Πφ. Γυναίκες!

θα μου φαινοταν το ιδιο και χειροτερο.γιατι οι μεταλουδες δε σκανε γυμνες πανω σε τραπεζια και τετοια,υποτιθεται…γενικοτερα δε στηριζω αλλα αυτο ειν αλλο θεμα.

Για το θεμα του ντυσιματος συμφωνω 100% με παπαρδελα (κυριως) και σοφικαπα…σεξι-ωραιο-θηλυκο ντυσιμο δεν συνεπαγεται “πεταω ολο το κωλομερι εξω, και βαζω 3-4 νουμερα μικροτερη μπλουζα-σουτιεν γιατι αυτο νομιζω οτι αρεσει στους αντρες” και μετα οταν εμεις σκεπτομενοι με το κατω κεφαλι παμε και τους την πεφτουμε μας απορριπτουν “χρυση μου εχει γεμισει ο τοπος λιγουρια” “ναι καλε σου λεω ολοι γουρουνια ειναι”…σκεπτομενοι ομως το επομενο πρωι με το πανω κεφαλι καταλαβαινουμε οτι ολο αυτο το σκηνικο και το θεαμα ειναι για γελια (μπορει και για κλαματα δεν ξερω…μαλλον και για τα δυο)…και αναρωτιεμαι…ειμαι ο μονος που συγκρινοντας πολλες κοπελες απο το σχολειο μου και τις παρεες μου γενικα αβαφτες και βαμμενες, τις βρισκω πιο ομορφες και σιγουρα πιο ανθρωπινες οταν δεν εχουν σοβατιστει απο πανω ως κατω?

Το μονο που δεν εχω πολυπιασει ειναι αυτο με τα μπολντ στο ποστ του παπαρδελα…τι θες να πεις ρε μαν με το αν εχει πατερα αυτη η κοπελα? Ζουμε στο 1961 για να την επιπληξει τη νεαρα θρασυτατη κορασιδα και να την κλειδωσει στο υπογειο και να την ταϊζει με ψωμι και νερο για καμια βδομαδα επειδη “δεν ειναι αυτο ντυσιμο”? Ξαναλεω οτι κι εγω οταν βλεπω τετοιες καταστασεις ειμαι στο τσακ να ξερασω αλλα για ριξε ενα explain στα μπολντ…

Ειμαι και πτωμα τωρα (σαν συναρτηση παραλληλη με τον χ’χ) και μπορει κατι να μην καταλαβα…και σιγουρα στο ποστ εχω ξεχασει να γραψω πολλα…αμα δεν βαριεμαι αυριο μπορει να επανελθω…

δε το πα απο αυτη την αποψη…εννοω οτι μη δειχνοντας σεβασμο στον ιδιο της τον εαυτο,μια κοπελα που βγαινει γυμνη στο δρομο δε σεβεται και την οικογενεια της…δε ξερω για σενα,εγω οταν βλεπω τετοιες καταστσαεις σκεφτομαι “χμ,τι σκατα συμβαινει σε αυτη τη κοπελα”…ασχετως αν η ανατροφη της μπορει να ταν αριστη.

Αχα το ‘πιασα…ναι απ’ αυτη τη λογικη συμφωνω κι εγω παπ!!!

ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΚΑΡΙΟΛΕΣ Ο ΠΑΟ ΠΑΝ’ ΑΠ’ ΟΛΕΣ

Ρε, σας αγαπάμε και με τα νάζια σας και με το ξερό σας το κεφάλι, αλλά μην ξανακάνετε σαν μπέμπες ειδικά μπροστά στους φίλους μας. Είναι άσκημο και μπορεί να οδηγήσει σε καζούρα εφ’ όρου ζωής…

για κάποιο λόγο απάντησα σαν γυναίκα αλλά το έσβησα. δεν πάμε καθόλου καλά :lol:

ή μάλλον. δεν γαμιέται. χωνω.

[SPOILER]
ναι αλλά απο την άλλη μην το παίζεις και εσυ μάγκας στην παρέα σου οταν λιώνειςή δεν εισαι ιδιος με τους αλλους.
αμα εισαι κάποιος αλλος η μαγκια στην παρέα δεν έχει νόημα. και εγω την εχω ετσι, και τις κάνω αυτο, και το αλλο, και δεν καταλαβαίνω τίποτα. και μετα κάνεις σαν χαζός. δηλαδή εισαι 2 φορές χαζός.[/SPOILER]

Χαχα, ισχύει.

http://www.youtube.com/watch?v=19VHLlBW5Bk&feature=fvwrel

όσο για το σπόιλερ σου σωστό. Στην ουσία όταν κάποιος επιδεικνύεται με αυτόν τον τρόπο τις περισσότερες φορές στην πραγματικότητα στις σχέσεις του δεν παίρνει καν πρωτοβουλίες και αποφάσεις.

Καλά τα λέει ο αποπάνω, δεν υπάρχει χειρότερο “είδος” άντρα από τον βαρύμαγκα! “Ώπα ρε μεγάλε, σιγά τα @@”

Εγώ δεν είχα την “τύχη” να γνωρίσω τέτοιους, αλλά ακούω από γνωστές μου. Απαπα, μακριά, μακριά…

Τι λες Πανούλη τώρα, ε; :slight_smile: :stuck_out_tongue:

edit: βγήκε… :frowning: :expressionless: :?

[SPOILER]:lol:παλι την αλικη γαμω την τρέλα μου.χαχαχαχαχ δεύτερη φορά σε 10 μέρες :lol:[/SPOILER]

Είχα καιρό να μπω σε αυτό το thread και πραγματικά είναι απόλαυση :lol:
Μ’ αρέσει που από τη μία -κλασικά- οι γυναίκες λένε για τους άντρες ‘‘γουρούνια όλοι τους! λιγούρια!’’ κλπ κλπ αλλά εδώ έχει στηθεί κοτζάμ thread όπου κατά κύριο λόγο οι άντρες γράφουν και μάλιστα θάβουν τις γυναίκες. Τελικά μεγαλύτερες κουτσομπόλες από τους άντρες δεν υπάρχουν. :stuck_out_tongue: Εάν υπήρχε αντίστοιχο thread πφ!άντρες παίζει να γινόταν σφαγή…ή μάλλον μπα, όχι, θα είχε κλειδωθεί αμέσως.
Εντάξει, απλά θέλω να πω πως αντίστοιχα γλοιώδεις μπορούν να συμπεριφερθούν ΚΑΙ οι άντρες, ας μην τα ρίχνουμε όλα πια στις γυναίκες. Βασικά πιστεύω πως το ένα φύλο επηρεάζει το άλλο με την συμπεριφορά του. Μιας και είδα όμως που λέτε για τα κοριτσόπουλα που το παίζουν γκόμενες και έχει βρωμίσει πλέον ο τόπος από αυτές, θέλω να πω ότι μια χαρά τα λέτε. Συμφωνώ απόλυτα και με silent winter και με papardela. Προφανώς όμως και υπάρχει ένα μέρος αντρών που γουστάρει να πάει με μία τέτοια ή ακόμα και να την έχει για κοπέλα του. Δε θα το σχολιάσω αυτό. Με αυτό που νευριάζω είναι όταν…ΟΚ κοπελιά ντύθηκες με την σούπερ μίνι φούστα έβαλες και το 12ποντο, πέταξες και 2 τόνους μακιγιάζ στη μάπα και προφανώς θες να τραβήξεις την προσοχή από λιγούρηδες και μη, προφανώς θες να σε σχολιάσουν, να σε λιγουρευτούν, ακόμα και να σου την πέσουν…ή ακόμα γνωρίζεις κάποιον εκεί στη καφετέρια και καταλήγετε στο σεξ και υποτίθεται μετά ξεκινάτε κάτι σαν σχέση. Σου φαίνεται παράλογο μωρή μετά που ο άλλος πάει να σου την κάνει αλά γαλλικά; και μετά κάθεσαι και κλαίγεσαι αα είναι όλοι τους γουρούνια.είπε ότι είμαι καλή κοπέλα και μπουχουυυ! ΠΟΣΟ μπάζο πρέπει να είσαι κοπέλα μου για να καταλάβεις ότι προφανώς έτσι τα έλεγε μόνο και μόνο για να σε πηδήξει; από πού κατάλαβε ότι είσαι καλή και σοβαρή κοπέλα; από τις 2 φορές που μιλήσατε ή από τη σεμνή εμφάνιση που είδε; αφού ντύνεσαι σα πουτανάκι ΚΑΙ φέρεσαι σα πουτανάκι με όλες αυτές τις εμετικές χαζογλύκες προς το κάθε λιγούρι που σου απευθύνεται, ε τί να σκεφτεί και ο άλλος; ότι είσαι κατά βάθος σοβαρή κοπέλα; ότι είσαι πουτανάκι θα σκεφτεί.Εμαα! Λες και είναι ο μόνος τρόπος για να βρεις σχέση. Είναι σίγουρα ο μόνος τρόπος για να μαμηθείς…γιαυτό και βρίσκουν μέχρι και κάτι εντελώς μπαζόλες. Αλλά για σοβαρή σχέση, λυπάμαι που θα σε ταράξω κοπελιά αλλά όχι, δεν είναι απαραίτητο να μεταμορφωθείς σε γκόμενα. Δεν είπαμε να βγεις έξω και σα την καλόγρια και να κοιτάς το πάτωμα, αλλά μπορείς να είσαι κομψή,αξιοπρεπής,θηλυκή χωρίς να φαίνεσαι σα τσουλάκι γιατί αυτό,ναι,είναι αντιαισθητικό ακόμα και για τα αγόρια πολλές φορές. Στο κάτω κάτω τι πιο σέξυ όταν η κοπέλα σου είναι in public νορμάλ,σεμνή,αξιοπρεπής κλπ αλλά όταν είστε οι δυο σας τότε να γίνεται πουτανάκι; :stuck_out_tongue:

εγω γονατίσει…:lol:

Όντως! :lol:

Θέλω να πω κάτι… να, πως να το πω…

[SPOILER]Angel of Death <3
αγάπες και καρδούλες :roll:[/SPOILER]

Τα λεγόμενα χριστιανικά πουτανάκια :!::lol:

Μην τα ξαναλέμε. Για τον εκχυδαϊσμό των κυρίαρχων προτύπων της γυναικείας ομορφιάς την κύρια ευθύνη φέρει ο πολιτισμός που έφτιαξαν οι άνδρες, ο οποίος δημιούργησε αυτά τα πρότυπα.

απαιτώ μεγαλύτερη ανάλυση (σοβαρά τώρα, δεν ειρωνεύομαι)

Τί έκανε λέει;! Ε, θηλυκό, για μαζέψου λίγο! Ορίστε μας, τώρα οι γυναίκες “απαιτούν” κιόλας! Γαμώ τον 21ο αιώνα μου ρε! Άντε τράβα στην κουζίνα σου!

[SPOILER]

[/SPOILER]

Δηλαδή, Γράκχε εσύ εκτιμάς τον εσωτερικό κόσμο μιας γυναίκας. :stuck_out_tongue:

επειδη το θυμαμαι ολο , συμφωνώ 100% και ειναι μια ολοκληρωμένη άποψη χωρις το, εγω ειμαι ο άντρας,ας παλαντζάρω την άποψη μου προς τα έμενα. μπράβο ρε