ΔΙαβαζε διαβαζε. Για καλο ειναι
Φαρμακευτική Θεσ/νίκης.
Πάω για 2ο έτος τώρα.
Oταν της το ειπα αυτο στο msn εμενα μου κατσουφιασε. Δεν παιζω
To Παντειο εχει μαζικη συμμετοχη στο ροκιν yeah…Αν και γενικα παιζει απειρη φλωρια και ακομα πιο απειρη κυριλο-καγκουρια…
Ειδικα στο Οικονομικης και Περιφερειακης Αναπτυξης στο οποιο φοιτω:p τα πραγματα ειναι τραγικα.(να ειμαι ελιτιστης.)…
καλα ρε καμμενα απο λαμια και πανω κανενα?
απθ εγω στα ημμυ…τεραστιο λαθος
ΗΜΤΥ Πατρας. Πρωτοετης
καημενο παιδι:p
Eργα Υποδομης ΤΕΙ αθηνας
σημερα εδωσα και το τελευταιο μαθημα… παμε για 2ο ετος τωρα!!!
Χαχαχαχαχα :lol:
Με τον προγραμματισμο εχεις το προβλημα ή με ολα τα μαθηματα?
ο προγραμματισμος ειναι της πλακας ρε :lol:
οταν θα μπεις 2ο εξαμηνο με αναλυσεις ΙΙ, διαφορικες,φυσικες, ηλεκτρικα κυκλωματα κτλ η θα διαβαζεις συνεχεια μες στο εξαμηνο η θα κανεις καλες αντιγραφες η θα κανεις προσευχες
βεβαια η δυσκολια του καθε μαθηματος καθε φορα εγκειται στον καθηγητη, οποτε αν τυχεις σε καλους καθηγητες εκει στην πατρα, που κανουν σοβαρα το μαθημα, βαζουν μια ανθρωπινη υλη και ανθρωπινως δυνατα θεματα και καταλαβαινεις στις παραδοσεις δεν θα εχεις προβλημα
εμεις στα μαθηματικα εδω δεν πρεπει να μην γραφουμε τημμυ στις εξεταστικες αλλα MIT department of mathematics [-X
Χαχαχαχαχαχαχαχα, καταλαβα
Εσυ διαβαζες καθολου στο εξαμηνο ή μονο στην εξεταστικη?
ΤΕΙ Χαλκιδας ρεεεεεεε
εγω 2ο εξαμηνο πηγαινα ανελλειπως μονο τον πρωτο ενα μηνα (που δεν ειχαμε βιβλια ακομα)
χωρις βιβλια και με ΑΘΛΙΟΥΣ καθηγητες, που δεν καταλαβαινεις χριστο, προφανως και να ηθελες να διαβασεις δεν μπορουσες (καλα οχι οτι θα καιγομουν στο διαβασμα :p)
μετα σταματησα να πηγαινω μιας και ηταν ματαιος κοπος
οποτε εξεταστικες και οτι γινει :lol:
αν και αποτι καταλαβα, πηγαινε και ας μην καταλαβαινεις, βρες και τιποτα σημειωσεις και βολεψου
Καλα χωρις βιβλια τι ακρη να βγει… Τα εργαστηρια τουλαχιστον τα παλεψες?
μονο προγραμματισμο ειχαμε εργαστηρια και τεχνικο σχεδιο
σχεδιο εκανες autocad δηλαδη να κοβεις φλεβες κατασταση απο βαρεμαρα
προγραμματισμο c που ειχαμε δεν ηταν υποχρεωτικα απλα για να περασεις επρεπε να γραψεις 6, οποτε κλαιν μαιν πηγα και εδωσα κατ ευθειαν (λογω προγραμματισμου προτιμησα τη σχολη :p)
Πανεπιστημιο Αιγαιου ρεεεε
'Ωπα, δικός μας. Καλή αρχή!
Ευχαριστώ. Μακάρι.
Κωλοφυσικο Πατρας !
ΠΑΠΕΙ #-o#-o#-o