Όλες τις Ιταλικές ομάδες (πλην της Πάρμα), Ρεάλ, Μάντσεστερ, Μπάγερν.
Οι Ιταλικές μου τη σπάνε γιατί αντιπαθώ το Ιταλικό στυλ ποδοσφαίρου (μόνη εξαίρεση η Πάρμα), είμαι Μπάρτσα (δε χρειάζεται να εξηγήσω τα αντιρεαλικά μου αισθήματα) και Μπάγερν γιατί επ΄σης αντιπαθώ Γερμανικό ποδόσφαιρο. Η Μάντσεστερ από μικρός μου γύρνουσε τα έντερα χωρίς να έχω συγκεκριμένο λόγο (Αγγλία στηρίζω Τσέλσι)
8O
Καλά αδερφέ μιλάμε ότι αν στην Ισπανία ήσουν Valencia αντί για Barcelona θα νόμιζα ότι κάποιος με κλωνοποίησε και έβαλε το αντίγραφό μου να κάνει account στο rocking! Μα τέτοια ταύτιση;
ρε γαμωτο εισαι ΕΙΔΩΛΟ!!!
το ποστ θα μπορουσα να το ειχα κανει και γω…ακριβως το ιδιο
Ποιος δεν το πιστευει βασικα???μονο κατι πικραμενοι…:roll:
Η Μάντσεστερ κατά διαστήματα έχει παίξει όντως καταπληκτικό ποδόσφαιρο.
Αλλά ο ορισμός του παραπάνω είναι η Αρσεναλ της περιόδου 2000-2004.
#-o
Ρε γαβ γαβ, εγώ απάντησα σ’ αυτό που είπε ο amazing journey, ότι η Μάντεστερ τη χρονιά που πήρε το τρεμπλ έπαιζε και καλά διαστημική μπάλα “σε αντίθεση” με τις γιόμες της Λίβερπουλ… Μα είναι δυνατόν; Εκείνη η Μάντσεστερ ήταν ο ορισμός της ομάδας που έπαιζε αποτελεσματικό “αγγλικό ποδόσφαιρο”, ναι, με σέντρες και όλα τα σχετικά. Να θυμίσω ότι είχε επιθετικό δίδυμο Ντουάιτ Γιορκ - Αντι Κόουλ και καμιά φορά εναλλαγές με Τέντι Σέρινγχαμ και Σόλσκιερ; Δε λέω ότι δεν έπαιζε επιθετικό ή θεαματικό ποδόσφαιρο (έπαιζε), αλλά όπως και να το κάνουμε μέχρι πριν 5-6 χρόνια η μόνη αγγλική ομάδα που έπαιζε “μη βρετανικό” ποδόσφαιρο ήταν η Αρσεναλ. Του πούστη, δε θα μας βγάλετε και τρελούς εμάς τους υπόλοιπους επειδή είστε περισσότεροι!
Αυτό είναι κάπως συνέχεια των παραπάνω. Αν και αυτή την ομάδα τη σιχαίνομαι όσο λίγες, δεν μπορώ να μην παραδεχτώ ότι όντως εκείνα τα χρόνια ήταν μακράν η πιο θεαματική αγγλική ομάδα.
Πάντως εγώ προσωπικά την καλύτερη μπάλα στην Ευρώπη την έχω δεί από δύο ομάδες: Την Πάρμα της περιόδου '97-'99 και την Βαλένθια της τελευταίας χρονιάς της πρώτης θητείας του Ρανιέρι και της πρώτης χρονιάς του Κούπερ (όταν πήγε πρώτη φορά στον τελικό του C.L.). Και δεν το λέω επειδή τις υποστηρίζω, μάλλον τις υποστηρίζω ακριβώς επειδή μου χανε βγάλει τα μάτια με την απίστευτη μπαλάρα που παίζανε. Οσοι θυμούνται, ξέρουν τί εννοώ.
τελικά μπερδεύτηκα. κλωνος μου είσαι εσύ ή ο Σάμαν? :lol::lol::lol::lol:
μονο που στον τελικο την ειχε εξαφανισει η μπαγερν, 2 δοκαρια ειχαμε γαμωτο…και απο 2 κορνερ τα φαγαμε [-X
και διαστημικη μπαλα δεν τη λες, απλα ο ορισμος του αγγλικου ποδοσφαιρου με μπεκαμ-γιορκ να εχουν βαλει το 75% των γκολ
(οχι πως ακομα δεν κανει περιπου τα ιδια:p)
:lol::lol:
Μα ναι βρε, αυτό λέω και γώ, εντελώς βρετανικό στυλ ποδοσφαίρου. Η μπάλα στον Μπέκαμ, σέντρα από πλάγια και πού είναι ο Γιορκ/Κόουλ/Σέρινγχαμ να πάρει την κεφαλιά και να βάλει το γκολάκι.
Και όντως στον τελικό τουλάχιστον η Μπάγερν το άξιζε πολύ περισσότερο και ούτε η ίδια κατάλαβε πώς το χασε. Θυμάμαι έβλεπα τον τελικό με τον βαφτισιμιό της μάνας μου, και γύρω στο 89’ λέει “εντάξει φεύγω, τί ν’ αλλάξει τώρα, το πολύ να βάλει δεύτερο η Μπάγερν”. Την επόμενη φορά που βρέθηκαμε μου λέει “ρε μαλάκα, πάω σπίτι, ανοίγω την τηλεόραση, βλέπω τους παίκτες της Μάντσεστερ να πανηγυρίζουν μπροστά στους οπαδούς και στην αρχή νόμιζα ότι ήταν οι παίκτες της Μπάγερν και είχαν αλλάξει φανέλες!” :lol::lol::lol:
:lol::lol::lol:
και γω ειχα παει για υπνο καθως ημουν ενα μικρο παιδακι 3ης δημοτικου…ξυπναω λεω στον πατερα μου με τη μια και γεματος χαρα…
-ποσο εληξε? (περιμενοντας να ακουω το αναμενομενο)
- 1-2
- το πηρε η μπαγιερν ετσι?
-οχι, 2 γκολ στις καθυστερησεις
σοκ μιλαμε επαθα, το θυμαμαι 10 χρονια μετα καθαροτατα, παιδικο τραυμα:!:
Παρακαλώ θερμά μην ξύνετε πληγές! :evil:
Το σοκ εκείνο με είχε πορώσει με την Μπαγερνάρα σε τετοιο βαθμό, που 2 χρόνια μετά που το σηκώσαμε πετώντας έξω Ρεαλ κ Μαντσεστερ με νίκες μέσα-έξω είχα βγει στο δρόμο και πανηγύριζα μόνος μου (γραφικότης σε ύψιστο βαθμό!) :lol::lol::lol::lol:
ΗΡΩΑΣ!!
τετοια ποδοσφαιρικη ευχαριστηση οντως δεν ξαναειχα!
stefan effenberg ρεεεεεεε
Ξαφνικά αισθάνθηκα απίστευτα γέρος… Εγώ πήγαινα τρίτη γυμνασίου!
χαχα:lol::lol::lol:poor οπαδοι μπαγερν…εκεινο το βραδυ,ηταν απο τα καλυτερα της ζωης μου,διοτι ολοκληρωθηκε η καλυτερη σεζον που ισως να επαιξε ποτε η μαντσεστερ,υπο φεργιουσον…
οσο για το αυτοματοποιημενο ή οχι,πολυ ευκολα λες σεντρα μπεκαμ-κεφαλια γιορκ/κολ κ γκολ,αλλα αμα καποιος ειχε παρακολουθησει ολη τη χρονια,θα εβλεπε πως μεχρι να φτασει η μπαλα στο μπεκαμ,γινοντουσαν τρομεροι αυτοματισμοι παραπισω,μιας και η τοτε ομαδα,ηταν και παρα πολλα χρονια μαζι και ειχε και παιχτες που σχεδον απο τν αρχη τους επαιζαν στη γιουναιτεντ και εκεινη η χρονια ηταν και το πικ της καριερας τους…
για τον τελικο,αδικο ξε-αδικο,ηταν το αποκορυφωμα μιας χρονιας οπου αποκλεισαμε πιο πριν ιντερ,γιουβεντους(με πολυ μεγαλη νικη),παιξαμε με μπαρτσελονα,σε αγγλια παιξαμε εναν απιστευτο ημιτελικο με αρσεναλ μεχρι που ο σμαιχελ επιασε πεναλντυ στις καθυστερησεις και ο γιγγς μετα εβαλε το γκολ της καριερας του για να το παρουμε και το πρωταθλημα ηταν ανταγωνιστικο μεχρι σχεδον τελους…δεν περασαμε και λιγα…περισσοτερα απο οσα περασαν ολοι…οπωτε δεν το θεωρω αδικο…ειναι και ο νομος του ποδοσφαιρου,αμα χανεις γκολ…και σιγουρα,η τυχη μας ευνοησε,αλλα δεν το αποδιδω εκει ολοκληρωτικα,οπως αλλοι…αμα το αξιζε,θα το επαιρνε,τωρα το μοκο της κ αυτη:p:pκαι να ο εφεμπεργκ και οι λοιποι να κλαινεσορυ,:lol:δεν μπορω,ειναι αυτο,που οταν τοσο σαδιστικα διαλυεις καποιον,θες να τον κοροιδεψεις στα μουτρα ωρες ωρες…α,και ναι,ξανα,παιζαμε διαστημικη μπαλα τοτε…
ε?Ε? :-k:?[-X#-o:roll:
μωρε αντε απο κει! αλλα 2 χρονια αργοτερα αποκατασταθηκε διακιοσυνη :!:
Ρε καθίστε εκει πέρα στις 1-2 κουπίτσας σας και αφήστε τις ΜΕΓΑΛΕΣ ομάδες!!! :p:roll:
:p:pδε το ειπα κακοπροεραιτα(τελειως…),ειναι λεω αυτο,που οταν τους βλεπεις τους αλλους να σερνοντε κλαμμενοι στα χορταρια,ε,δεν γινεται,σου βγαινει να κοροιδεψεις 1 και να τους λυπηθεις 10…εγω ημουν εκεινο το βραδυ στους 1…δικαιοσυνη,ναι,ασχετη λεξη,αλλα πασο…:roll:…ας παρει και το φετινο…1999 καναμε treble στις πλατες της…
3:oops::oops::oops:…αλλα εχουμε καιρο ακομα…
Αυτή η δικαιοσύνη του C.L. είναι μεγάλη π***άνα. Δηλαδή για να ξεκαυλωσει η Bayern που της το έκλεψε η Manchester έπρεπε σε δυο χρόνια η Valencia να χάσει ισάριθμους τελικούς. Από τις μεγαλύτερες αδικίες στην ιστορία της διοργάνωσης. :evil:
Βασίλη… OK ρε μαλάκα, το πιάσαμε, η Manchester έπαιζε μια ζωή διαστημική μπάλα. Αυτή και η Ουγγαρία του '54. Εντάξει, τέλος.
H Man. Utd. τουλαχιστον μεχρι το 2002 επαιζε φοβερη μπαλα. Και τα τελευταια 2-3 χρονια εχει πολλες διακρισεις αλλα με οχι και τοσο ελκυστικο ποδοσφαιρο. Μεχρι το 2002 εβγαινε με 4 μπαλιες απο την αμυνα στο γκολ. Και οταν λεω 3-4 μπαλιες δεν εννοω γιομες και οπου παει.