Σας αρεσει η ΚΟΤΟΚΟ?

@pyramid: ίσως πρέπει να βάζεις αυτή τη φωτό που κατά τη γνώμη μου είναι η πιο σόι… λόγο μισοσκόταδου και… του ότι μοιάζει νορμάλ…

οn topic τώρα…
δε με απασχολεί ιδιαίτερα… αλλά δεν την είπα ποτέ όμορφη…ούτε θα την πω…
δε θα την πω όμως και άσχημη ή μπάζο γιατί αρέσει στον Πυραμίδα…

Βασικά Πυραμίδα μη “μασάς”…
και εμένα μου την λένε επειδή μου αρέσει ο Messi…δε δίνω σημασία…είναι και τα μισά κοριτσάκια της Λατινικής Αμερικής ερωτευμένα μαζί του πάντως…
Αλλά στο κάτω κάτω της γραφής αυτά είναι τελείως υποκειμενικά πράγματα… και σίγουρα δεν έχουν και καμία σχέση με το γούστο μας…όσο αφορά το κομμάτι των σχέσεων…και των σκοτεινών αντικειμένων πόθου (που λέει και ο κρισπ).

Νταξ. Μλκ εχεις πεταξει πολλα Επη μεσα σε λιγες μερες. Εισαι True ρε :lol:

Ο χριστος κι ο διαβολας.
Παπατες σκετες κι εγω.

Edit: Ποιος ειναι ο 2ος που ψηφισε οτι του αρεσει ρε; :expressionless:

Δεν ήμουν εγώ :|. Δεν πσήφισα. Δε μου αρέσει.
Λες να ήταν ο Μέταλ Λοζ?

κι εμένα τσου.

Μερικές γιαπωνεζούλες είναι όμορφες. Αυτή δεν είναι μία από αυτές. :slight_smile:

Κοιτάξτε γούστα είναι αυτά, η δική μου γνώμη είναι ότι δεν είναι όμορφη , ούτε καν συμπαθητική , Περι ορέξεως κολοκυθόπιτα!

Ραντεβού με Κοτόκο ή με Μαντλίν Ολμπράιτ ?

Κοτόκο ή Μαροκο ?

Είναι χειρότερο να είσαι ο πυραμίδας και να σου αρέσει η αλογομούρα ή να είσαι το λαμπρόκα κ να σου αρέσει ο κοντορεβυθούλης?

LaRocca,μας πρόσβαλε τους έρωτες,γιουρούσι στον μόντε!Αλλά ντάξει,τι να περιμένςι απο κάποιον που του αρέσει η Σκάρλετ:p :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Σας πειράζει να το κλειδώσετε το τόπικ?

κάτι τέτοια τα έδερνα εγώ στο τέκεν α:-s

Έ-γρα-ψες!!! Όντως είναι γκομενα πυξ λαξ (=για μπουνιές και κλωτσιές…:stuck_out_tongue: )

Σόρρυ,αλλά τι σχέη έχει η Kotoko με π.χ. αυτή εδώ?

όποιος άλλος ψήφισε ΝΑΙ να το πει κ να αφήσει τις ντροπές

κοίταξες ημερομήνια χθες στο κρουασάν?:-k

Η διαφορα ειναι οτι στην κατω φωτογραφια ειναι η Κοτοκο και στην πανω ενα ασπρο περηφανο ατι…:stuck_out_tongue:

Ποια ειναι αυτη η κακασχημη που το ονομα της θυμιζει γκομενα κοκορα?αν ειναι μοντελο απο την Ιαπωνια ,σκεψου τι αισχος ειναι οι απλες γιαπωνεζουλες…εμενα μου θυμιζει και λιγο απο βατραχακι κουαξ κουαξ…μαλλον δεν ψηφισα το ΝΑΙ εγω…

Νικος Summoning

Γιατί,ξέρουμε ποος είναι ο πρώτος?:-k

δεν ειναι μοντελο

Αυτη ειναι τραγουδιστρια και καλα?:-k

Χμμ…Death/thrash με black περασματα και με εντονη χρηση πληκτρων,θεματολογια αντιχριστιανικη και βλασφημη, διαρκινω στο παραπανω βιντεοκλιπ…ποτε θα ερθει για συναυλια στο Ελλαντα??Δωστε ΚΟΤΟΚΟ στον λαο!!

Νικος Summoning

υγ=εχει καμμια σχεση με τον Τοκο που κανει τις εκπομπες τουριστικου-ταξιδιωτικου ενδιαφεροντος σε μικρο καναλι της Θεσσαλονικης και που εχει γινει σταρ στον Θεμο?:-k :-k :-k

κάτι σαν την ιαπωνική έκδοση της καλομοίρας ??? :-k :-k :-k :-k :-k