Αυτούς τους ακούω μόνο εγώ; - Το αντιδημοψήφισμα

[SIZE=“2”][FONT=“Arial Black”]Tα Κακά Κορίτσια και Βικτώρια Χαλκίτη[/FONT][/SIZE]

:thumbup:

κανω quote στον εαυτο μου…χαχαχαχα

τι λετε για την ιδεα? αλλιως δεν εχει νοημα το thread…

Λοιπον μιας και το ζητησε ο camelspotter.
Monstrosity : US death metal,brutal,με τεχνικη,απο τις παλιες μπαντες μιας και υπαρχουν απο το 92.
Kataklysm : Kαναδοι,death metal και αυτοι,εντελως δικος τους ηχος(τι σοι Καναδοι θα ηταν) και συστηνονται
ανεπιφυλακτα.
Cadaver : Νορβηγοι,death metal με ενα αλμπουμ σε black υφος,thrash-death δισκοι,μελη τους ηταν,μιας και διαλυσανε,οι Carl-Michael Eide (Czral) και Apollyon,γνωστες φυσιογνωμιες του χωρου.
Κhold : Nορβηγικο black metal old school,4 αλμπουμακια ολα ενα και ενα.

Twilightning = χεβυ φαση. “Plague House Puppet Show” = εξαιρετικο δισκακι.

Οι End of You, τα σπανε, τωρα βγαίνει το δεύτερο τους.

Deathster, πρεπει να αρχίσουμε να κάνουμε παρεα εμείς οι δύο :stuck_out_tongue:

The Yellow Monkey

Απλά τα σπάνε…

:lol: λες ? Πες τιποτα για την μπαντα που ανεφερες!Ειδος,προτεινομενα αλμπουμ κτλ

El caco!!Toυς ακούω και μ αρέσουν πολύ!
Δεν έχω γνωρίσει κανέναν που να τους ξέρει αλλά για εσάς εδώ δεν νομίζω το ίδιο!ε?

Απο τις μεγαλύτερες ROCK μπάντες της Ιαπωνιας, δές στο you tube, νομίζω υπάρχουν Videakia. :smiley:
Έχουν βγάλει αρκέτα albums, και διέλύθηκαν το 2003 άν θύμαμαι καλα…

:thumbup:

Ontopic: μπορω να ονομασω ακρετα screamo συγκροτηματα αλλα δεν θα εχει κανενα νοημα. Θα αναφερω τους cable μονο. Στη μπαντα επαιζε ο μπασιστας των ISIS.

Excalion

Strung out και Rookie of the Year…

Oι οποιες μπαντες παιζουν ?Πειτε και τιποτα παραπανω.
Εκτος και αν θελετε να συνεχισετε να τους ακουτε μονο εσεις.

Strung out punk με ολίγα metal στοιχεία πιστεύω ότι είναι από τα πιο αδικημένα συγκροτήματα της punk σκηνής και δεν έχουν λάβει την αναγνώριση που τους αξίζει

Rookie of the Year συγγκρότημα το οποίο ξεχώρισα από τον τεράστιο αριθμό alternative rock συγκροτημάτων, πολύ ήρεμα τραγουδάκια σε σημείο να γίνονται γκλυκανάλατα αλλά μου άρεσαν πολύ. Έχουν βγάλει μόλις ένα δίσκο αλλά πιστεύω ότι σε λίγα χρόνια θα έχουν καταξιωθεί:)

ELECTRIC SUN κανείς?

Steaven seagal :stuck_out_tongue: 2 cd εχει βγαλει…τα κατεβασα προψες

Jester’s March

Γερμανική Progressive groupάρα από τις αρχές των 90’s με 2 δίσκους. Στα αυτιά μου ακούγονται σαν μια γαμάτη μίξη της Riffολογίας σχολής Hetfield με την τεχνική των Watchtower και τη μελωδία και λυρισμό των Queensryche. Στη συνέχεια διαλύσανε και από τις στάχτες τους δημιουργήθηκαν οι House Of Spirits που ήταν αρκετά καλοί, πιο στρωτοί και κάργα επιρρεασμένοι απο Queensryche πάλι αλλά σε πιο μελωδικό και λυρικό ύφος. Δεν ξέρω αν υπάρχουν ακόμα.

three days grace
hurt
nonpoint
the exies

Dave Matthews Band