Αυτούς τους ακούω μόνο εγώ; - Το αντιδημοψήφισμα

ερχομαι τωρα!:stuck_out_tongue:

εε δεν ειναι δα και το πρωτο ονομα της indie σκηνης που θα σου’ρθει στο μυαλο… τουλαχιστον κανενας που να ξερω δεν τους ξερει (περα απο εναν καθηγητη φιλοσοφιας που ειχα :stuck_out_tongue: ) αν και ασχολουνται πολυ με το genre αυτο…

Τα σπανε παντως :smiley:

Τhe Cardiacs

Τα παλικάρια ιδρύθηκαν το 1980 και παίζουν pronk (!). aka: prog punk (!!)

Επίσης τις Organ τις ξέρει κανείς ή μόνο όσοι είμασταν στο Underworld εκείνο το βράδυ;

αυτοι δεν ειναι που έχουν κατι μυστηριους ήχους στα τραγουδια τους? τηλέφωνα κλπ? :-k

You are not alone… Παρων!!!

A Forest Of Stars

Psychedelic Black Metal hailing from UK…

Inferno - gothic metal από Ρουμανία που τους ανακάλυψα εντελώς τυχαία μεσω myspace :slight_smile:

Lester Bowie

Gavin Bryars

Noah Howard

Hermeto Pascoal

Hellebore

Jazz Cellula

Frederic Rabold Crew

Nine Days’ Wonder

Roscoe Mitchell

Solar Plexus

Urban Sax

Yosuke Yamashita Trio

Pure Fucking Space

Forever Einstein

James Blood Ulmer

Imahoritsuneoyoshidatatsuya

Look de Bouk

Six Cylindres En V

ShibusaShirazu Orchestra

Kaoru Abe

Sun City Girls

Και πολλά άλλα… Σχεδόν ότι έχω δεν ακούγεται έξω από το σπίτι μου :frowning:

Catharsis. Πολύ λίγα άτομα έχω βρει να τους ακούνε, και πραγματικά δεν το αξίζουν να είναι τόσο άγνωστοι. Μου φαίνεται πολύ παράξενο που δεν έχουν πάρει τη δόξα που αξίζουν, για ΄’μένα είναι μία από τις 3-4 πιο αγαπημένες μου μπάντες.

Α, και Crass.

Black Tide…(σύντομα ολοι θα μιλάνε για αυτούς πάντως…)

\m/

On topic: Den anaferomai se kallitexnes pou den tous kserei oute i mana tous alla se diasimous kallitexnes pou exo latrepsei kai den exo dei anafora sto forum oute apo mena. Synexizo…

Bob Seger , Jackson Browne , John Mellencamp , Eddie Money , Tony Carey , Dan Hartman.

Μάλλον μόνο εμείς…:frowning:

wtf?ειδικά οι 69 eyes είναι πολύ γνωστοί από την αρχή τους!

Θεός o richard max!:bow:

Twisted into form

Οτι είναι γνωστοί είναι, αλλά δεν τοθς ακούει σχεδόν κανείς στην Ελλάδα (τους Lordi εννοώ)

χμ…καταλαβαίνω τι εννοείς!sorry!:slight_smile:

Δεν πειράζει! Thanks :slight_smile:

Τους ακούω κι εγώ :smiley:

Ki εγωωω!!! Τι μπανταρα!