Όχι εντάξει, αλλά μου έδωσες μια πολύ καλή ιδέα…:lol: :lol: :lol: :lol:
[QUOTE=bluezlick;245940]
σκορπιονιστης
πρωτα απο ολα ειναι οπαδος! αγαπαει την φανελα κ τρεχει σε ολα τα εκτος παιχνιδια! για αυτον υπαρχει μια ομαδα η οποια ειναι πρωτοποριακη μοναδικη επιδραστικη κ κερδιζει παντα! το αποδεικνύουν κ οι χιλιαδες φιλαθλοι
ονειρο ζωης: μια μερα ολοι να πουν ποσο γαματοι ειναι οι σκορπιονς
Περπελακιας
τα σολο του Blackmore k η τσιριδα του Gillan ειναι τα φετιχ του! οποιος τολμησει να πει κατι κακο η να τους συγκρινει με τους Zeppelin θα δεχθει κιθαρα στο κεφαλι οπως κ ο camera man στο california Jammin! η ατυχια με αυτους ειναι οτι καθε μελος του Group (που ειναι πολλα) εχει βγαλει ποσα αλλα cd! αρα χρονια κ χρονια προσπαθει να τα μαζεψει κ οταν τα καταφερει ανακαλυπτει οτι εχει 10.000 cd αλλα…
επισης αυτοι μεταξυ τους χωριζονται σε μπλακμορικους κ σε γκιλλιανκους!(στο τελος μονο ενας θα μεινει!)
ονειρο ζωης: να γινει τουρ MK2
σεβεντακιας
για αυτον το 70 ανθισε η μουσικη κ στις 1 ιανουαριου του 80 ολα σταματησαν! ηρθε το τελος της μουσικης!
ειναι ετοιμος να μαλωσει με οποιον αφισβιτισει οτι ο hendrix page blackmore ειναι η καλυτερη κι8αριστες!
οτι ο Plant ειναι η καλυτερη φωνη εβερ κ οτι η theater παιζουν καλυτερα κ πιο δυσκολα απο yes k king crimson!
ονειρο ζωης: μια μηχανη χρονου
μεταλακιας
για να γινεις σαν κ αυτον θα πρεπει να ντυνεσε στα μαυρα με δερματινα κ κολητα ρουχα! ενοιτε μακρυ μαλι κ να εισαι παντα θυμωμενος κ κακος! η μουσικη για αυτους ηταν μονο μεσα στο 80 οπου βασιλευσε η δυναμη του ατοφιου σιδερου!σε περιπτωση που θιξεις κατι απο τα ιερα κ οσια(maiden metalica manowar) απλα θα νιωσεις το ξιφος του!
ονειρο ζωης: να γυρισουμε στην εποχη των ιπποτων
τεχνικουρης
για αυτον ολα ειναι στη τεχνικη! η ταχητυτα η πολυπλοκοτιτα κ η “αρρωστια” ειναι τα μοναδικα κριτιρια για αυτον! μπορει να σε κανει αναλυση καθε τραγουδιου στο τι παιζει ο καθενας (κλιμακες ρυθμους κ ολα αυτα) μεγαλος τους εχθρος τα 70,ς! δεν μπορει να δεχτει οτι καποιος που παιζει λιγοτερα κ ευκολοτερα απο καποιον αλλον μπορει να ειναι πιο γνωστος κ καταξιομενος!
ονειρο ζωης: να καταξιοθουν οι μουσικοι που ακουει
πανκης
για αυτον η μουσικη ειναι αντιδραση! ειναι ενας συνεχης αγωνας κατα ολων! μπορει να τον κοροιδευουν ολοι οτι η μουσικη που ακουει ειναι “ατεχνη” κ “φασαρια” αλλα αυτος παντα χρησιμοποιει τη λεξη στοιχος κ κινημα! αμα θες να τα εχεις καλα μαζι του απλα μην πεις τπτ για zeppelin!
ονειρο ζωης: να ζει αγγλια την εποχη του Punk
μειντενακιας
ΑΜΟLΟΑD κ ξερω ψωμι! μπορει ωρες ατελιωτες να σου λεει το ποσο θεος ειναι ο Dickinson ποσο μεγαλος συνθετης ειναι ο Harris τι σολαρες παιζουν οι κιθαριστες κ ποσο μεγαλος drummer ειναι ο Mcbrain! για αυτον οι maiden δεν εχουν βγαλει ποτε κακο δισκο!κ ενοειτε οτι οι maiden ειναι καλυτερη απο metalica!
ονειρο ζωης: να κανου μεγαλυτερες σε ωρα συναυλιες οι Μaιden
Καλα καταπληκτικο τοπικ!! Ολα τα σπανε αλλα ειδικα αυτα 7 που εχεις γραψει. Μαλλον ψηφιζω τεχνικουρη. Νομιζω οτι ειναι λιγο επιδεικτικο. Κατα τα αλλα πιανω λιγο απο μεταλλακια και σκορπιονιστη:-s
Θυμιθηκα μια φορα που ακουγα το moonbaby απο Godsmack και λεω στην φιλη μου: Σταματα, τωρα μπαινει για δυο μετρα το μπασο, αλλαζει το ριφφ και μετα μπαινουν ολοι μαζι:lol:
Koμματαρα…
:!:
Γιατί εκλεισε το poll εδώ?:lol: Δεν εχω απαντήσει στο thread ,οποτε θα πω οι Σκορπιονιστές…(no offence,ε?)
Eπίσης ειμαστε πολύ ψηλά σε δεικτη γραφικότητας σε σχεση με αλλες χώρες…Γιατί αραγε?
Είμαι ανάμεσα σε σκορπιονιστές και τεχνικούρες… αλλά θα πω το δεύτερο. Δεν ξέρω, μου τη σπάνε λίγο που αντί να απολαύσουν τη μουσική κάθονται και κοιτάνε κλίμακες κλπ…
Eνας ειναι ο χειροτερος οπαδος, και δε μπορει παρα να ειναι ο φολσμεταλας…
…Δηλαδη ο μεσος οπαδος των Manowar:lol:
ολοι τους ειναι ενοχλητικοι οι σεβεντακηδες ομως ειναι οι χειροτεροι και εξηγουμαι το υποστηριζεις ενα συγκροτημα και να θαβεις ολα ταλλα το καταλαβαινω -δειχνει στενομυαλια και ανοησια.Το να υποστηριζεις μια δεκαετια που ισως ηταν η καλυτερη σχετικα ή και οχι μονο για την μουσικη και να σνομπαρεις τις υπολειπες λεγοντας οτι ολοι πλεον κοπιαρουν τα 70s δειχνει καταρχας ασχετοσυνη και ανοησια αφου στηριζεσαι σε μια κοινη παραδοχη για τα 70s χωρις καν να εχεις ψαξει τις αλλες δεκαετιες και ισως ουτε καν τα 70s που τοσο λες οτι θαυμαζεις.Το γεγονος οτι μεγαλες μπαντες του παροντος εχουν παρει στοιχεια απο μεγαλα ονοματα των 70s αντι θα πρεπει να γεμιζει με υπερηφανεια τους οπαδους της εποχης εκεινης αλλα και να εμπνεει τον σεβασμο αυτων προς στους νεοτερους καλλιτεχνες εφοσων βεβαια χρησιμοποιουν τις επιρροες τους για να πανε ενα βημα παραπερα την μουσικη τους και οχι να προσελκυσουν νοσταλγικους οπαδους των 70s με σκοπο την εμπορικη επιτυχια.Αρκει βεβαια να ειναι αρκετα ανοιχτομυαλοι ωστε να μπορουν να παραεχθουν οτι η μουσικη δεν πεθανε στα 70s.
για μενα οι πιο ενοχλητικοι ειναι 1)καποιοι ακραιομεταλλαδες(βλ.μπλακ-ντεθ) που δεν ανεχονται να ακουσουν χεβι,παουερ,προγκρεσιβ κλπ. επειδη δεν την παλευουν με τα αργα και φλωρικα τραγουδια(#-o)!εννοειται πως ροκ και αλλα ειδη μουσικης δεν τα υπομενουν με την καμια+ 2)οι τεχνικουρηδες(δεν ειναι απαραιτητα θιατερακηδες) που πωρωνονται-τρελαινονται με τον αριθμο των νοτων/sec αλλα απο συναισθημα δεν χαμπαριαζουν τπτ…
Δεν φταιμε εμεις!Αυτοι ειναι φλωροι!
Περα απο την πλακα και εμενα μου την σπανε οι καφροι που δεν παραδεχονται οτι ακουνε και φλωριες.
Πλάκα-πλάκα, το θέμα και η ανάπτυξή του είναι καλόοο. O πιο ενοχλητικός και γραφικός και χειρότερος, και παπάρας και όλα τ’άλλα οπαδός, είναι ο στενόμυαλος. Δεν είναι κακό να είσαι κολλημένος με ένα είδος, αλλά υπάρχουν κι άλλα πράγματα δίπλα σου. Κι εγώ έχω κολλήματα, και γούστα και προτιμήσεις, δε γίνεται διαφορετικά. Στενόμυαλοι υπάρχουν σε όλα τα παραπάνω είδη. Η περιγραφή, πάντως, των ειδών είναι εκπληκτική.
Το γραφικό οπαδό τον πάω. :-s
Ο χειρότερος οπαδός (έχει διαφορά νομίζω) είναι υπεράνω μουσικών ειδών. Είναι εκείνος που ό,τι κι αν ακούει, θεωρεί ότι λόγω της ποιότητας που το χαρακτηρίζει ως άκουσμα κατά τη γνώμη του, τον “αναβαθμίζει” ως προσωπικότητα και γι’ αυτό παίρνει ύφος χιλίων καρδιναλίων όταν τον ρωτάς τί ακούει… Με άλλα λόγια, ο σοβαροφανής οπαδός. Εκτείνεται από το σνομπ ακροατή του Γ’ Προγράμματος και τον εγκεφαλικά νεκρό “ποιητή” του alternative μέχρι (δυστυχώς) τον progster προφέσορα και τον Προφήτη της black metal Αποκάλυψης.
[SPOILER]Και να μην ξεχάσω:
[SPOILER]Like each note I now play, be a black arrow of death sent straight through the hearts of all those who play FALSE METAL…
[SPOILER]ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ MANOWAR! :lightsabre:
:har: [/SPOILER] [/SPOILER][/SPOILER]
Ο “χειρότερος οπαδός” αλλάζει κατά καιρούς…
στα early 90s ήταν χαλλλλλλλαρά ο Σεβεντάκιας. Αυτός που άκουγε τη λέξη “μέταλ” κι έβγαζε σπυριά. Χωρίς φυσικά να καταλαβαίνει ότι π.χ. οι Metallica στο black album ή οι soundgarden ήταν αρκετά κοντινοί στους sabbath και τους zeppelin που ο ίδιος άκουγε. Ήταν 80ς/90ς, ήταν “μέταλ”. Στην Πυρά. Να μη μιλήσω για τη γνώμη που είχε για επιτυχημένα συγκροτήματα όπως οι Νirvana ή οι GNR έτσι?
στα mid 90s ο Μανογουοράκιας μας χάριζε άφθονες στιγμές γέλιου με τις κολλημένες απόψεις του. Ήταν κι εκείνο το αμφιλεγόμενο live στην Αθήνα το 93-94 που τον είχε πορώσει σαν ανοξείδωτο ατσάλι. Γι αυτόν υπήρχαν οι Μάνογουορ και οι υπόλοιποι. Αν δεν ήσουν μαζί του, ήσουν εναντίον του! Έπαιρνε δύναμη από τον Θωρ (δεν ήξερε να το γράψει στα αγγλικά) για να κατατροπώσει τους εχθρούς της Θρησκείας!
στα τέλη των 90ς και αρχές των 00ς, ο Μειντενάκιας πήρε επάξια τα σκήπτρα. Κάτι η επανασύνδεση με τον Μπρουσάκο, κάτι οι καλές κριτικές, κάτι ο ιος του μιλένιουμ, ο φιλαράκος μας ένιωσε ότι είχε έρθει η ώρα του. Μεταφέρθηκε νοερά στα 80ς και αδυνατούσε να δει ότι οι μέιντεν ήταν ένα συγκρότημα με φοβερό κιθαριστικό δίδυμο ενώ είχαν 3 κιθαρίστες, και ότι αυτό το ρημαδι το seventh son ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ να ξαναβγεί…
Σήμερα, ο Σκορπιονιστής έχει αναλάβει δράση. Το συγκρότημά του έρχεται κάθε χρόνο και είναι σολντ-άουτ, θα μπορούσαν να κλείσουν και το Posidonio και να παίζουν εκεί κάθε βράδι, και όσο και να προσπαθήσεις να τον πείσεις, ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ με την καμία να κατανοήσει ότι ρε γαμώτη, οι Σκόρπιονς ΔΕΝ ΗΤΑΝ ό,τι σημαντικότερο συνέβη στη Μουσική τα τελευταία 300 χρόνια…
Παρόλα αυτά, αν μπορούσα να ψηφίσω, θα έριχνα στον τεχνικούρα, γιατί είναι διαχρονική αξία, και δεν κατηγοριοποιείται εύκολα. Τεχνικούρας μπορεί να είναι τζαζ-άκιας, θιατερ-άκιας, μαλμστιν-άκιας, Ρας-άκιας, ντραγκονφορς-άκιας, μπορεί να είναι και μπλακοντεθάς.
Παραθέτω προσωπικό παράδειγμα διαλόγου με μπλακοντεθά τεχνικούρα κάπου το 1999-2000:
Αυτός: Μαλάκα το καινούριο marduk το άκουσες? (μιλάει για το panzer division marduk)
Εγώ: Όχι. Καλό είναι? το προηγούμενο μ’είχε φανεί συμπαθητικό.
Αυτός: Τι να σου λέω τώρα! Μιλάμε για τρελλές ταχύτητες στα ντραμς!
Εγώ: Ωραία. Κάνα καλό κομάτι έχει?
Αυτός: Καλά, ν’ακούσεις κάτι ντραμς σου λέω… θα πάθεις πλάκα!!! #-o:lol:
Μπλιντιν εγραψες. Τουλαχιστον ολοι μας ξερουμε εναν απο την καθε κατηγορια. Επισης οπου δεν ηταν μανουογουορ η μεηντεν ηταν ο παουερας -ενταξει και τωρα ζουν και βασιλευουν, αλλα αλλο το 96-99 που ολο το παουερ ειχε περασει απο τη χωρα μας (κι εγω ψιλογουσταρα). Οι παουεραδες τοτε ηταν στα ντουζενια τους. Τωρα με τις female fronted μπαντες εχουν γινει λιγο emo ρε γμτ!
Κι επισης να πω για τη συναυλια Death στο Ροδον, οτι εκει ειχε μαζευτει το περισσοτερο θρασομανι/οριτζιναλ/γραφικη με την καλη εννοια κατασταση που ειχα δει ποτε στη ζωη μου :respect:. Ειχα κουραστει να κοιταζω τα μπλουζακια και τα διαφορετικα ραφτα. Για να πω και μια κακια, ορισμενες φορες με τη συγκεκριμενη κατηγορια χρειαζοσουν ελατακι μεσα στα λαιβ:p, χωρις να βγαζω και τη γουνα μου απεξω.
καλά οι παουεράδες ήταν όλα τα λεφτά εκείνη την εποχή (και γω κάπου το 96-97 πάουερ άκουγα…:oops:) ξέρεις αυτοί που τότε θεωρούσαν π.χ. τους Anathema και τους Therion “death metal σκουπίδια”, ενώ και οι γνώσεις τους στις ρίζες αυτού που άκουγαν περιορίζονταν στους Rainbow (ούτε κουβέντα για wishbone ash ή Blue oyster cult π.χ.). Ο κόσμος ξεκινούσε στους Maiden και τέλειωνε στους Stratovarius και τους Running Wild - Τέλος! Θεϊκές εποχές!!!
Ήσουν και συ στους Death ρε θηρίο???
Παντως μια πολυ μεγαλη κατηγορια που λειπει ειναι ο μεταλλιφαν.
Ακομα και η κλανια του Τζειμς ειναι απιστευτη και παει λεγοντας.
Οχι οτι εμεις ειμαστε λιγοτερο γραφικοι, αλλα θεωρω οτι μας εχουν. :lol:
:lightsabre::lightsabre::lightsabre::lightsabre: :lightsabre:
ΤΟΝ ΤΖΕΪΜΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΠΙΑΝΕΙΣ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ, ΑΚΟΥΣΕΣ???
:p:p:lol::lol:
Xειροτερος και γραφικοτερος ειναι ο οπαδος των metallica (oπως ειπε και ο iron_aris).
Στοιχημα οτι σε 3 λεπτα θα υπαρχει ποστ που θα λεει οτι χειροτερος και γραφικοτερος ειναι ο αντι-metallica. :lol:
Πάντως η περιγραφή είναι απολαυστική σε όλα τα είδη,:bow2:
Εμένα μου ταιριάζει το Maiden-άκιας γιατί και τον Bruce εκθειάζω για το πόσο καλύτερος γίνεται κάθε χρόνο, και το A.M.O.L.A.D. μαρέσει πολύ, και απαιτώ να παίζουν περισσότερη ώρα, αλλά δεν τους λέω καλύτερους από Metallica.
Γενικότερα όχι, τώρα ναι.
Μην ανοίξουμε διαμάχη, υπάρχει αντίστοιχο θρεντ και το χουμε κουράσει.
Εdit
- ότι τα χώνω συνέχεια στην μπάντα που παίζει τα ίδια
[-X[-X[-X[-X
χειροτερος και γραφικοτερος ειναι ο αντι-metallica. Τέλος!
:p:p