Αυτούς τους ακούω μόνο εγώ; - Το αντιδημοψήφισμα

Ναι αυτό. Είναι λιγότερο από δέκα χρόνια πάντως. Δε νομίζω να είχα ακούσει In The Woods στα 11 μου:lol:

Ο ναι! Το μεταλ χαμμερ ειχε δωσει το heart of the ages. Δεν θυμαμαι χρονια. Με μεγαλη επιφυλαξη πρεπει να ηταν το '97.

Τι?Με εβρισες μολις τωρα?

Έλα ρε. Θυμάμαι αμυδρά ότι μου άρεσε στην αρχή και όταν μπήκαν τα κάφρικα φωνητικά είχα ξενερώσει τη ζωή μου :lol:

8OΑληθεια? Κι εμενα την ιδια εντυπωση μου ειχε κανει. Ελεγα οτι το Yearning the seeds of a new dimension ειναι σε αλλη διασταση αλλα μολις ουρλιαζει ο τυπος αστο.

Kάναν διασκευή το Prowler των Μέηδεν μωρέ

κι εγώ την ίδια ανάμνηση έχω :stuck_out_tongue:

Ναι κανανε που να μην εκαναν.Δε με αρεσε.Το παιδακι που τραγουδαει εχει πολυ τσιριχτη φωνουλα.
Παντως το προλερι ειναι βρισια ετσι ενημερωτικα.

Tους ξέρουμε…:stuck_out_tongue: Μαλιστα ενας φίλος μου είχε παει στο τελευταιο live τους που εδωσαν σε ενα hotel (:!:slight_smile: στο Bergen, οπου επαιξαν ολα τα κομμάτια τους με την εκαστοτε συνθεση του κάθε δίσκου…:!::!:

In The Woods τεράστια μπάντα.
Όλα δισκάρες, αλλά ειδικα το “Omnio” και το “Strange In Stereo” είναι απίστευτα.
Καταπληκτικό και το “Three Times Seven On A Pilgrimage” με τις διασκευές σε Floyd / King Crimson κτλ.

Πεσ’τα !
Που παει αυτη η χωρα ηθελα να’ξερα?Πως θα μεγαλωσουν τα παιδια μας Νικο Τσιαμτσικα αν
δεν ακουνε In The Woods.

Αν έχεις ιδέα πως να το ανεβάσεις ως αρχείο torrent (και μετά να με ειδοποιήσεις κι όλας αν δεν είναι κόπος) θα σου είμαι βαθιά υπόχρεος.

dali’s dillemma
conditioned response
anthem
tomorrow’s eve

Βασικά για να μην λέμε ότι θέλουμε, όλο και κάποιος τους ακούει αλλά λίγοι(δυστυχώς για τις μπάντες).

Mόνο τους πρώτους ξέρω.
Συμπαθητικό συγκρότημα. Από τα πολλά “prog-metal” που είχαν τόσο έντονες Theater επιρροές στα τέλη τις δεκαετίας του '90 αυτοί είχαν σίγουρα και ταλέντο.
Δεν έχω ιδέα αν υπάρχουν ακόμα και τι κάνουν σήμερα. Αν ξέρεις, γράψε. 8)

προσκυνώ Conditioned Response ex-pavlov’s dogs!!!

Νομίζω ότι δεν υπάρχουν πια. Πάντως ο δίσκος τους ήταν όντως αρκετά καλός. Όχι τίποτα το τρομερό βέβαια και με φανερές επιρροές, παρόλα αυτά έχει πολύ καλές στιγμές

http://www.rocking.gr/modules/forum/showpost.php?p=185903&postcount=125

Αουα τι ειπες τωρα; Που τους θυμηθηκες αυτους; Εχω κατι χρονια να τους ακουσω. Ενα φιλαρακι μ ειχε δωσει τα δυο πρωτα τους προ πενταετιας. Δε πολυπεθανα να μαι ειλικρινης… :oops: Να ξαναπροσπαθησω;

mule: Για τους Dali’s Dilemma πρέπει να ισχύουν αυτά που έγραψε ο manos87. Δεν πρέπει να υπάρχουν ακόμα.

angmar: Βγάζουν τώρα καινούργιο άλμπουμ το οποίο μια φορά που το άκουσα μου άρεσε αρκετά. Τα προηγούμενα επίσης μου αρέσουν οπότε θα έλεγα να ξαναπροσπαθήσεις. Βέβαια επειδή ο καθένας με τα γούστα του δεν εγγυώμαι ότι θα αλλάξεις άποψη:)

OK, ευχαριστώ! :slight_smile:

πολυ ωραιο το θεμα σου!αν κ μεταλλας κ χαρντροκας γουσταρω πολυ τους foo fighters οι οποιοι ειναι καπου 15 χρονια στην σκηνη κ τωρα αρχιζουν να γινονται καπως γνωστοι.επισης μου αρεσουν oi alter bridge Που τους αποτελουν τα μελη των creed.μην μου πειτε οτι δν γνωριζετε κ τους creed?