Αυτούς τους ακούω μόνο εγώ; - Το αντιδημοψήφισμα

Xaxa…Θα θελες…:stuck_out_tongue:
Είναι αρκετα γνωστος ο dave matthews στην Ελλάδα…

69 eyes

Πίστεψε με, τους ακούει πολύς κόσμος, ειδικά οι νεαρότερες ηλικίες…

Ε, εγώ όσους έχω ρωτήσει, δεν τους ξέρουν. Και δεν κατάλαβα, γριά είμαι εγώ?? Αν αρχίζετε απο τα 14 να με λέτε μεγάλη, φαντάζομαι στα 20…:stuck_out_tongue:

Χα, μ’ αυτή τη λογική εμείς έχουμε ήδη ψοφήσει! Δε σε είπα μεγάλη, λέω απλά πως οι 69eyes είναι δημοφιλείς σε μεγάλη μερίδα κόσμου, εκ των οποίων πολλοί είναι κάτω των 20. (απ’ ότι ξέρω τουλάχιστον)

Ε, ναι αλλιώς θα τους άκουγα εγώ?:stuck_out_tongue:

Lordi?

Tracedawn

Modest Mouse
The Red Jumpsuit Apparatus
Tenacious D
Flobots
Cobra Starship
Bloc Party

και θα βρω και αλλα αμα σκεφτω

αυτοι δεν ειχανε παει eurovision?

Για red jumpsuit apparatus τους εμαθα απο your guardian angel ( τι τραγουδι … ) :cry: :cry:
Οσο για Τenacious D ε, ολοι εχουμε δει School of rock και Pick of destiny. Θεεικο ειναι το Tribute παντως !!!

Ναι…

Τι είναι αυτά που λες ρε συ; Άγνωστοι οι Block Party;8O

Θα σου έλεγα να ακούσεις Sisters of mercy για να καταλάβεις για ποιόν λόγο υπάρχουν οι 69 eyes αλλά τώρα που βλέπω το όνομά σου μάλλον το έχεις ήδη κάνει…:stuck_out_tongue:

Boom Boom Satellites

Tους Sisters Of Mercy από που τους έμαθα νομίζεις??:stuck_out_tongue:

the black keys,last shadow puppets,gun club,devo

Esena giati den se exoume dei apo to terror? Ante bravo, serbiroume kai kafe…Alternative kyklofories.

Den exo petyxei oute mia anafora gia Richard Marx apo kanena opote rotao. Any fan?

Προτιμώ τον Καρλ! Και τον Γκράουτσο! :lol: (οκ, το τραγουδάκι του, to hazard, είναι κλασικό και αγαπημένο, αλλά ως εκεί ξέρω)

E kala den syzitao an exei akousei kapoios. Exei grapsei 200 pasignosta tragoudia. Rotisa an yparxei fan…:stuck_out_tongue: