Χειροτερος - γραφικοτερος οπαδος!

αυτο.

Μεγαλύτερη θα είναι η ημέρα που θα αρχίσετε να ακούτε και αυτά που ακούω εγώ ώστε να μπορείτε να ειρωνεύεστε με άποψη και όχι επειδή σας είπαν ότι κάποιος ουρλιάζει στο μικρόφωνο ή ότι βάφει τη μούρη του. Μέχρι τότε μόκο.

Mεγάλη θα είναι η μέρα όταν καταλάβει ο νάηλιστ τι ειρωνευόμαστε σε κάθε ποστ:

1)Εμφάνιση
2)Μουσική

:lol:

Μεγάλη θα ήταν η μέρα αν είχες καταλάβει ότι και γω την εμφάνιση των Μανοβαρ ειρωνευόμουν και κυρίως για να πειράξω τον Βασίλη. Αλλά δεν είχα τόσο μεγάλες προσδοκίες από σένα.

Έλα ρε νάηλιστ, αφού πάντα εσύ το πας εκεί πέρα every single time.

Εδώ θυμάμαι ότι έκανα πλάκα για το όνομα των Agoraphobic Noisebleed και είχες αντεπιχειρήματα τη μουσική τους :stuck_out_tongue:

Επίσης, λες κι εγώ δεν κάνω πλάκα με τους μανογουορ, γιατί να με πειράξει η δικιά σου :!:

Μεγάλη θα είναι η μέρα που κάποιοι θα καταλάβουν ότι ένα μεγάλο μέρος της μαγείας και της κινητήριας δύναμης κάποιων συγκροτημάτων είναι το καραγκιοζιλίκι τους.

:lightsabre::lightsabre::lightsabre::lightsabre:
Για να προσέχουμε λίγο τι λέμε έτσι??? Λίγα με ΑΝΒ!

Κολλημένος οπαδός μόουντ οφφ… :stuck_out_tongue:

Καλά δεν κορόιδεψα και τον ΛεΠα ντε:!:

αν το έκανες θα είχα ήδη ανατινάξει το σπίτι σου… :p:p:p:p

Ουφ! Κούραση γενικά με αυτό το θέμα και μέσω του φόρουμ βλέπω ότι γενικά η αντιληπτική ικανότητα πέφτει κατακόρυφα. Οπότε ας το αφήσουμε. Το σωστότερο το είπε ο DarthVader.

Και η ουσιώδης διαφορά είναι ότι εγώ ξέρω ότι οι Immortal έχουν καραγκιοζοεμφάνιση και είναι ποζέρια. Δεν προσπαθώ ούτε να το ξεχάσω ούτε να το κρύψω.

Επίσης λίγα για τους θεούς Αγοραφοβική Ρινορραγία! το ονοματάκι τα σπάει! 8)

Oύτε εγώ αλλιώς δε θα έκανα αυτό το ποστ μια σελίδα πίσω με τις φωτογραφίες των Manowar :!: Είναι προφανές νομίζω.

Bleedin, εγώ έχω πάει όμως ΛεΠα. What about you? :stuck_out_tongue:

οχι, έχω δει Κονιτοπουλαίους όμως έρλι ντέις και δε σηκώνω κουβέντα! :!::stuck_out_tongue:

O Maiden-ακιας, που από μικρό παιδί θυμάμαι να ψηφίζει κάθε χρόνο ως καλύτερο συγκρότημα τους Maiden, καλύτερο μπασίστα τον Harris, καλύτερο τραγουδιστή τον Bruce κ.ο.κ. και ας μην βγάλανε δίσκο οι Maiden.

Μπα, καλύτερα θα ναι να μην ειρωνευόμαστε καν θα λεγα εγώ. :wink:

Εκτός αν πρόκειται για συγκροτήματα που γουστάρουμε οι ίδιοι, όπου τότε ο αυτοσαρκασμός μόνο σε καλό οδηγεί!

Μέχρι τότε, μάκια. :stuck_out_tongue:

Ο και καλά ανοιχτόμυαλος οπαδός, που ακούει τα πάντα όχι επειδή πραγματικά του αρέσουν τα πάντα αλλά για να το παίξει γνώστης και υπεράνω είναι μία πολύ ενοχλητική περίπτωση, εκνευριστική μέχρι εκεί που δε πάει και για να πώ την αλήθεια, όσο περνάει ο καιρός τόσο μου γυρίζει το έντερο ανάποδα όταν βλέπω τέτοιους τύπους γιατί είναι αυτό ακριβώς που μου τη δίνει σε ανθρώπους: υποκριτές. Τουλάχιστον οι κολλημένοι με ένα στύλ, στις περισότερες περιπτώσεις που έχω γνωρίσει, πέρα απο το γεγονός ότι βγάζουν και λίγο γέλιο κάποιες φορές, ξέρουν τι και γιατί το γουστάρουν και αυτό είναι κάτι που το εκτιμώ ακόμη και να διαφωνώ σε πολλά πράγματα μαζί τους.

…και καπου εδω πεταγομαι να σας πω οτι ειστε ολοι ακυροι, επειδη τις καλυτερες ΠΑΟΥΕΡ ΜΕΤΑΛ μελωδιες τις εχουν γραψει οι μπλακαδες :!:

Το παρων ποστ εχει γραφτει μεταξυ σοβαρου κι αστειου.

1998 revival: Black metal vs Ρower metal! Έχω λιώσει λέμε!!!:lol3:

O Angmar έβαλε το censored video του mother north… :thumbdown::thumbdown::thumbdown:

Σιγα το censored! Το εξωφυλλο με τη γιαγια και τα ζομπι, πιο σοκιν ειναι να ουμε!

Να γιατί το deathgrind είναι καλύτερο.
παουεράδες, εσεις ΤΕΤΟΙΟ ΕΠΟΣ έχετε??? :p:p:p:p

[SPOILER]

:lol3::lol3:[/SPOILER]

Δεν περίμενα ότι θα με εξέφραζε σε τέτοιο βαθμό ένα ποστ που ανήκει σε ένα χρήστη με τέτοιο άβαταρ. :?

:stuck_out_tongue: