πωπω σέξι γκόμενες ζουν ανάμεσά μας και είναι σέξι και δε μας κάθονται, τι χαλαστικό -
χμ.το να βγαινεις εξω ντυμενη σα ΠΟΥΤΑΝΑ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑΣ δεν ειναι σεξι…για μενα παντα.τωρα δε μπορω να ξερω πως βγαινεις εσυ ντυμενη η τι θεωρεις σεξι…οποτε συγγνωμη αν σε εθιξα με τους χαρακτηρισμους μου.
Η λογική αυτών των κοριτσιών είναι “όσα περισσότερα βγάζουμε, τόσο πιο σούπερ -ντούπερ- σέξυ γινόμαστε”; Εν πάση περιπτώσει, δεν κάνουν τα ράσα τον παπά. :Ρ Με αυτό εννοώ ότι δεν είναι αναγκαίο να γδύνεται μια κοπέλα, για να είναι σέξυ. Ακόμα και με ρούχα και καλυμμένα τα επίμαχα σημεία μια χαρά σέξυ μπορεί να είναι… εξίσου σέξυ και ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ σέξυ. Άλλο γυμνό, άλλο σέξυ. Φτάνει να μπορεί να υποστηρίξει αυτό που φοράει και να επιδεικνύει τη θηλυκότητά της (όχι, με χυδαίο τρόπο και χαζοτσαχπινιές) και όχι τα βυζά :Ρ :Ρ :Ρ της ή τίποτα άλλο. Ρε παιδιά, άδικο έχω;
(προσπαθώ απεγνωσμένα να πιάσω κουβέντα, ΝΑΙ! :Ρ)
αφήστε τις κοπέλες ρε να εκφραστούν ελέυθερα! ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΑ ΒΥΖΙΑ:!:
Δεν έχεις καθόλου άδικο Αντιγόνη. Στο Μαρούσι που μένω βλέπω αρκετές τέτοιες βλαμμένες όπου κάθε μια έχει επιστρατεύσει το συνεργείο “ΜΠΟΓΙΑΤΙΣΜΑΤΑ-ΣΟΒΑΤΙΣΜΑΤΑ Ο ΛΑΜΠΡΟΣ” για τη μούρη της (και μιλάμε για κοπέλες 15 έως 25 χρονών έτσι?). Για μένα είναι καθαρά θέμα λανθασμένης αντίληψης της ομορφιάς. Εμένα αυτή η λαμέ και εντελώς “κούκλα-Barbie” ομορφιά σαν άντρα δε με ελκύει στο ελάχιστο. Δεν αξίζουν συνήθως.
Οι καλυτερες ειναι αυτες, δε σου πριζουν και τον πουτσο επειτα
Πρώτον,Elric, είναι βυζά.Σαν αγνός true γιδοβοσκός θα έπρεπε να το ξέρεις.
Δεύτερον,αυτές οι κοπέλες προφανώς δεν έχουν και κάτι περισσότερο να επιδείξουν οπότε ας είμαστε επιεικείς λίγο μαζί τους…
έχεις δίκιο,my mistake:!:
Δεν εισαι εσυ το ταργετγρουπ.Οταν η Κουασιμοδα ξερει οτι-αν δειξει πετσα,βαφτει συμπαθητικα,συμμαχησει με τον(μη)φωτισμο του κλαμπ στο οποιο θα παει και εχει λιγη τυχη(πιωμενος ο αλλος)-τοτε στο τελος most def ολο και απο καποιον θα γαμηθει,ε φαντασου το thought procession του θεομουνου που ετοιμαζεται να βγει εξω.Eγω οσο δεν ακουω ατακες/δικιολογιες του τυπου -’‘γιατι ειναι κακο να νιωθει καποια ανετη με το σωμ…’’,σκασε ηλιθια-και βλεπω απλα μια τιμια και αγνη προσπαθεια να περαστει επιτυχως το μηνυμα ‘‘ψοφαω για πουτσο’’,δεν εχω κανενα προβλημα(ενταξει,προφανως θα γελασω.Οπως γελασα χθες με τυπισα που εσκασε χθες στη παρεα σε εξωτερικο χωρο με ενα λεπτο ζακετακι ορθανοιχτο και ενα μπουστο που εδινε μαχη για να κρατησει κρυφες τουλαχιστον τις ρωγες,ενω τα χνωτα μας κοβαν βολτες στον αερα απο το κρυο)Αυτο που λεει ο ενεμι.
σκεψου το ομως και με το πανω κεφαλι τωρα.προφανως και ολοι μας αν ειχαμε το περιθωριο θα διαλεγαμε τη πιο προκλητικη,τη πιο καυλα για να χωσουμε.αλλα σαν γυναικα,σαν ειδος,εμενα με αηδιαζει αυτο το θεαμα.εχει πατερα αυτη η κοπελα που το μπουστο της εδινε μαχες για να κρατησει κρυφες τις ρωγες της.τοση σημασια εχει πια να τραβηξει τη προσοχη ωστε να αξιζει να χαθει η αξιοπρεπεια της?δε γινεται να το κανει με διαφορετικους τροπους?
pumpkin πολλες απο αυτες δεν ειναι καθολου κουασιμοδες, ειναι μια χαρα ομορφες που ντυνονται και βαφονται σαν πορνες της λασπης. Θλιβερο καπως αλλα και αστειο συναμα. Οπως ολες οι προβληματικες συμπεριφορες των γυναικων βασιζεται στην υπερβολικη ανταγωνιστικοτητα μεταξυ τους κι οχι στο ποιος θα τις πηδηξει. Ακομα κι ο αριθμος γκομενων που θα ριξει μια απο δαυτες εχει σκοπο να ξεπερασει τον αντιστοιχο της ταχαμου κολλητης ή/και να ανεβασει την αυτοπεποιθηση τους που στην πραγματικοτητα ειναι στα ταρταρα. Δεν ειναι “ψοφαω για πουτσο” η φαση, ετσι μου φαινεται εμενα δλδ.
Μιλάς την αλήθεια.
Mε το πανω το σκεφτηκα ρε παπαρδελιτο,δεν ειπα οτι γουσταρα με τη τυπισα,ειπα οτι γελαγα.Και τα υπολοιπα δε τα ειπα σε στυλ ‘‘τι λετε ρε μαλακες,αυτες ειναι οι καλυτερες!’’ η οτι κυνηγαω εγω προσωπικα τετοιες αλλα εννοουσα οτι δεν ειναι δα και κανενα μυστηριο το τι παιζει.Αυτο με την οικογενεια αστο(σα τη μανα μου μιλας τωρα),ξερω και τυπισες με μια χαρα γονεις που εξω απλα βγαζουν τρελα απωθημενα κι αυτο ειναι ολο.Στη τελικη ο,τι background και να χεις,πρεπει να σαι και λιγο αμοιβαδα/ψωνακι απο μονη σου για να εισαι τετοια φαση…δε χρειαζεται να τα ριχνουμε ολα σε εξωγενεις παραγοντες(παιζουν το ρολο τους,ναι).Απλα Μαρουσι μενω οποτε εχω συνηθισει,οταν βλεπω ξεκωλακια βγαινει αυτοματα ενα ταγκ ‘‘κινουμενο κρεας’’ πανω απο το κεφαλι τους και δε καθομαι να προβληματιστω,εχω σημαντικοτερα θεματα να το κανω αυτο.Ασε που το ντυσμο που περιεγραψες συναντιεται κυριως(και μαζικα)στα ντισι και στα γκιουζελ αυτου του κοσμου,ε ποσοι πια συχναζετε εκει ωστε να ειναι τοσο συχνη η εικονα που την εχετε σιχαθει.
Μα ναι,για ολες μιλησα-ασχημες,ομορφες απλα ξεκινησα απο τις ασχημες γιατι βολευε τον συλλογισμο μου.Και εχεις δικιο.Στην αρχη το πηγαινα για ‘‘ψοφαω για επιβεβαιωση’’ που τα συμπεριλαμβανει ολα και ειναι πιο εγκυρο αλλα το ‘‘ψοφαω για πουτσο’’ μου φανηκε πιο κατσι=p (και βασικα το να ντυνεσαι σαν εσκορτ για να τη πεις στη φιλη σου μου φαινεται ενα κλικ πιο αστειο απο το να ντυνεσαι σαν εσκορτ για να σε σμπρωξουν.Καταλαβαινω παντως τι λες)
δεν ειπα ρε συ κολοκυθα κατι συγκεκρημενα για σενα,ουτε οτι σαρεσει και τετοια,προς θεου.ισως δε καταλαβαινεις πως ακριβως το σκεφτομαι.και γω βλεπω συχνα τετοιες κοπελες…οταν πηγαινω σε τετοιου ειδους μαγαζια ακομα περισσοτερο βεβαια (αν και μερικα τετοια μαγαζια της πολης εχουν πανεμορφες παρουσιες ελκυστικες χωρις να ντυνονται πορνες).και για μενα κρεας ειναι.το λεω απτην αποψη ξεπεσμου γενικοτερα μιας κοπελας και ισως γενικοτερα ενος ανθρωπου.οτι ειναι διατεθημενος καποιος δηλαδη να ριξει τοσο την αξιοπρεπεια του για καποια βλεμματα παραπανω.και με αηδιαζει αυτο το πραμα…δεν ειναι οτι ξαφνικα ξεπεταχτηκαν ολες και τωρα το πηρα χαμπαρι…ειναι οτι ειδα τετοιες συμπεριφορες απο κοπελες που θεωρω κοντινες μου φιλες και επεσε τοσο πολυ η αξια τους στα ματια μου σε σημειο που ντραπηκα/στενοχωρηθηκα.
ειχα μια τετοια φιλη που απο καποιες συζητησεις δεν μπορειτε να φανταστειτε τι κομπλεξ κουβαλουσε.πιστευω οτι ενα μεγαλο ποσοστο το παιζουν ντιβες,μοιραζοντας χυλοπιτες δεξια και αριστερα για να πουν στην κολλητη τους που ειναι του ιδιου επιπεδου “α εχθες μου την επεσε ενας στολος”.αλλο αν τις περισσοτερες φορες μενουν αγαμητες
άμα αυτές οι σκυλοκλαμπογκλόμενες,είχαν το εξίσου προκλτηικό/ξεκολέ ντύσιμο αλλά η ξεκολέ μπλούζα ήταν μότορχεντ πχ ,θα σας κακοφαινόταν τόσο πολύ??
Σιγουρα οχι.Εαν μαλιστα αντι για το υπερβολικο βαψιμο με ρουζ και τα ρεστα ειχε βαψιμο Abbath,θα της διναμε και συγχαρητηρια.
Κοίτα, υποθέτω πως το ίδιο θα ήτανε. Δεν κατακρίνει κανείς το ντύσιμο, όσο το σκεπτικό και τη συμπεριφορά, που τις κάνει να σκέφτονται τόσο ρηχά. Ντάξει, είναι άσκοπο να καθόμαστε και να συζητάμε το “πως” και το “γιατί” και στην τελική, εμένα (προσωπικά) δε με ενδιαφέρει κιόλας αν η διπλανή μου είναι ξεβράκωτη. Δεν θα κάτσω να την κρίνω από αυτό. Με “ενοχλεί” - αν θες - ο λόγος που την κάνει να σκέφτεται τόσο επιφανειακά και, όπως είπε και ο Imperium, ότι πολλες κοπέλες έχουν μια λανθασμένη αντίληψη για την ομορφιά. Είπαμε όμως γούστα είναι αυτά, αν νομίζουν ότι με το να τα βγάζουν όλα έξω μπούτια, κώλο, στήθος -δε θα πω τίποτα άλλο-, καταφέρνουν κάτι, δικό τους πρόβλημα. Αν θεωρούν ότι είναι προτιμότερο να γίνουν ο “περίγελος” για να στρέψουν τα βλέμματα επάνω τους, και πάλι δικό τους πρόβλημα. Για κάποιες άλλες μετράει πιο πολύ ο σεβασμός παρά να την βλέπουν και να λένε “α, αυτή μπλα μπλα μπλα(κουτσομπολιό)…” ή “τι μανάρι είναι αυτό…” και ούτω καθεξής. Κάπως έτσι βλέπω τα πράγματα. Για μένα, είναι γελοίος όλο αυτός ο ανταγωνισμός (όπως αναφέρθηκε και πιο πάνω) μεταξύ των κοριτσιών, και όλη αυτή η επίδειξη, μόνο και μόνο, για να προκαλέσουν. Για να έχουν μετά την ευχαρίστηση και ικανοποίηση να ρίξουν χυλόπιτα σε κάποιον. Απ’ τη μια, να το φωνάζεις δηλαδή “εδώ είμαι, κοιτάτε με” και απ’ την άλλη, σαν καμιά μυξοπαρθένα να αρχίζεις τα “αχ, αχ, δεν είμαι έτοιμη…” ! Ας μάθουν πρώτα τί θέλουν και μετά ας έρθουν να μας πούνε… Έχω γνωρίσει και εγώ κορίτσια, που είχαν αυτό το “στυλάκι”…επίσης έχω δει κορίτσια σε μικρό χρονικό διάστημα να “μεταλλάσσονται” και να γίνονται άλλοι άνθρωποι… Ακόμα, έχει τύχει να φάω χέσιμο από φίλη, που έμπλεξε με το συνάφι τους… Αυτό για μένα σημαίνει πολλά…
a ok:!:
εδιτ: σάιλεντ αυτό πηγαίναι σαν ερώτηση προς τους κύριους κι όχι τις δεσποινίδες, απλά επειδή είμαι περίεργος για το πόσο ανσέξυ και “παναγία μου πως είσαι έτσι” θα θεωρούσαν μια αντίστοιχη, αλλά μεταλοροκού.
και ας είμαστε ειλικρινείς πλζ
Γιατί όμως να έχει διαφορά μια σκυλοκλαμπογκόμενα, που ξεβρακώνεται με μια μεταλοροκού, που επίσης, ξεβρακώνεται; Και οι δύο για τον ίδιο λόγο το κάνουν, αν μη τί άλλο. Για να προκαλέσουν! Οκ, ξέρω ότι απευθύνθηκες στα αγόρια, μπορεί κάποιοι να το βλέπουν λίγο διαφορετικά σε αυτήν την περίπτωση που ανέφερες. Στην ουσία της όμως είναι η ίδια με την προηγούμενη.