Έλα γαμάτο είναι το Παπεί σταμάτα
Ευρωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωπη!:p:p
Nαι ρε, μια χαρά. Μόνο τους γνωστούς ξεφτίλες να μην είχε. http://www.youtube.com/watch?v=6Usr9iHz6Ok
ΠΑΠΕΙ ψηφιακα συστηματα εδω, σταυρωστε με δεν ηξερα τι παιζει οταν την δηλωσα “τωρα κλαιω”, μπαινω 5ο ετος :x
Ακόμα ψηφιακά λέγεται? Περίεργο, αφού έχει αλλάξει 5 φορές όνομα και απ’ όσο ξέρω και περιεχόμενο.
Διδακτικης της τεχνολογιας και ψηφιακων συστηματων ηταν οταν μπηκα, ψηφιακα συστηματα ειναι τωρα απο οσο ξερω
και απο περιεχομενο μες την τρελα, καθε εξαμηνο αλλαζει οπως και οι καθηγητες , τα μαθηματα , τα κτιρια, η υλη. Πολυ cool τμημα σου λεω.
Tα ξέρω, έχω φίλο που βαδίζει αισίως προς τη δεκαετία στο τμήμα.
Εγω θα προσπαθησω να την βγαλω φετος :papas::papas::papas: γιατι αλλιως αν το αφησεις κι αλλο χανεσαι με τις αλλαγες που γινονται.
Ετσι… θρυλικο Τει Καλαματας
ΣΤΕΓ?
εγω στοχευω για ψυχολογια παντειου
Ρε εγω μενω καλαματα,νομιζω τωρα φτιαχνανε νεα τει.:-k
Eμενα για 2 χρονια στην παραλια. Αλλα εχω και εξοχικο εκει. Ωραιες εποχες.
Αλλα ρε πουστη μου… με το που εφυγα απο εκει αλλαξανε το ονομα της σχολης μου, οι καθηγητες κανουνε καταληψη στο ΤΕΙ και φτιαχνουνε και νεο ΤΕΙ… i miss all the fun
Αμ τι το θελες?
Με ένα σύντομο search δεν βρήκα αντίστοιχο θέμα, και είπα να ανοίξω.
Λοιπόν εγώ σπουδάζω Φιλοσοφία στην Πάτρα!
Για πείτε και σεις ρε συνφορουμίτες/ίσσες
Α! Αν υπάρχει άλλο τέτοιο θέμα ας το κλειδώσει κάποιος mod
και για εμας του του εξωτερικου δεν εχει τιποτα ???:p:p
anyway Αριστοτέλειο πέρασα ,μια φορα πήγα κι αυτό για την εγγραφή …
εδώ δεν υπάρχει η επιλογή κανένα από τα παραπάνω αλλά σε μια-παρακμιακή-πρότυπη για μερικούς-σχολή-με 70 παιδιά στο έτος-απομονωμένη από τον πολιτισμό- σε σπούκι σκηνικό γεμάτο υγρασία-δίπλα σε φυλακές και γραφείο τελετών-με αχρησιμοποίητο ελικοδρόμιο, θες και για τα παιδιά του εξωτερικού?
η ελπίδα πεθαίνει τελευταία
ΙΔΡΙΜΑ.
μπορει να ναι χιπχοπας ο θρεντσταρτερ
και να ταν μονο το ιδριμα.Το “οδιγισε” και το “τυχεα” με εχουν τυφλωσει.