τωρα γινονται γνωστοι?:?
μπορει εγω κ εσυ να τους ξερουμε αλλα πολλοι γνωστοι μου ουτε που τους εχουν ακουσει.αλλωστε θυμασαι εσυ οι foo fighters να ειναι τοσο μεγαλο ονομα ειναι τωρα πριν μερικα χρονια?να παιρνουν grammy, Να παιζουν μαζι τους επι σκηνης οι Led zeppelin?
Douglas…Ελληνικό hard rock σχήμα που κυκλοφόρησε τον ενα και μοναδικό του δίσκο (state of rock) το 1987 και περασε εντελώς στα ψιλά αν και είχε ολα τα φόντα να κανει τρελλή επιτυχία…
E-Town Concrete:Hardcore/Rapcore συγκροτημα των οποιων το Reisanse ειναι τεραστια δισκαρα.
Οι Γερμανοι Make it Count που κινουνται σε Old School Hardcore υφος.Εχουν μονο ενα δισκο μεχρι στιγμης και γαμανε.
Hmm…
UK Decay
Oingo Boingo(Το σχήμα του Danny Elfman που έχει κάνει το soundtrack σε πολλές ταινίες του Tim Burton)
Light Of Darkness
Red Lorry Yellow Lorry
Southern Death Cult
Charlie Daniels Band(lol,εδώ φαντάζομαι όχι πολλοί,αλλά γενικά είναι πασίγνωστος “redneck”)
Nick Lowe
Σκεφτόμουνα να κάνω θρεντ σε ένα-δυο απο αυτούς,αλλά για τους Ρεντ Λορρυ Γιέλλοου Λόρρυ κλάστηκε,οπότε δεν ξέρω.Χαχαχα
Θα γούσταρα πολύ να με διαψεύσει κανείς.
Captain beyond κανείς?
οι savoy brown κ οι darkness ειναι για μενα τα πιο ‘‘αγνωστα’’ groups που ακουω…κατα τ αλλα ολα ειναι πολυ κλασικα.
EΛΑ ΒΡΕ ΑΛΗΤΕΙΑ!!!
μαζι σου
Γενικα ακουω mainstream μουσικη…
Κατι σχετικα αγνωστο για τωρα τελευταια Woven Hand, Florence and the machine…
και μ’αρεσουν και οι Hughes/Thrall, αυτα!
Και ακουω και εμενα… μπορει να μην ειμαι σε εταιρια, να μην εχω CD (ορχεις ομως, εχω φλασακι ΜΟΥΧΑΧΑΧΑ), μπορει να βγαζω μαλακιες… αλλα μ’αρεσουν και δεν τις ξερει κανενας… πιανεται?
Salem’s Wych
Chameleon. Πριν καιρό…Πάω να ξανακούσω!
Προσωπικα θεωρώ το ντεμπούτο τους από τους καλύτερους δίσκους ever.Τέλεια μουσική!
Γενικα πολυ αλήτες!
Πρωτο-DOOM
Κι εγώ, κι εγώ! :bounce:
Έλα και το γεμίζουμε το ταξί όπου να ναι!
Μπορούμε τρικάβαλο προς το παρόν:(
Μην αγχωνεστε ρε!!! Ξερω γω αλλους 3. Θα παιξουμε κ μονο μπασκετάκι!!!
Elysian Fields
Scar Symmetry
Sonic Syndicate
Pain
Eluveitie
…εσύ και μερικές χιλιάδες μόνο.
Ophelia’s dream
ASHRAM
Oona McOuat
και Lesiem