Ποια μεγάλη Ευρωπαϊκή ομάδα μισείτε περισσότερο/δεν παραδέχεστε και γιατί?

Ποτε επαιζε διαστημικη μπαλα η Μαντσεστερ ρε παιδια ?
Απο αγγλικες μονο η Αρσεναλ μπορει να το καυχηθει αυτο.
Οι αυτοματισμοι της Μανσεστερ ειναι αποτελεσμα προπονησεων.
Εν τω μεταξυ λετε ολοι για τις ιταλικες ομαδες,αλλα και η Μαντσεστερ και η Μπαρτσα τις κουπες
που πηρανε τις πηρανε the italian way.

Φαντάζομαι ότι είσαι στην ηλικία μου (γύρω στα 25) και έγινες Τσέλσι στην προ-Αμπράμοβιτς εποχή τότε που ακόμα χωράγαμε σε βανάκι οι Έλληνες οπαδοί της Τσέλσι. Ευτυχώς τα τελευταία χρόνια κερδίσαμε πολλούς νέους οπαδούς. Η Πάρμα στα τρομερά χρόνια με Τζόλα, Βερόν, Μπουφόν, Τουράμ, Καναβάρο, Ασπρίγια, Κρέσπο. Τώρα μας πήρε η κατηφόρα…

Chelsea. Δεν ξερω γιατι αλλα ποτε δεν μου αρεσε…

Σωστά φαντάζεσαι. :wink: :smiley:

Ξέχασες τον Κιέζα από Πάρμα… γαμώτο με πιάνει το παράπονο μ’ αυτή την ομάδα. Κάποτε, όχι πολύ παλιά, ήταν η μόνη ιταλική ομάδα που ανάγκαζε και τον πιο δύσκολο ποδοσφαιρόφιλο να της βγάλει το καπέλο με τα κατορθώματα της. Και τώρα… :frowning: Ειδικά για το πρωτάθλημα του ‘97 πάντως, με το πέτσινο πέναλτι του Κολίνα στο κρίσιμο ντέρμπι με την Μεγάλη Καριόλα της Ευρώπης το φυσάω και δεν κρυώνει. Δεν μπορώ να βγάλω απ’ το μυαλό μου ότι αν δεν μας το κλέβανε τότε η ιστορία θα είχε γραφτεί διαφορετικά… :frowning:

Αν και Ρωμαιος (Ρομα ετσι, οχι Λατσιο…) η Παρμα ηταν πολυ συμπαθης, επαιζε μπαλαρα και ειχε βγαλει παικταραδες. Ειχε τσιμπησει και δυο ΟΥΕΦΑ + Κυπελλουχων, τον ενα με περιπατο (με Μαλεζανι ετσι?:p). Αλλα το scudetto δεν το σηκωσε, σε αντιθεση με την Ρομα το 2001. Αυτο το πρωταθλημα της Ρομα το ειχα πανηγυρισει περισσοτερο και απο Θρυλου, καθε ΣΒΚ συντονισμενος στον ALPHA με Παλομπαρινι και φανελα Τοτι.

Εκείνο το πρωτάθλημα της Ρόμα το είχα ευχαριστηθεί κι εγώ… όχι ότι συμπαθώ ιδιαίτερα τη Ρόμα, αλλά όταν το πρωτάθλημα το σηκώνει άλλη ομάδα από τις “καρκίνο-στα-κωλοσπιτα-σας” Γιουβέντους και Μίλαν είναι καλό νέο -αν εξαιρέσεις τη χρονιά που το σήκωσε η αναθεματισμένη η Λάτσιο (“sieg heil!”)… Εμείς όντως δεν το σηκώσαμε, δε μας αφήσανε ρε Γιάννη. Εσύ είσαι κάπως πιο νέος και δεν τα πρόλαβες αυτά, με το βρωμοκορακα που μετά τον βγάλανε και καλύτερο διαιτητή στον κόσμο… :evil:

Τα προλαβα μια χαρα, απο το 1992 παρακολουθω μπαλα, υπαρχουν ειδικοι λογοι που απο πολυ πιτσιρικας αρχισα να ασχολουμαι με αθλητικα που δεν ειναι της στιγμης:p. Το 97 το θυμαμαι το πως το εχασε η Παρμα, γενικα τα ιταλικα πρωταθληματα απο 97 μεχρι 2002 κρινοντουσαν τελευταια αγωνιστικη και με περιεργες διαιτησιες. Να μην μιλησουμε για τα στημενα οργια μεταξυ των αδιαφορων ομαδων του Campionato:lol:

Η Ρομα το ειχε παρει τελευταια αγωνιστικη με αντιπαλο την Παρμα σε ενα ματς που και εναντιον της Μικτης Κοσμου και της Βραζιλιας του 70 να επαιζε δεν θα το εχανε με ΤΙΠΟΤΑ. Απιστευτη ατμοσφαιρα στο Ολιμπικο και απιστευτη πορωση απο τους παιχτες της Ρομα. Ειχανε μπει οι οπαδοι της Ρομα στο 80’ μεσα στον αγωνιστικο χωρο και ειχανε μεινει και οι 22 παιχτες με τα σωβρακα! Οι αθεοφοβοι ειχαν παρει κειμηλιο και τις φανελες των αντιπαλων.

Α ρε ωραιες στιγμες στο ιταλικο πρωταθλημα… πλεον εχει γινει απιστευτη αηδια

Πωπω θυμάμαι Πάρμα επί εποχής Ασπρίγια που τον είχα και στα χαρτάκια του Μουντιάλ με εθνική Κολομβίας! Αυτά είναι!

Βαλτε και εμενα στο βανακι ! :smiley:

Chelsea με Τζολα, Ντεσαγι, Χασσελμπαινκ κτλ κτλ …8)

Ε λιγα λογια για την αγαπημενη μου ομαδα !:lightsabre:

Ειμαι φανατικος Λατσιο απο την 5η δημοτικου, οταν και την εμαθα απο τα ματς με τον Πανιωνιο για τα ημιτελικα του Κυπελλου Κυπελλουχων το '99 !

Το θυμαμαι σαν σημερα: 0-4 στη Ν.Σμυρνη και 3-0 στη Ρωμη. 8)
Μετα το σηκωσαμε φυσικα !!! 1-0 στον τελικο την Μαγιορκα !
(καλα θυμαμαι ε ? περασαν και 10 ολοκληρα χρονια)

Καλα το πρωταθλημα που πηραμε στο 2000 (οπου καναμε και το τρεμπλ στην ιταλια παρακαλω!) το θυμαμαι σαν τωρα:
Tελευταια αγωνιστικη.
Η Λατσιο δευτερη πισω απο την κωλο-Γιουβεντους.
Εμεις κερδιζουμε 3-0 στο Ολιμπικο και μενει το ματς Περουτζια-Γιουβεντους.
Μπαινω στο μπανιο και μολις βγαινω βλεπω τυχαια στο Eurosport να δειχνει αποτελεσματα και… Περουτζια-Γιουβεντους 1-0 !!! :vibrate::vibrate::vibrate:

Την επομενη μερα πηγα στο σχολειο με μπλουζα Lazio - Veron 23. 8)

Για φανατικός της “Seig-HeiLazio” δεν τα θυμάσαι και πολύ καλά. :stuck_out_tongue: 2-1 την πήρατε τη Μαγιόρκα στον τελικό του Κυπελλούχων. Δε θυμάμαι ποιος είχε βάλει το πρώτο γκολ, αλλά είχε ισοφαρίσει ο Ντάνι (που δυο χρόνια μετά κάρφωσε την Chelsea ως παίκτης της Barcelona στον προημιτελικό του C.L. :() και το γκολ της νίκης σας έβαλε ο Βιέρι. :wink:

Άσε που τον παίκτη που είχες το όνομα του στην πλάτη σου τον κάναμε άνθρωπο εμείς (η Πάρμα ντε 8))!

Ψιλοεπανορθωνεις βέβαια όντας γερο-Chelsea-ικός. :slight_smile: Ένα όνομα μόνο έχω να πω που θα φέρει ρίγη συγκίνησης σε μας τους λίγους εδώ μέσα: Torre Andre Flo. :smiley:

Kαι ο Dennis Wise μεγαλη μορφη ε ! :respect:

Να απαντησω και στο τοπικ λεγοντας οτι αντιπαθω τις Γιουβεντους, (ποζε-)Ρομα, Μαντσεστερ, Λιβερπουλ, Ρεαλ.

και γω να δωσω ενα :respect: στην παρμα

αλλωστε απο παικτες της φτιαξαμε ομαδαρα στη λατσιο :twisted::twisted:

• Gustavo Poyet, Dan Petrescu, Frank Leboeuf, Graeme Le Saux, Celestine Babayaro και σταματάω εδώ πριν με πάρουν τα ζουμιά…

Ετσι ετσι… Πετρεσκου τεραστια παιχταρα, Μπαμπαγιαρο πολυ cult παιχτης.

Η διαδρομη πολλων παιχταραδων ηταν:

Parma --> Lazio --> Inter

Α, μου τη σπαει και η Ιντερ γιατι παντα μας επαιρνε ολους τους παιχταραδες ρε. :x

Τι να πρωτοθυμηθω… Vieri, Crespo, Stankovic, Mihajlovic, Favalli και ποσους αλλους ξεχναω τωρα…:evil:

εμενα μου τη σπανε οι ομαδες που εχουν,ως επι το πλειστον,την ευνοια της διαιτησιας καθως και αυτες που υποστηριζονται απο φασιστο-συντηρητικες κοινωνικες ομαδες

+1…

Η Juventus είναι απλά κορυφή.