοί τα ίδια δικαιώματα με όλους, είναι κι αυτοί άνθρωποι. Η φύση τους έκανε έτσι και πρέπει να τους βοηθήσουμε. :lol:

1. Ναι σωστα, τις ειχα προσεξει κ γω τοτε αλλα δεν υπηρχε ρευστο καθολου!
  2. Το πιασα… :wink:
  3. Εχεις δικιο, εχω διαβασει για τις συναυλιες της πρωιμης περιοδου! Θα προσπαθησω να βρω! Το Embryo το χω ακουσει εννοειται…

Επαναφερω το θεμα γιατι βγαζει τρελα γουστα.Πανω απο ολα ρεσπεκτ στο συγγραφεα του.

Λοιπον προσωπικα τεινω προς μεηντενακιας.Συγκρινοντας με τα ‘‘κριτηρια’’ του μεηντενακια:
Οντως ο Dickinson ειναι ΘΕΟΣ και η καλυτερη φωνη στο ειδος και ο μεγιστος frontman.O Harris ειναι ειδικα μουσικα πολυ καλος συνθετης ομως δεν τρεφω αυταπατες πως οι maiden ειναι κορυφη στιχουργικα.Δεν μπορω να κρινω κιθαριστες και ντραμιστα τεχνικα ως ασχετος αλλα γουσταρω πολυ τη μουσικη τους ενω το γεγονος οτι ειναι στους maiden αποτελει πλεονεκτημα:D .Δεν πιστευω πως οι maiden εχουν βγαλει κακους δισκους απλα μετριους και αναφερομαι στα 90s.Δεν ειμαι και τοσο τυφλος να μην αναγνωριζω την πτωση τους ομως θεωρω οτι μετα την επανενωση ‘‘αναγεννηθηκαν’’.Αντικειμενικα ειναι καλυτεροι απο τους metallica.8)

Ονειρο ζωης αποτελει οχι μονο να παιξουν περισσοτερη ωρα οπως λεει ο bluezlick αλλα να ξεκολλησουν απο τα κλασικα και να θυμηθουν καποια ξεχασμενα διαμαντια.

Παρ’ ολα αυτα αν και ο μεηντενακιας συνοδευεται κυριως απο το μεταλακιας δε θεωρω τον εαυτο μου τετοιο αν και συμφωνω με πολλους οτι οι μπαντες των 90s δεν ηταν αξιοι συνεχιστες.Το οτι συμπαθω μπαντες οπως priest,metallica etc. δε σημαινει κατι αφου…

Περισσοτερο προτιμω τη ροκ του 70 και 80 σε σχεση με την κοινη μεταλ(δλδ πλην των maiden:p ) ενω γενικα θεωρω τη ροκ πιο αληθινη

Προσωπικα και γω αντιπαθω τους χωρις συναισθημα τεχνικουρηδες και θηατερακηδες

Δεν υπαρχει αντικειμενικοτητα στην τεχνη.:wink:

Δεν το διευκρινισα σωστα

Ειπα αντικειμενικα την αποψη μου:D

Aπλα σ’ αυτο το ποστ ειπα τις αποψεις μου σχετικα με τα κριτηρια του μεηντενακια οπως τα διατυπωσε ο bluezlick

Βασικά για μένα οι πιο γραφικοί είναι 2 τύποι που τείνουν προς το “σεβεντάκιας” και “μεταλάκιας” αλλά δεν είναι ακριβώς αυτό. Εξηγούμαι: μου φαίνεται γραφικό κάποιος να είναι κολλημένος μεταλάς και να αγνοεί κλασικο-ροκ ακούσματα και τούμπαλιν. Επίσης και οι 2 προανεφερθέντες θα μπορούσαν άνετα να απορίψουν π.χ. τους Slipknot ή τους SOAD, ο μεταλάκιας ως φλώρους, ο σεβεντάκιας ως φασαρία, και κανείς απο τους 2 δεν μπορεί να δει οτι ουσιαστικά τα 2 προαναφερθέντα γκρουπ είναι μετεξέλιξη του ίδιου πράγματος και πάνε την σκληρη μουσική ένα βήμα παραπέρα. Συνεπώς, εν κατακλείδι θεωρώ γραφικότητα το είναι κανείς κολλημένος σε στυλάκια χωρίς να εκτιμά ολόκληρη την ιστορία του rock και τα παρακλάδια του (γενικά θεωρώ πως όλα είναι rock…ακόμα και ο καφρο-deathas που γρυλίζει).
Προσοχή! Στα παραπάνω δεν περιλαμβάνονται άτομα που αντικειμενικα ψάχνονται αλλά για λόγους προσωπικού γούστου δεν τους αρέσει κάποιο στυλάκι, αλλά άτομα που είναι κολλημένα και κρίνουν χωρίς να έχουν ακούσει, απλά επειδή έχουν παρωπίδες.
Αυτά… ψηφίζω μεταλάκια, μου φαίνεται πιο γραφικός:p :roll:

η μουσικη ειναι μια παρτε το χαμπαρι επιτελους

Λοιπον σαν περηφανος φλουντακιας που ειμαι οι χειροτεροι ειναι οι πανκηδες :smiley:

Άκυρο αλλά αυτό το έχεις ακούσει?

ή ίσως αυτό?

Τι με ρωτας ακριβως?

To πρωτο βιντεο ειναι η Μαρια η Ασκημη με μουσικη επενδυση το Comfortably Numb ενω το δευτερο ειναι δυο φαλτσοι που βγαζουν γελιο…

Μπορουμε να αναφερουμε και ονοματα?:-s

σκορπιονιστης
πρωτα απο ολα ειναι οπαδος! αγαπαει την φανελα κ τρεχει σε ολα τα εκτος παιχνιδια! για αυτον υπαρχει μια ομαδα η οποια ειναι πρωτοποριακη μοναδικη επιδραστικη κ κερδιζει παντα! το αποδεικνύουν κ οι χιλιαδες φιλαθλοι!
ονειρο ζωης: μια μερα ολοι να πουν ποσο γαματοι ειναι οι σκορπιονς

μειντενακιας

ΑΜΟLΟΑD κ ξερω ψωμι! μπορει ωρες ατελιωτες να σου λεει το ποσο θεος ειναι ο Dickinson ποσο μεγαλος συνθετης ειναι ο Harris τι σολαρες παιζουν οι κιθαριστες κ ποσο μεγαλος drummer ειναι ο Mcbrain! για αυτον οι maiden δεν εχουν βγαλει ποτε κακο δισκο!κ ενοειτε οτι οι maiden ειναι καλυτερη απο metalica!
ονειρο ζωης: να κανου μεγαλυτερες σε ωρα συναυλιες οι Μaιden

θιετερακιας

ο πρωτος δισκος των theater ειναι για αυτον οι καινη διαθηκη! πλεον διαχωριζει τον εαυτο τους απο τους αλλους μεταλαδες(αυτος ακουει κατι πιο “δυσκολο” αρα πιο ψαγμενο) οι αλλοι ειναι ουγκ ενω αυτος ατσματει να χτυπιετε κ προσεχει πελον την μουσικη! παραδεχετε μονο τους Rush που ηταν η μεγαλυτερη επιροη των theater! ολοι οι αλλοι ειναι μικροι ποταποι κ δεν ξερουν να παιζουν!
ονειρο ζωης να βγαλουν ιnstrumental δισκο!

και γαμω τα thread!
ολες οι περιγραφες ειναι τρομερες αλλα αυτες οι 3 ειναι το κατι αλλο!
δεν γινεται καλυτερη περιγραφη
διαλεγω με δυσκολια τον 2ο οπαδο

εμενα μου αρεσε το AMOLAD

Βασικα αμα εισαι οπαδος και κολλημενος ειναι ασχημο. Αλλα εδω συγκρινουμε τ’ ασχημα οποτε… μεταλακιας. “Ειμαι κακος και φοραω μαυρα”.

Απορώ πως ξεχάσατε απέξω τους Σαββατιανούς.

Πρόκειται για αποτυχημένη διασταύρωση ορκ και ανθρώπου των '70ς από τον Gandalf - φήμες λένε ότι απέτυχε γιατί ήταν μαστουρωμένος. Πιστεύει στον Ozzy και την σειρά SG της Gibson. Αντιγραφείς που ισχυρίζονται πως ο Ozzy είναι προφήτης και οι Epiphone αξιόλογες κρίνονται ως ποζεράδες. Έχει αφίσες του Iommi σε περίοπτη θέση στο δωμάτιο του, στη τουαλέτα του και μέσα στη ντουλάπα. Φυσικά έχει όλα τα άλμπουμ των Sabbath. Δις. Και ισχυρίζεται πως οι Sabbath ανακάλυψαν - εφήυραν και ό,τι άλλη λέξη σχετική υπάρχει - το metal, και το ισχυρίζεται ακόμα κι όταν η συζήτηση δεν περιστρέφεται γύρω από κάποιο σχετικό συνειρμό, σε κάθε ευκαιρία που θα του δωθεί.

Είμαι σίγουρος οτι ανήκω σε αυτήν την κατηγορία που μόλις περιέγραψες αλλά ταυτόχρονα και με μια δόση μοτορχεντάκια.

Αν πάντως έχεις αφίσα του Iommi στη τουαλέτα απλά προσκυνώ. 8O