Αυτούς τους ακούω μόνο εγώ; - Το αντιδημοψήφισμα

Φυσικά και δεν ήταν χιουμοριστικό το ποστ μου. Αν άρεσαν σε όλους οι Battles σιγά μην τους άκουγα. Είναι προφανές. Κάποτε μάλιστα προσπάθησα να μου αρέσει το τζαπανέζικο noise. Φανταστείτε πόσο γαμάτος θα ήμουνα αν τα κατάφερνα. Δυστυχώς όμως δεεεεν. =(

Αυτό ισχύει και είναι από τις ελάχιστες φορές που συμβαίνει σε τόσο μεγάλο βαθμό. Και μάλιστα χωρίς να είναι κανένα ριζοσπαστικό, πανάκριβο, ομπσκιουρ βίντεοκλιπ. Απλά ταίριαξε απόλυτα με κάθε νότα του κομματιού. Ειδικά όταν ξημερώνει και βγαίνει σιγά σιγά ο ήλιος, το φήλινγκ είναι απίστευτο.

χωρις πλακα:razz:…θελω και δεν μπορω να βρω τπτ!!!το ξαναβαζω μηπως κανενας καινουριος ξερει η μηπως καποιος παλιος δεν το ειχε προσεξει!!!(κομματτι για πχ στην υπογραφη)

α, btw, έπαιξε battles όσο περιμέναμε να βγουν οι φνμ :!:

CAPTAIN BEYOND κανείς ?!?!?!?

Είχα ανοίξει και ένα θρετ γι εκείνους αλλά κανείς δεν ανταποκρίθηκε!!!

Captain beyond τους εχω στα υποψη να ακουσω, τους ανακαλυψα μεσω wikipedia επειδη ηταν το γκρουπ του πρωτου τραγουδιστη των purple, rod evans…θα κατεβασω και θα σου πω:) μου εκανε εντυπωση που τους ειχε στη λιστα του ενας συντακτης του hammer στο δημοψηφισμα του αυγουστου

Τσέκαρε το πρώτο τους κυρίως μεγάλε! με τον ομόνυμο τίτλο!! 3 album έχουν ολα κι ολα!! Παντως και γαμώ τις μπάντες πιστευω!!! :slight_smile:

Screaming Jay Hawkins κανεις?

Δλδ τώρα προσπαθείτε να με πει΄τε οτι δε βρίσκετε αλλους να ακούνε Captain Beyond και Screamin Jay Hawkins;

To I Put A Spell On You το τραγουδουν και οι πετρες εστω και διασκευασμενο οποτε ειναι σχεδον αναποφεκτο.:wink:

D.A.D? Anyone?

Circus of power, Mutha’s day out, Boris & Pyogenesis:p… & Stuck Mojo…!!!:slight_smile:

Tρελό statement αυτό http://www.youtube.com/watch?v=t_GgowniQWk

Άνταποδώ ρε με τους τρέντι μπόρις.:stuck_out_tongue:

Τους άλλους δεν αμφιβάλλω. Τους ακούς ΜΟΝΟ ΕΣΥ.

Pendulum ακούει κανείς? είναι το μόνο μι-μέταλ που ακούω και δεν νομίζω να τους ακούει άλλος Έλληνας.

Dragonforce ακούω και εγώ παρόλο που λένε ότι την μουσική την γράφουν με computers :lol:

Ωπα ρε ψαγμενε !

Λ Ο Λ

trendy boy Red Rum!!!:lol: check Whores of Babylon if you trust me hehe:lol::stuck_out_tongue:

Οι Stuck Mojo τα σπανε αγρια.Αληθεια εχει κανεις νεα τους?

Για Pyrogenesis ρωτα καλυτερα τον Πουσιο απ’το hammer(ε,ρε θαψιμο που φαγανε).

http://www.stuckmojo.us/
pousiogenesis :lol:

Το πρώτο απο Pyogenesis - Still Burnin’ Fire, ¨ηταν και είναι αλμπουμάρα ρε, και εξακολουθει να είναι, μετά το γάμησαν και αυτοι το θέμα.