manos87
August 6, 2009, 9:49am
Φυσικά και δεν ήταν χιουμοριστικό το ποστ μου. Αν άρεσαν σε όλους οι Battles σιγά μην τους άκουγα. Είναι προφανές. Κάποτε μάλιστα προσπάθησα να μου αρέσει το τζαπανέζικο noise. Φανταστείτε πόσο γαμάτος θα ήμουνα αν τα κατάφερνα. Δυστυχώς όμως δεεεεν. =(
Αυτό ισχύει και είναι από τις ελάχιστες φορές που συμβαίνει σε τόσο μεγάλο βαθμό. Και μάλιστα χωρίς να είναι κανένα ριζοσπαστικό, πανάκριβο, ομπσκιουρ βίντεοκλιπ. Απλά ταίριαξε απόλυτα με κάθε νότα του κομματιού. Ειδικά όταν ξημερώνει και βγαίνει σιγά σιγά ο ήλιος, το φήλινγκ είναι απίστευτο.
pax
August 15, 2009, 4:40pm
χωρις πλακα:razz:…θελω και δεν μπορω να βρω τπτ!!!το ξαναβαζω μηπως κανενας καινουριος ξερει η μηπως καποιος παλιος δεν το ειχε προσεξει!!!(κομματτι για πχ στην υπογραφη)
dude
August 15, 2009, 4:57pm
α, btw, έπαιξε battles όσο περιμέναμε να βγουν οι φνμ :!:
mEnE
August 15, 2009, 6:13pm
CAPTAIN BEYOND κανείς ?!?!?!?
Είχα ανοίξει και ένα θρετ γι εκείνους αλλά κανείς δεν ανταποκρίθηκε!!!
Captain beyond τους εχω στα υποψη να ακουσω, τους ανακαλυψα μεσω wikipedia επειδη ηταν το γκρουπ του πρωτου τραγουδιστη των purple, rod evans…θα κατεβασω και θα σου πω:) μου εκανε εντυπωση που τους ειχε στη λιστα του ενας συντακτης του hammer στο δημοψηφισμα του αυγουστου
mEnE
August 15, 2009, 7:33pm
Earendil:
Captain beyond τους εχω στα υποψη να ακουσω, τους ανακαλυψα μεσω wikipedia επειδη ηταν το γκρουπ του πρωτου τραγουδιστη των purple, rod evans…θα κατεβασω και θα σου πω:) μου εκανε εντυπωση που τους ειχε στη λιστα του ενας συντακτης του hammer στο δημοψηφισμα του αυγουστου
Τσέκαρε το πρώτο τους κυρίως μεγάλε! με τον ομόνυμο τίτλο!! 3 album έχουν ολα κι ολα!! Παντως και γαμώ τις μπάντες πιστευω!!!
Chili
August 15, 2009, 7:51pm
Screaming Jay Hawkins κανεις?
Δλδ τώρα προσπαθείτε να με πει΄τε οτι δε βρίσκετε αλλους να ακούνε Captain Beyond και Screamin Jay Hawkins;
To I Put A Spell On You το τραγουδουν και οι πετρες εστω και διασκευασμενο οποτε ειναι σχεδον αναποφεκτο.
outlaw
August 16, 2009, 1:52am
Circus of power, Mutha’s day out, Boris & Pyogenesis:p… & Stuck Mojo…!!!
Red_Rum
August 16, 2009, 2:11am
Tρελό statement αυτό http://www.youtube.com/watch?v=t_GgowniQWk
Άνταποδώ ρε με τους τρέντι μπόρις.
Τους άλλους δεν αμφιβάλλω. Τους ακούς ΜΟΝΟ ΕΣΥ.
Pendulum ακούει κανείς? είναι το μόνο μι-μέταλ που ακούω και δεν νομίζω να τους ακούει άλλος Έλληνας.
ashen_cold:
Τολκκι !! δεν εισαι μονος με τους Dark Sanctuary!! και εγω ακουω neoclassical/dark wave με μεσαιωνικες και εκκλησιαστικες μελωδιες…τσεκαρετε και Artesia ,που ειναι στο ιδιο στυλ…
Τωρα σε οτι αφορα το παρον τοπικ θα ελεγα τους εξης…
Saviour Machine(μεγιστο συγκροτημα αν και αυτη μανια με τους στιχους υπερ του Ισραηλ καπου καταντα βαρετη και αηδια!!)
Αll my faith Lost(και αυτοι σε neoclassical υφος)
Αdagio(Symphony-X power/prog metal from France)
Shadow Gallery(σιγουρα πιο γνωστοι αλλα δεν εχω δει και πολλους χρηστες στο φορουμ προσφατα να μιλανε πολυ για αυτους)
Αgalloch κανεις???
Dragonforce(οι θεοι του κοπαναμε-ολοι-μαζι speed/power metal με στρουμφοπαιανικα ρεφραιν και φοβερες μελωδιες)
Bal Sagoth(o drummer τους πηγε στους απο πανω Dragonforce…δοξα και τιμη στους εξωδιαστασιακους πολεμιστες θεους …βλεπε Power Cosmic)
The 3rd Ending =ενα νεο γκρουπ απο Τασμανια,Αυστραλια που παιζουν prog σε στυλ των ημιθεων prog
Enchant…τους τελευταιους τους ακουει κανενας??ειναι πραγματικα μπανταρα με κομματαρες…τσεκαρετε οι progαδες το Bluepring of the World και το Time Lost…
Dethklok=μια εικονικη death metal μπαντα απο ενα καρτουν που τα σπαει στην Αμερικη με τιτλο Metalocalypse,οπου drummer παιζει στην πραγματικοτητα ο Hoglan των θεων Dark Angel…δειτε το επομενο λινκ και αρχιστε λυσσαλεο headbanging με τα awaken,thunderhorse, Duncan Hill coffee και Dethklok
http://www.myspace.com/dethklok
http://www.youtube.com/watch?v=EEqsdjUWWBc
Dragonlord=καλο black metal απο ενα project μελων των Testament και Nevermore
Japan-X εχουν καποια καλα κομματακια…λιγο κλαψιαρικα αλλα για ειδικες περιπτωσεις
Nικος Summoning
Dragonforce ακούω και εγώ παρόλο που λένε ότι την μουσική την γράφουν με computers :lol:
outlaw
August 16, 2009, 4:20pm
trendy boy Red Rum!!!:lol: check Whores of Babylon if you trust me hehe:lol:
Οι Stuck Mojo τα σπανε αγρια.Αληθεια εχει κανεις νεα τους?
Για Pyrogenesis ρωτα καλυτερα τον Πουσιο απ’το hammer(ε,ρε θαψιμο που φαγανε).
outlaw
August 16, 2009, 5:02pm
outlawtorn86:
Οι Stuck Mojo τα σπανε αγρια.Αληθεια εχει κανεις νεα τους?
Για Pyrogenesis ρωτα καλυτερα τον Πουσιο απ’το hammer(ε,ρε θαψιμο που φαγανε).
http://www.stuckmojo.us/
pousiogenesis :lol:
Το πρώτο απο Pyogenesis - Still Burnin’ Fire, ¨ηταν και είναι αλμπουμάρα ρε, και εξακολουθει να είναι, μετά το γάμησαν και αυτοι το θέμα.