Πολυ καλοι οι cooper temple clause!
Εχω να προσθεσω…liars.
Metal Church:Κατα τη αποψη μου ειναι μεσα στα 20 κορυφαια συγκροτηματα των 80’s και θα αξιζαν να τους γνωριζε περισσοτερος κοσμος… :yes:
Dark Angel:Τα ιδια με τους απο πανω…
Γενικοτερα εχω την αισθηση οτι διαφερουν τα ακουσματα ενος μεταλα που μενει στην Ελλαδα απο εναν που μενει στην Πωλωνια.Πιθανοτατα να υπαρχουν ελαχιστοι Αγγλοι που να ξερουν τους Iced Earth η εστω δεν θα ειναι σα και μας που ειναι απο τα πρωτες μπαντες που ακουμε.Στην Αμερικη οι Lamb of God ειναι απο τα πιο επιτυχημενα γκρουπ των τελευταιων ετων και εδω αστα να παν στο διαολο…Με λιγα λογια θελω να πω οτι υπαρχει κατι το ασυμφωνο σε ολο αυτο και οτι καλο ειναι να κοιταζουμε πιο μακρια απο τα συνορα μας.
Φτιαχνω θρεντ εδω και τωρα . Αν ειναι δυνατον να μη τους ξερει πολυς κοσμος .
παιδιά σοβαρευτείτε. άλλο το αξίζουν μεγαλύτερης προσοχής, άλλο το δεν τους ξέρει πολύς κόσμος, για τους metal church μιλάμε, ήμαρτον.
Ας πω κι εγώ μερικά να το παίξω να 'ουμ
Sculptured
Age Of Silence
Subterranean Masquerade
Frantic Bleep
Maudlin Of The Well
Τους Dreamtale:p όπως με πόνο διαπίστωσα , γιατί βρε παιδιά, κάντε μια προσπάθεια
γαμούνε!
συνεχίζω >
The 3rd And The Mortal
Mistress
Aeternus
Morgoth
Και αυτοί γαμούνε!!
Είναι ιδέα μου ή τα φωνητικά τους φέρνουν λίγο σε αυτά των Death (των πρώτων δίσκων…)???
βρε καραβοκυρη ακους maudlin of the well???
με εκπλησσεις!!!
@manos : ωραιος!!!
δυστυχως subterranean και frantic δεν βλεπω φως στο τουνελ για νεα δουλεια!!
βάλτε και εμένα στο ταξί με τους morgoth
όχι δεν ειναι καθόλου ιδέα σου…
ΕΤΣΙ! Odium και Cursed ρε! 8)
@signal05 : γιατι να μην ακουω Maudlin Of The Wall ρε? σε πηγάδι κατούρησα? αστα διαλα
Τι μου θυμισες. Βασικα εχω το Ocean’s Heart, και πιανει τρελη σκονη. Σορρυ, αλλα το βρηκα μετριοτατο.:?
METALLICA Αυτους τους ακουω μονο εγω
και 1 δις κοσμος ακομα
οι Age Of Silence τα σπάνε αρκετά.
Όσον αφορά όμως τους subterranean masquerade είναι ΑΠΛΑ Η ΤΕΛΕΙΟΤΗΤΑ και αναμένουμε και το 3ο μέρος της τριλογίας του Pink, αλλά ουδέν νεώτερο.
Το “Suspended Animation Dreams” ήταν το κορυφαίο άλμπουμ για το 2005 .-
Count me in.Morgoth εχουν αναφερθει και σε αλλο τοπικ.Οι Aeternus του Ares ειναι μια ιδιαιτερα καλη
μπαντα απο την Νορβηγια και ειδικα 2-3 αλμπουμακια τους τα βρισκω ιδιαιτερως καλα.
On-Topic : Monstrosity
Kataklysm
Cadaver
Khold
ναι αλλα τα 2 τελευταια τους ηταν πολυ γαμησε τα…τεσπα
απο αυτα που ειπες, ακουω τους Kataklysm και τους Monstrosity, αν και δεν ειμαι οπαδός ή κάτι τέτοιο. Το In Dark Purity πάντως γαμεί ε?
οι Cadaver που λες, είναι οι Cadaver Inc.? :?
- Το In Dark Purity ειναι ο καλυτερος δισκος DM του 99 για μενα και ενας απο τους αγαπημενους μου γενικα του ειδους.
- Οι Aeternus εχουν χασει λιγο την μπαλα αλλα οπως και να εχει εχουν βγαλει αξιολογο υλικο.
- Oι Cadaver εβγαλαν 2 αλμπουμ στις αρχες των 90’s Death Metal.Το 99 αλλαξαν τους σε Cadaver Inc και βγαλανε το Discipline αλμπουμ σε BM φορμες.Ξαναλλαξαν το ονομα σε Cadaver λογω καποιων προβληματων με την αστυνομια και το 04 βγαλανε την αλμπουμαρα που ακουει στο ονομα Necrosis.Πολυ καλο αλμπουμ με προσωπικο ηχο και παρα πολλα καλα τραγουδια.Στο συστηνω ανεπιφυλακτα.
Α μάλιστα. Ναι θυμάμαι που είχε γίνει ψιλοντόρος με το Necrosis τότες, αλλά δεν είχα ασχοληθεί να το ακουσω. Καιρός να το κάνω λοιπόν…
έχασε πάντως λίγο credibility ο κιθαρίστας τους όταν πήγε στους Apoptygma Berzerk… :!:
Ωραίοι!
Οι Cadaver Inc. έβγαλαν και το Discipline, το οποίο είναι μια χαρά σπάστα.
Ας αναφέρουμε και τους ημιπαρανοϊκούς Zimmers Hole όμως!
Feel Sorry For The Fanatic δισκάρα…
Ωραίες μπάντες…