Αυτούς τους ακούω μόνο εγώ; - Το αντιδημοψήφισμα

ντάξει, αν εξαιρέσεις τη φωνή που δε μου λέει απολύτως τίποτε, μια χαρά ακούγονται.
Όχι ότι θα την έψαχνα και πολύ παραπέρα, αλλά δεν ειν’ κακοί.

Εμένα μου έφεραν στο μυαλό τους Primus! :slight_smile:

Ι’ ll check!

Χαχαχαχαχαχαχαχαχα δεν μπορω αλλο χαχαχαχαχαχαχαχα

Με εχουν πιασει τα γελια με την φωνη αυτουνου χαχαχαχαχα

Ψηθηκα και εγω να ακουσω.Τα μελοι της μπαντας εχουν τρελη προυπηρεσια παντως.

ε ναί, δεν θα αλλάξει και το ρού της ιστορίας αλλά δεν βρίσκεις εύκολα παρείστικούς δίσκους τίμιου heavy metal όπου να τραγουδάνε και 2 θεοί μέσα

δεν παιζει αυτο. οι battles ειναι πιο περιεργοι και αυτο εχει πουλησει. φαινεται επισης και απ’ τα τσαρτς που ειχαν σαρωσει αρκετα, οπως και στα βιουζ στο γιουτχιουμπ.
αντιθετα αυτοι εδω ειναι πιο στητοι, πιο ψηχεδελικοι κλπ κλπ.

και οι μεταλαδες αραξτε λιγο, που κανουν σαν αυτιστικα.
οταν ερχεσαι σε επαφη με κατι που το βλεπεις πρωτη φορα ειναι λογικο να τσινισεις.
ακου το αλμπουμακι και μετα ελα γραψε την αποψαρα σου και κτυπα μας σαν χταποδι κατω.

σαν υπερηχογραφημα καρδιας ακουγεται.

να φυγεις, να φυγεις! να πας αλλου!

Καλά το Tonto το είχα λιώσει μια εποχή. Και όλον το δίσκο. Και οι Holy Fuck που άκουσα πρώτη φορά πριν λίγες βδομάδες είναι πολύ καλοί, αλλά προτιμώ τους Battles για να λέω ότι τους γουστάρω και να βλέπω αντιδράσεις όπως του Φίλιππου και του Γράκχου και να λέω από μέσα μου ?τι να καταλάβετε εσείς?.

Επίσης οι Adebishi Shank είναι πολύ καλοί math rockers αν θέλετε να τσεκάρετε. Και οι Jardin de la croix που μου είχε στείλει ο γιασονας ήταν όμορφοι.

Επίσης οι Maps & Atlases είναι φοβερό συγκρότημα, έχουν αναφερθεί στο φόρουμ παλιότερα.

όσο για τα φωνητικά των battles που λέτε, για κάποιο λόγο μου φέρνουν στο μυαλό το χόκους πόκους (των φόκους)

Καλά δεν τους αποθεώνω κιόλας, απλά μ’αρέσει ο ήχος τους.

Εξάλλου δεν έχουν τυχαία μέλη, ο Ian Williams ήταν στους Don Caballero και ο John Stanier στους Helmet και Tomahawk

Ο Stanier είναι εξωγήινος παρεπιπτόντως.

Ένας τους συγκρίνει με Primus.

Άλλος κάνει συνειρμούς με Focus!

Μάλλον πρέπει απλά να αποδεχτώ ότι δεν τους πιάνω με την καμία και τελικά “τί να καταλάβω εγώ”. :dunno:

και το “θεοι” ;;;;; =Ρ

Εντάξει μωρέ, θεούς λέω όσους μ’αρέσουν :slight_smile:

Όταν ακούω σχόλια του στυλ “καταλαβαίνω” για μπάντες όπως αυτοί οι ανεκδιήγητοι οι battles μου έρχονται στο μυαλό κάτι δήθεν τύποι που “καταλαβαίνουν” από τέχνη και κάθονται και κοιτάζουν με τις ώρες κάτι ανεκδιήγητους πίνακες ζωγραφικής “αναλύοντας” το τι σκεφτόταν ο “καλλιτέχνης” όταν δημιουργούσε. Ενώ δεν υπάρχει τίποτα να αναλύσεις. Πάρτε πρέφα ότι μερικές φορές δεν υπάρχει τίποτα για να “κατανοήσεις”. Simple as that.

A μπράβο! Να κάποιος που με νοιώθει.Τόσο καιρό τα λέω για το black metal και τη ?σαπίλα? που μπαίνει σαν θετικό σχόλιο για τη μουσική και εμείς οι αγαπούληδες δεν καταλαβαίνουμε! Ή για το grind επίσης που δεν καταλαβαίνουμε γιατί έχει νόημα η βαβούρα και η εμετική (όχι μεταφορικά σαν λέξη αλλά κυριολεκτικά σα θεματολογία) αισθητική.

από την άλλη, εγώ όταν ακούω battles ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ πως οι τύποι ήθελαν να πειραματιστούν με τους ρυθμούς τους και μέσω αυτών δημιουργούν μελωδίες και το αντίστροφο. επίσης είναι πολύ ωραίο που σε όλα αυτά υπάρχει δομή και συνθετικό νόημα. ε, υπάρχει και το χιούμορ μέσα σ’ όλα αυτά που δρα αποθαρρυντικά για αρκετούς, κι ο πειραματισμός με τον ήχο ο οποίος προφανώς και αφαιρεί το όποιο βαθύ συναίσθημα θα μπορούσε να σου περάσει ο δίσκος (πέρα από αυτό που βγαίνει από τον ήχο έτσι κι αλλιώς). όλα αυτά έχουν να κάνουν με μένα βέβαια, είναι η δική μου οπτική, ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ σαν τον nihilist προφανώς έχουν άλλη, πιθανότατα και οι ίδιοι οι battles. βέβαια, είναι διασκεδαστικό που ντε και καλά θέλουμε να βάλουμε σε καλούπια όσους βλέπουν κάτι που ίσως εμείς δεν μπορούμε. πα να δω κάνα πίνακα τώρα.

Αμα εσύ βρίσκεις “δομή και συνθετικό νόημα” τι να πω. Πάω πάσο. Συνεχίστε να βλέπετε γιατί μουσική σίγουρα δεν θα ακούσετε.

και τα βλέπω και τ’ ακούω. ο δίσκος είναι γεμάτος hooks. βέβαια, αν εσύ περιμένεις να τα εντοπίσεις ακούγοντάς τον μια φορά (ή καλύτερα - βλέποντας ένα βίντεο*) και μη έχοντας καμιά απολύτως σχέση με αυτό που κάνουν, τότε πάω κι εγώ πάσο. θα γίνουμε όλοι αυτό ακριβώς που περιγράφει ο μάνος και όταν σε δω από κοντά θα σου πιάσω και το κωλαράκι λίγο, γιατί ίσως σε περάσω για γκόμενα, μια που έχω συνηθίσει τους άντρες με κοντό μαλλί.

*το οποίο βίντεο (του τόντο) είναι εκπληκτικό πώς αναδεικνύει το κομμάτι.

το τοντο ειναι και το καλυτερο κομματι απο battles.