@pyramid: ίσως πρέπει να βάζεις αυτή τη φωτό που κατά τη γνώμη μου είναι η πιο σόι… λόγο μισοσκόταδου και… του ότι μοιάζει νορμάλ…
οn topic τώρα…
δε με απασχολεί ιδιαίτερα… αλλά δεν την είπα ποτέ όμορφη…ούτε θα την πω…
δε θα την πω όμως και άσχημη ή μπάζο γιατί αρέσει στον Πυραμίδα…
Βασικά Πυραμίδα μη “μασάς”…
και εμένα μου την λένε επειδή μου αρέσει ο Messi…δε δίνω σημασία…είναι και τα μισά κοριτσάκια της Λατινικής Αμερικής ερωτευμένα μαζί του πάντως…
Αλλά στο κάτω κάτω της γραφής αυτά είναι τελείως υποκειμενικά πράγματα… και σίγουρα δεν έχουν και καμία σχέση με το γούστο μας…όσο αφορά το κομμάτι των σχέσεων…και των σκοτεινών αντικειμένων πόθου (που λέει και ο κρισπ).
Ποια ειναι αυτη η κακασχημη που το ονομα της θυμιζει γκομενα κοκορα?αν ειναι μοντελο απο την Ιαπωνια ,σκεψου τι αισχος ειναι οι απλες γιαπωνεζουλες…εμενα μου θυμιζει και λιγο απο βατραχακι κουαξ κουαξ…μαλλον δεν ψηφισα το ΝΑΙ εγω…
Χμμ…Death/thrash με black περασματα και με εντονη χρηση πληκτρων,θεματολογια αντιχριστιανικη και βλασφημη, διαρκινω στο παραπανω βιντεοκλιπ…ποτε θα ερθει για συναυλια στο Ελλαντα??Δωστε ΚΟΤΟΚΟ στον λαο!!
Νικος Summoning
υγ=εχει καμμια σχεση με τον Τοκο που κανει τις εκπομπες τουριστικου-ταξιδιωτικου ενδιαφεροντος σε μικρο καναλι της Θεσσαλονικης και που εχει γινει σταρ στον Θεμο?:-k :-k :-k